Op dit moment werken we hard aan de nieuwe kerstpakkettencollectie 2019!

Eind Juli zal de nieuwe collectie zichtbaar zijn. We zien u dan natuurlijk graag terug!

Indien u op de hoogte gehouden wenst te worden, dan kunt u zich onder aan de pagina inschrijven op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.

 

Met vriendelijke groet,

Team Kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakketten Online bestellen

Nu het einde van het jaar weer in zicht is zijn er weer veel bedrijven die zich bukken over de uitgaven van de kerstpakketten. Bij de meeste bedrijven is het kerstpakket een traditie geworden die men niet achterwege wil laten. De traditie van het geven van  kerstpakketten online bestellen is stilaan een recht geworden in de ogen van de werknemers en deze zullen dan ook zeer ontevreden zijn en een mindere arbeidsinzet hebben als deze pakketten om economische redenen niet geschonken zouden worden. Wilt u toch iets doen geef dan in plaats van een kerstpakket een kerstbijeenkomst. Houd steeds in gedachten dat de beste werknemer een tevreden werknemer is. Voor een kerstpakket in de vorm van een geldelijke schenking zijn er bepaalde regels waaraan men zich moet houden. Een ander fenomeen volgend uit het internet tijdperk is het eigen keuze kerstpakket, bij deze kerstpakketten mogen de werknemers zelf voor een bepaald bedrag hun kerstpakket samenstellen, nadeel is dat de verrassing en het traditionele gevoel hierbij wel verdwijnt, een voordeel is dat je als ondernemer altijd werknemers hebt die tevreden zijn met hun kerstpakket. Door de jaren heen zijn de kerstpakketten steeds groter en duurder geworden, oorzaak hiervan zijn de ondernemers zelf die door middel van de kerstpakketten lieten blijken hoe goed het met het bedrijf ging. Ook een kerstpakket in de vorm van een extra betaalde vakantiedag doet wonderen voor de mentaliteit van de werknemer.

Mocht u totaal geen idee hebben of denken dat uw werknemers niet echt gelukkig zullen worden bij een kerstpakket dan kunt u natuurlijk ook nog altijd kiezen voor een kerstgratificatie. Hoe zitten goede kerstpakketten in elkaar en hoe kun je leuke en/of verantwoorde kerstpakketten geven zonder dat de kosten te hoog oplopen. Een van de opgaven waar zij zich voor gesteld zien is het bestellen dan wel samenstellen van de juiste kerstpakketten voor het personeel. Neem voor af te schrijven voordelen contact op met uw belastingadviseur of kijk op de site van de belastingdienst. Het is weer tijd voor de kerstpakketten en ondanks het gezeur en gezanik dat vaak met het openen gepaard gaat, kijken alle werknemers weer reikhalzend uit naar deze jaarlijkse gift van de werkgevers. Deze traditie werd overgenomen door andere werkgevers, ook zij gaven hun personeel en leerlingen eten, drinken en cadeautjes mee naar huis. Ondanks de fiscale voordelen die eraan verbonden zijn vinden veel ondernemers de keuze van de juiste kerstpakketten moeilijk. Is een kerstpakket inderdaad onmogelijk maak dit dan duidelijk in een bijeenkomst en stel een gezellig samenzijn voor met een drankje en een hapje, het is voor de werknemers vooral belangrijk dat ze zich gewaardeerd voelen en voor de meeste zal in dit geval het uitblijven van de kerstpakketten geen verrassing zijn.

Nieuws

- Unieke kerstattenties kopen

- Eco kerstpakketten

- Kerstpakketten trends 2012

- Kerstpakketten trends

- Kerstpakket blijft populair in 2012

- Een kerstpakket, een maatschappelijk verantwoord geschenk

- Kerstpakketten

- Kerstpakketten

- Kerstgeschenken

- Kerstpakketten bestellen voor personeel

- kerstpakketten voordelig bestellen

- Kerstpakketten Online bestellen

- Online goedkope kerstpakketten voor uw personeel kopen?

- Online exclusieve kerstpakketten voor uw personeel kopen?

- Bijzondere kerstpakketten voor uw personeel kopen?

- Leuke kerstpakketten voor uw personeel kopen?

- Luxe kerstpakketten voor uw personeel bestellen?

- Luxe kerstpakketten bestellen bij kerstpakkettenplaza.nl

- Nieuwe kerstpakketten collectie 2012 is online!

- Kerstgeschenken bestellen

- Eindejaarstrends: thema- en wellness pakketten

- Origineel kerstgeschenk

- Kerstpakketten online bestellen: originele kerstpakketten

- Originele Kerstgeschenken samenstellen

- Werknemer kan weer massaal rekenen op kerstpakketten

- Een kerstpakket dat niet vergeten zal worden....

- Wat is volgens Wikipedia een Kerstpakket

- Foto op linnen kerstpakketten

- Eindejaarsgeschenken 2014

- Kerstgeschenken 2014

- Drankpakketten

- Nieuwe kerstpakketten site Kerstpakkettenplaza.nl

- Kerstpakketten en maatschappelijk verantwoord ondernemen

- Kerstpakketten en maatschappelijk verantwoord

- Kerstpakket & kerstpakketten online samenstellen

- Wijn,bier en likeur kerstpakketten

- Online kerstpakketten groothandel

- Kerstpakketten: Originele kerstrelatiegeschenken

- Eindejaarsgeschenk en/of Eindejaarsgeschenken

- Eindejaarspakket, eindejaarspakketten trends

Gecertificeerd door
Certifering kerstpakkettenplaza.nlthuiswinkel keurmerkMVOWaarborg consument en rechtE-commerce Europe TrustmarkThe Green Web Foundation
Kerstpakkettenplaza.nl 3570

Klantbeoordelingen

0-ster 1-ster 2-ster 3-ster 4-ster
8.8 10