Pannenkoeken kerstpakket

Pannenkoeken kerstpakket – Een pannenkoek is een Nederlands gerecht. Zowel jongeren als ouderen eten graag pannenkoeken. Groot voordeel is dat je eindeloos kunt variëren met pannenkoeken. De meest traditionele variant is met stroop en poedersuiker. Maar ook ham, appel, kaas en ijs zijn gangbare varianten. Hartig of zoet gevuld is een pannenkoek een smakelijk gerecht en eenvoudig te bereiden.

Kerstpakketten met het thema ‘pannenkoeken’ al jarenlang een van de meest gekozen kerstpakketten. De belangrijkste redenen hiervoor zijn dus omdat het een traditioneel Nederlands gerecht is en omdat het bij een breed publiek in de smaak valt. In de inhoud mag de pannenkoeken mix natuurlijk niet ontbreken. Een speciale pannenkoekenpan (een extra brede en dunne pan) is vaak een blijvend item in de kerstpakketten. Ander leuk item is een heus pannenkoekenbord.

Enkele varianten op de traditionele pannenkoek zijn flensjes, crêpes en poffertjes.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen

Geen producten gevonden!

Pannenkoeken; iedereen geniet ervan!

Hoe leuk is als uw medewerkers zelf aan de slag kunnen met het kerstpakket. Eigen meestersbakkers zullen opstaan. Gezellig samen in de keuken, dat is waar het om gaat natuurlijk. Tijdens de kerstvakantie lekker samenzijn. Maak een mooie boswandeling op een koude dag en dan genieten van heerlijk verse pannenkoeken.

Pannenkoeken kerstpakket bestellen

We hebben het bestellen van het Pannenkoeken kerstpakket natuurlijk super eenvoudig gemaakt! Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 5 minuten ontvangt u de offerte voor het lekkerste Pannenkoekenpakket van uw keuze. Het is natuurlijk een suggestie van onze kant, maar deze pakketten zijn al jaren een schot in de roos. Eindeloos smaken combineren en zo tot de ultieme pannenkoek komen. Een bijzonder kerstpakket dat geschikt is voor alle medewerkers en relaties. Geniet ervan!

Kerstpakket thema? Kies dit jaar voor Pannenkoeken!

Bent u er nog niet helemaal uit wat u uw mensen dit jaar gaat schenken? We begrijpen dat het ook best wel eens lastig kan zijn. Misschien helpen wij u op weg door te verwijzen naar ons kerstpakketten-inspiratiecentrum of direct naar alle kerstpakketten.

De geschiedenis van de Pannenkoek

Altijd al willen weten waar de Pannenkoek en de Nederlandse traditie eigenlijk haar oorsprong heeft? Dat gevoel hadden wij ook en hebben het er even voor u opgezocht. Bekijk hier het hele verhaal omtrent de lekkerste Pannenkoeken.

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht