Wat leuk dat u onze site bezoekt!

Achter de schermen zijn we reeds bezig met de kerstpakkettencollectie 2022, deze zal vanaf 1 augustus weer zichtbaar zijn en hopen u ook dit jaar (opnieuw) te mogen verwelkomen.

Als eerste op de hoogte blijven van alle tips, weetjes en de leukste kerstpakketten? Schrijft u zich dan in op onze nieuwsbrief. Uitschrijven kan natuurlijk op ieder moment!

 

Rituals kerstpakketten

Rituals kerstpakketten – Reis door de wereld van Rituals en ontdek dat geluk in het detail zit. Het is hun passie om uw dagelijkse routines te veranderen in betekenisvolle rituelen. Gewoon weer even stilstaan en bewust genieten van een lekker bad, een warme douche of een ontspannende massage. Alle rituals kerstpakketten zijn geïnspireerd op een authentiek Oosters ritueel. Bijvoorbeeld het Hammam stoombadritueel en de Ayurveda gezondheids- en schoonheidsleer. Rituals producten worden vervaardigd uit de beste grondstoffen. Deze bevatten zo veel als mogelijk natuurlijke en organische ingrediënten uit duurzame bronnen. Het bedrijf houdt in de productie nauwlettend rekening met het milieu en alle producten zijn volledig proefdiervrij en getest door vooraanstaande dermatologen. Kies voor een Rituals kerst!

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht door te filteren
Geen filters gekozen
Hoofd categorieën

Geen producten gevonden!

Rituals kerstpakketten; betaalbaar luxe

Het oer-hollandse Rituals is bij veel mensen inmiddels een begrip. Het internationale bedrijf heeft zich gekenmerkt door zowel verzorgingsproducten als ‘in-huis producten’ aan te bieden. In bijna iedere prijsklasse is wel een Rituals kerstpakket terug te vinden. Het geven van Rituals kerstpakketten is dan ook terug van eigenlijk nooit weggeweest. Kies voor Hammam en Happy Buddha, kies voor kerstpakketten Rituals! Een rituals kerstcadeau is ware welness!

Rituals kerstcadeau; Oosters genieten

Rituals vindt haar inspiratie in het oosten. De Japanse en Chinese cultuur is terug te vinden in de producten. Door eeuwenoude tradities samen te voegen met hippe ingrediënten is Rituals echt ‘one-of-a-kind’. Met Rituals kerstpakketten geeft u een wereldmerk, begonnen in een Amsterdamse woonkamer, in uw kerstpakket! Hoe mooi is dat? Met een Rituals kerstpakket is het gegarandeerd ‘scoren’!

Rituals kerstpakketten zijn duurzaam

Rituals kerstpakketten zijn niet alleen heerlijk voor in huis, ze zijn ook nog eens goed voor mens en milieu. Door het gebruiken van recyclebare verpakkingen en papierloze inpakdozen draagt Rituals haar steentje bij aan het milieu. Ook steunt Rituals verschillende ontwikkelingsprogramma’s over de hele wereld. Een keuze voor Rituals is dus een keuze voor uzelf, uw bedrijf, en de planeet. Rituals pakket kerst; onovertroffen!