Op dit moment werken we hard aan de nieuwe kerstpakkettencollectie 2019!

Eind Juli zal de nieuwe collectie zichtbaar zijn. We zien u dan natuurlijk graag terug!

Indien u op de hoogte gehouden wenst te worden, dan kunt u zich onder aan de pagina inschrijven op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.

 

Met vriendelijke groet,

Team Kerstpakkettenplaza.nl

Online kerstcadeaus bestellen

Kerstcadeaus bestellen voor uw personeel

Met de feestdagen wilt u als werkgever toch ook wat extra doen voor uw personeel? Het is goed dat u dan gaat bekijken wat de mogelijkheden zijn. Het zou kunnen zijn dat u voor het eerst iets wilt doen met kerstcadeaus. Dan hebben wij goed nieuws voor u, want dan bent u bij ons, bij Kerstpakkettenplaza.nl aan het juiste adres. Bij ons vindt u altijd een breed en mooi assortiment aan kerstcadeaus en deze kunt u allemaal online bestellen! Onze klantenservice staat graag voor u klaar om alle vragen te beantwoorden en om ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt! Wij denken ook graag met u mee, zodat u snel en voordelig alle kerstcadeaus kunt bestellen. 

Thema kerstcadeaus bestellen

U kunt bij ons de keuze maken of dat u zelf een pakket samen gaat stellen of dat u misschien voor een thema kerstpakket gaat kiezen. Deze zijn ook erg populair en daarbij kunt u denken aan duurzaam, Italiaans of bijvoorbeeld een goede doelen pakket. Er zijn nog veel meer themapakketten waar dat u uit kunt kiezen, maar daarvoor verwijzen wij u graag naar onze website. Hier kunt u namelijk een goed beeld krijgen van de inhoud van de pakketten. U weet als werkgever het beste welk thema het beste bij uw personeel past. Misschien is het ook wel leuker om zelf de kerstcadeaus samen te stellen, ook dat kan bij ons! Wij hebben jarenlang ervaring en deze kennis delen wij graag met u. Als u vragen heeft over een themapakket of bepaalde wensen heeft, dan helpen wij u graag verder. Het maakt bij ons niet uit wat uw budget is, klein, gemiddeld of groot. Voor ieder budget kunt u hier kerstcadeaus bestellen.

Kerstcadeaus in pakket zelf samenstellen

Wanneer u op zoek gaat naar mooie kerstcadeaus, dan kan het zijn dat u niet direct iets vindt waarvan u denkt dat het helemaal bij uw personeel past. Misschien ziet u een leuk pakket, maar mist u bepaalde producten en wilt u bepaalde producten graag inruilen. Gelukkig kan dat bij ons en onze klantenservice informeert u graag over onze opties. Het is van belang dat een pakket goed bij uw personeel past, zodat het een op maat kerstpakket is. Daarom kunt u bij ons ook bij een afname van vijftig stuks zelf een pakket samenstellen. Dit betekent voor u dat u zelf alle kerstcadeaus kunt kiezen en dat hierdoor een mooi veelzijdig pakket ontstaat, waaraan u veel aandacht heeft besteed en dat zullen de medewerkers waarderen. U kunt nu bekijken hoe dat in zijn werk gaat en dan ziet u meteen wat de voordelen voor u zijn!
-    Volop keuze aan producten.
-    Scherpe prijzen en mooie pakketten.
-    Goede hulp van de klantenservice. 
 

Online kerstcadeaus bestellen

Vanaf nu gaat het allemaal erg gemakkelijk en kunt u online alle kerstcadeaus bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl. Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn. Daarom raden wij u aan om ons uitgebreid assortiment te bekijken waar onder: de goede doelen pakketten, de themapakketten en de losse producten, die u kunt selecteren als u zelf een kerstpakket samen wilt stellen. Het is goed dat u daarom zelf gaat ontdekken wat de voordelen en mogelijkheden zijn. Vervolgens kunt u hier snel uw keuze maken. Als er vragen zijn, informeert u dan bij onze klantenservice. Zij helpt u graag verder. 

Ervaringen kerstcadeaus andere klanten

Al jarenlang zijn wij actief op de kerstpakkettenmarkt. Wij hebben al veel klanten mogen helpen, die elk jaar weer opnieuw gebruik maken van onze diensten. Bent u de volgende? Het is fijn om te weten dat onze klanten tevreden zijn. Wij besteden er dan ook alle aandacht aan om er voor te zorgen dat het assortiment gevarieerd is en blijft groeien. Daar hebben wij uw mening ook bij nodig. Voor tips of opmerkingen staan wij altijd open en wij horen het dan ook graag van u als u iets mist of een suggestie heeft. Misschien heeft u wel een leuk idee waar wij mee aan de slag kunnen. Alles is welkom, Kerstpakkettenplaza.nl staat voor u klaar, het hele jaar door! Wilt u onze collectie vast bekijken, klik dan op de afbeelding en u wordt direct naar onze online kerstcadeaus geleid!

Klik op onderstaande afbeelding en start met kiezen!

online kerstcadeau

Gecertificeerd door
Certifering kerstpakkettenplaza.nlthuiswinkel keurmerkMVOWaarborg consument en rechtE-commerce Europe TrustmarkThe Green Web Foundation
Kerstpakkettenplaza.nl 3570

Klantbeoordelingen

0-ster 1-ster 2-ster 3-ster 4-ster
8.8 10