Kerstpakket 15 euro

Kerstpakket 15 euro: Een betaalbare en leuke keuze voor de feestdagen!! De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat het tijd is om na te denken over kerstcadeaus voor vrienden, familie en collega’s. Een kerstpakket is altijd een goed idee en biedt de ontvanger een scala aan lekkernijen om van te genieten tijdens de feestdagen. Bij Kerstpakkettenplaza.nl vindt u een super ruim assortiment aan kerstpakketten tot 15 euro.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Good Wine Red
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Good Wine Red
Inhoud: 2 artikelen
15,- per stuk
18,15 incl. BTW
Good Wine White
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Good Wine White
Inhoud: 2 artikelen
15,- per stuk
18,15 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Het kerstpakket van 15 euro: wat kunt u verwachten?

Het kerstpakket van 15 euro bevat een selectie van lekkernijen en cadeautjes die perfect zijn voor de feestdagen. Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we ervoor gezorgd dat het pakket voor iedereen wat wils bevat. Zo bevat het pakket regelmatig de onderstaande lekkernijen:

  • Wijn
  • Bier
  • Koekjes
  • snoep
  • Chips
  • Nootjes
  • Chocolade
  • Frisdrank
  • Popcorn

Vraag en antwoord

Waarom kiezen voor het kerstpakket van 15 euro?

Wanneer een bedrijf te maken heeft met bezuinigingen of een tijdelijke economische tegenslag kan het voorkomen dat er geen budget is voor een duur kerstpakket. Een kerstpakket van €15 euro kan dan een uitstekende mogelijkheid zijn om toch uw waardering te tonen zonder de bedrijfscijfers in gevaar te brengen. Daarom hebben we een aantal voordelige opties in ons assortiment die toch rijkelijk gevuld zijn.

Deze pakketten zijn speciaal ontworpen voor bedrijven die kostenbewust zijn maar toch hun medewerkers of relaties willen bedanken voor hun harde werk. Zo kunt u bedachtzaam zijn, zelfs in economisch uitdagende tijden.

Kerstpakketten tot 15 euro

Voor wie is een kerstpakket van 15 euro geschikt?

Binnen het assortiment van 15 euro pakketten zijn er altijd kerstpakketten te vinden die geschikt zijn voor iedereen! We hebben namelijk pakketten met en zonder alcohol, speciaal geschikt voor mannen en vrouwen en voor iedere leeftijd!

Ook voor een kerstpakket van 20 euro bent u bij ons aan het juiste adres!

Kan ik een kerstpakket van 15 euro helemaal aanpassen aan mijn wensen?

Als je op zoek bent naar een meer gepersonaliseerd kerstpakket of een pakket op maat, verzoeken we je contact op te nemen met onze klantenservice en te vragen naar de mogelijkheden. We kunnen een pakket op maat maken vanaf 100 stuks en tot uiterlijk 1 november (zolang de voorraad strekt). U kunt zo de inhoud volledig zelf bepalen.

Conclusie:

Het kerstpakket van 15 euro is uitstekende keuze voor de feestdagen, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en super duurzaam en leuk verpakt! Een aanrader. Bestel uw kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl en maak van de feestdagen een onvergetelijke tijd voor u en uw medewerkers! Heeft u toch een ander budget in gedachten, kijk dan ook eens naar een kerstpakket van 10 euro of bij een kerstpakket van 25 euro. We naast de pakketten met een exacte prijs, daarnaast ook onze kerstpakketten in 9 prijsklassen verdeeld zodat u een handig overzicht heeft om een keuze te kunnen maken binnen een prijsreeks!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket van 15 euro? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!
Een leuke tip is wellicht om eens iets te lezen over het ontstaan van het kerstpakket op Wikipedia.

Kerstpakket 15 euro