Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Rituals kerstpakketten

Rituals kerstpakketten – Reis door de wereld van Rituals en ontdek dat geluk in het detail zit. Het is hun passie om uw dagelijkse routines te veranderen in betekenisvolle rituelen. Gewoon weer even stilstaan en bewust genieten van een lekker bad, een warme douche of een ontspannende massage. Alle rituals kerstpakketten zijn geïnspireerd op een authentiek Oosters ritueel. Bijvoorbeeld het Hammam stoombadritueel en de Ayurveda gezondheids- en schoonheidsleer. Rituals producten worden vervaardigd uit de beste grondstoffen. Deze bevatten zo veel als mogelijk natuurlijke en organische ingrediënten uit duurzame bronnen. Het bedrijf houdt in de productie nauwlettend rekening met het milieu en alle producten zijn volledig proefdiervrij en getest door vooraanstaande dermatologen. Kies voor een Rituals kerst!

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht door te filteren
Geen filters gekozen
Kleur (Hoofdkleur)
Aantal artikelen
Voorkeuren Rituals Toon meer

Rituals kerstpakketten; betaalbaar luxe

Het oer-hollandse Rituals is bij veel mensen inmiddels een begrip. Het internationale bedrijf heeft zich gekenmerkt door zowel verzorgingsproducten als ‘in-huis producten’ aan te bieden. In bijna iedere prijsklasse is wel een Rituals kerstpakket terug te vinden. Het geven van Rituals kerstpakketten is dan ook terug van eigenlijk nooit weggeweest. Kies voor Hammam en Happy Buddha, kies voor kerstpakketten Rituals! Een rituals kerstcadeau is ware welness!

Rituals kerstcadeau; Oosters genieten

Rituals vindt haar inspiratie in het oosten. De Japanse en Chinese cultuur is terug te vinden in de producten. Door eeuwenoude tradities samen te voegen met hippe ingrediënten is Rituals echt ‘one-of-a-kind’. Met Rituals kerstpakketten geeft u een wereldmerk, begonnen in een Amsterdamse woonkamer, in uw kerstpakket! Hoe mooi is dat? Met een Rituals kerstpakket is het gegarandeerd ‘scoren’!

Rituals kerstpakketten zijn duurzaam

Rituals kerstpakketten zijn niet alleen heerlijk voor in huis, ze zijn ook nog eens goed voor mens en milieu. Door het gebruiken van recyclebare verpakkingen en papierloze inpakdozen draagt Rituals haar steentje bij aan het milieu. Ook steunt Rituals verschillende ontwikkelingsprogramma’s over de hele wereld. Een keuze voor Rituals is dus een keuze voor uzelf, uw bedrijf, en de planeet. Rituals pakket kerst; onovertroffen!