Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Sterke drankpakketten

Lekkere sterke drankpakketten super geschikt voor de koudere dagen. In onze sterke drankpakketten vindt u de heerlijkste dranken. Geschikt voor medewerkers en relaties met een verfijnde smaak. De lekkerste whiskey, rum en (koffie)likeuren voor een scherpe prijs, allemaal bij elkaar in één groot drankpakketten assortiment. Verwen uzelf, medewerkers of relaties met een sterke drankpakket, mogelijk aangevuld met geweldige andere kerstartikelen. Nu verkrijgbaar voor de kerst van 2021!

Naar alle drankpakketten

Geen producten gevonden!

Drankpakketten; een heerlijk geschenk

Een whiskydrinker doet u met een whiskey kerstpakket natuurlijk een groot plezier. Sterke drankpakketten kunnen bijvoorbeeld ook gegeven worden aan medewerkers en relaties die minder bekend zijn met de drank. Denk aan kleine proeverijtjes of een flesje whiskey gecombineerd met lekkernijen. Whiskey staat voor kwaliteit in combinatie met ‘back to basic’! Daarnaast hebben we ook dit jaar weer een keur aan de lekkerste rum, dus kiezen maar! Altijd een pakket voor iedereen, dat is onze doelstelling!

Sterke drank; goed kerstpakket

Sterke drankpakketten; een graag gezien kerstgeschenk. In een kerstpakket misstaat drank natuurlijk zeker niet. Al met al een goede keuze. Mixdranken als Gin-tonic en Mojito worden steeds meer gedronken en daarmee neemt de vraag naar dit soort dranken sterk toe. De gin, een afstammeling van de Hollandse Jenever, is een steeds vaker terugkomend kerstartikel. Kies voor een hippe kerst, kies dus dit jaar voor sterke drankpakketten en scoor! Bijkomend voordeel is dat de meeste dranken erg lang houdbaar zijn en u er lang van kunt en zult genieten!

Sterke drankpakketten; super gewaardeerd

Sterke drankpakketten zijn met de uiterste zorg en toewijding samengesteld, daardoor vallen ze dus zeker in de smaak. Wij van stellen uw wensen voorop en zijn daardoor in staat aan alle pakketten wensen te voldoen. Wij weten zeker dat u echter alleen het beste van het beste in huis haalt. Ons team van specialisten kijkt bij elk pakket welke kleuren en smaken goed in verhouding bij elkaar passen. Zo staan ook de kerstpakketten 2021 weer garant voor topkwaliteit.