Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Rough and Authentic kerstpakketten

Rough and Authentic kerstpakketten

Rough and Authentic kerstpakketten. De kerstpakketten verpakkingen van Rough & authentic hebben alles in zich voor dé ultieme winter food experience. Buiten koken is naast ruig en authentiek super trendy en gezellig. Barbecueën of borrelen rondom de vuurkorf, het geeft een samenhorigheidsgevoel. Dat is nou precies wat we met de kerstdagen voor ogen hebben! Rough and Authentic kerstpakketten – Een kerstpakketten thema van Kerstpakkettenplaza.nl

Stuur dit thema door Direct naar 1.300 kerstpakketten!

Geen producten gevonden!