Kerstpakket 5 euro

Op zoek naar een voordelig kerstpakket voor 5 euro? Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een ruim assortiment aan betaalbare kerstpakketten die perfect passen bij een klein budget. Of je nu op zoek bent naar een pakket voor je medewerkers, vrienden, familie of collega’s, wij hebben het ideale kerstpakket voor slechts 5 euro. Ontdek ons diverse aanbod en maak van de feestdagen een gezellige en betaalbare gelegenheid.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakket van 5 euro geven

Waarom een kerstpakket van 5 euro?

  • Betaalbaar cadeau voor iedereen
  • Geschikt voor grote groepen
  • Variatie in producten
  • Feestelijk en verrassend

Hoe stel je een kerstpakket van 5 euro samen?

  • Bepaal het thema van het kerstpakket
  • Kies voor diverse kleine cadeautjes en lekkernijen
  • Let op de verpakking
  • Voeg een persoonlijke touch toe

Inspiratie voor een kerstpakket van 5 euro

Op deze pagina laten we een selectie zien van onze pakketten van 5 euro. We hebben zorgvuldig samengestelde pakketten met verschillende thema’s en producten. Of je nu op zoek bent naar een zoet pakket, een hartig pakket of een mix van beide, bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we volop keuze. Liever zelf een kerstgeschenk van 5 euro samenstellen? Bekijk de mogelijkheden van Kerstpakketten samenstellen of neem contact op met onze klantenservice. Ook het kiezen van een kerstpakket tussen de 5 en 20 euro is mogelijk.

Vraag en antwoord

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl is het mogelijk om het kerstpakket van 5 euro te personaliseren met het bedrijfslogo. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een bedrukte kaart of een custom-made geschenk. Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden en prijzen.

Kan ik lokale producten toevoegen aan het pakket van 5 euro?

Ja, het toevoegen van lokale producten aan het kerstpakket van 5 euro is mogelijk. Op die manier kun je een persoonlijk tintje geven aan het pakket en lokale ondernemers steunen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Is het mogelijk om het kerstpakket van 5 euro te personaliseren voor individuele ontvangers?

Ja, het is mogelijk om het kerstpakket van 5 euro te personaliseren voor individuele ontvangers. Denk hierbij aan het toevoegen van een persoonlijke boodschap of een extra geschenkje. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Conclusie

Een kerstpakket van 5 euro is een budgetvriendelijke en toch feestelijke optie om cadeau te geven tijdens de feestdagen. Met een breed scala aan thema’s en producten, kun je een verrassend en gevarieerd kerstpakket samenstellen voor een klein budget. Maak van de kerstviering een betaalbare en gezellige gelegenheid met de kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen over ons een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Onze klantenservice staat voor u klaar. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of telefonisch op +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Toch op zoek naar een kerstpakket dat iets meer mag kosten? Surf dan bijvoorbeeld naar onze kerstpakketten van 35 euro. Benieuwd naar de gemiddelde prijs van een kerstpakket?

Kerstpakket 5 euro