Kerstpakket 20 euro

Op zoek naar een origineel kerstpakket voor 20 euro om cadeau te geven tijdens de feestdagen? Kerstmis is bij uitstek een tijd van gezelligheid, samenzijn en cadeaus geven. Een kerstpakket is daarom een perfect cadeau om aan je familie, vrienden of collega’s te geven tijdens de feestdagen. Kijk maar eens wat we allemaal bieden voor een budget van 20 euro! Een super prijs/kwaliteit verhouding. Onze specialisten hebben weer erg hun best gedaan Daarnaast kunt u met onze tips en ideeën het perfecte kerstpakket 20 euro samenstellen dat zeker in de smaak zal vallen bij de ontvanger.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Bekroonde combinatie
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Bekroonde combinatie
Inhoud: 3 artikelen
20,- per stuk
24,20 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom een kerstpakket van 20 euro?

  • Betaalbaar cadeau voor iedereen
  • Grote keuze aan producten
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Origineel en persoonlijk cadeau

Hoe stel je een kerstpakket van 20 euro samen?

  • Bepaal het thema
  • Kies voor de lekkerste en gewenste producten
  • Let op de verpakking
  • Voeg een persoonlijk bericht toe, al mogelijk vanaf 50 stuks

Kerstpakket 20 euro bestellen

Ideeën voor een kerstpakket van 20 euro

Op deze pagina laten we al onze kerstpakketten tot 20 euro zien, we hebben dan ook weer ons best gedaan, al zeggen we het zelf! Van kerstpakketten met zoetigheid en de leukste biologische kerstpakketten tot zeer bijzonder kerstpakket varianten en dan vergeten we bijna onze wellness- een foodpakketten! Liever zelf een kerstpakket tot 20 euro samenstellen? Bekijk de mogelijkheden van kerstpakketten samenstellen of neem contact op met de klantenservice.

Vraag en antwoord

Wat zijn populaire producten voor in een kerstpakket?

Populaire producten voor een kerstpakket van 20 euro zijn bijvoorbeeld Doritos, Lays chips, Harlekijntjes drop en Pijenenburg koek. Ook in een kerstpakket van 15 euro zijn deze artikelen favoriet!

Kan ik een persoonlijk bericht toevoegen aan het kerstpakket ?

Ja, het toevoegen van een persoonlijk berichtje maakt het kerstpakket nog specialer en persoonlijker en is mogelijk vanaf 100 stuks. De kaart of brief ontvangen wij graag uiterlijk 5 weken voor de door u gewenste afleverdatum. Wij drukken zelf geen kaarten!

Kan ik een kerstpakket van 20 euro zelf samenstellen?

Ja, dat kan! Het budget van 20 euro is prima budget om een kerstpakket samen te stellen. Er is een grote keuze aan producten die je kunt toevoegen aan het kerstpakket. Maar als u dat wilt, kijk dan eerst even naar een iets hoger budget, zoals een kerstpakket van 25 euro of een kerstpakket van 30 euro! Wellicht zit daar u perfecte kerstpakket al tussen.

Kan ik lokale producten toevoegen aan het kerstpakket?

Ja, het toevoegen van lokale producten maakt het kerstpakket extra persoonlijk en origineel. Je kunt hierbij denken aan streekproducten of producten van lokale ondernemers.

Conclusie:

Een kerstpakket van 20 euro is een uitstekende keuze om een succesvol cadeau te schenken tijdens de feestdagen. Vanaf 100 stuks kunt u met onze tips en ideeën het perfecte kerstpakket samenstellen dat geschikt is voor alle leeftijden en smaken. Met een goed overdacht kerstpakket 20 euro maak je gegarandeerd indruk op de ontvanger en zorg je voor een onvergetelijke Kerst.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over onze kerstpakketten tot 20 euro? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstpakket tot 20 euro