Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Oosterse kerstpakketten

Oosterse kerstpakketten vindt u hier. Het zijn kerstpakketten met heerlijke Aziatische delicatessen. Zowel Chinees, Japans als Indisch, het Oosters koken is heerlijk en helemaal in. De Oosterse keuken is dus een zeer breed begrip en u treft hier dan ook een gevarieerd aanbod van Oosterse kerstpakketten aan. Deze hebben een land, speciale gerechten of specialiteiten als thema. Sushi, wokken, chinees fonduen enzovoorts zijn dergelijke thema’s die u hieronder aantreft. Ook kerstpakketen met bepaalde Oosterse themalijnen en beroemde A-merken van Oosterse speciaiteiten treft u hier aan.

Go-Tan

Go-Tan is een bekend merk met kruidige specialiteiten. Wokken is één van de meest gebruikte technieken om de Oosterse gerechten te bereiden. Producten uit de Go-Tan productlijn zijn bijvoorbeeld noedels, mihoen, kroepoek, woksauzen, wokolie enzovoorts. Ook heeft Go-Tan complete ‘kits’ om bijvoorbeeld nasi of miehoen goreng te maken. Oosterse kerstpakketten met China, Japan of de Oosterse keuken als thema bevatten soms enkele of alleen maar producten van Go-Tan. Inmiddels in Go-Tan wereldwijd te koop en een beroemd merk en valt onder A-merken.

Conimex

Is een A-merk met wereldwijde faam. Hun huiskreet is “De Oosterse keuken thuis”. Met een kerstpakket met deze producten haalt u die dus ook letterlijk in huis! Conimex heeft een zeer uitgebreid assortiment van Oosterse specialiteiten en gerechten. Vooral kruiden, sauzen en marinades komen voor. Naast alle benodigdheden om te wokken, de meeste favoriete techniek volgens Conimex. Veel van hun producten zijn vegetarisch of zelfs veganistisch van aard.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht door te filteren
Geen filters gekozen
Thema
Voorkeuren
Aantal artikelen
Voorkeuren Rituals Toon meer