Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Press Pause kerstpakketten

Press Pause kerstpakketten

Press Pause kerstpakketten. Let’s go offline together, it’s ok to take a break! Even los van de drukte van alle dag, lekker kerst vieren en de tijd nemen om de batterij weer op te laden. Deze moderne verpakkingen in loftsferen geven bij het aanzien al rust. Prachtig design, geïnspireerd op lifesyle en interieur trends. Mooie kerstpakketten samenstellingen zijn gemaakt omdat het ontwerp doorgevoerd is in non food producten wat de uitstraling van het totaalproduct eenheid en rust geeft. – Een kerstpakketten thema van Kerstpakkettenplaza.nl

Stuur dit thema door Direct naar 1.300 kerstpakketten!

Geen producten gevonden!