Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Sterke drankpakketten

Lekkere sterke drankpakketten super geschikt voor de koudere dagen. In onze sterke drankpakketten vindt u de heerlijkste dranken. Geschikt voor medewerkers en relaties met een verfijnde smaak. De lekkerste whiskey, rum en (koffie)likeuren voor een scherpe prijs, allemaal bij elkaar in één groot drankpakketten assortiment. Verwen uzelf, medewerkers of relaties met een sterke drankpakket, mogelijk aangevuld met geweldige andere kerstartikelen. Nu verkrijgbaar voor de kerst van 2020!

Naar alle drankpakketten

Geen producten gevonden!

Drankpakketten; een heerlijk geschenk

Een whiskydrinker doet u met een whiskey kerstpakket natuurlijk een groot plezier. Sterke drankpakketten kunnen bijvoorbeeld ook gegeven worden aan medewerkers en relaties die minder bekend zijn met de drank. Denk aan kleine proeverijtjes of een flesje whiskey gecombineerd met lekkernijen. Whiskey staat voor kwaliteit in combinatie met ‘back to basic’! Daarnaast hebben we ook dit jaar weer een keur aan de lekkerste rum, dus kiezen maar! Altijd een pakket voor iedereen, dat is onze doelstelling!

Sterke drank; goed kerstpakket

Sterke drankpakketten; een graag gezien kerstgeschenk. In een kerstpakket misstaat drank natuurlijk zeker niet. Al met al een goede keuze. Mixdranken als Gin-tonic en Mojito worden steeds meer gedronken en daarmee neemt de vraag naar dit soort dranken sterk toe. De gin, een afstammeling van de Hollandse Jenever, is een steeds vaker terugkomend kerstartikel. Kies voor een hippe kerst, kies dus dit jaar voor sterke drankpakketten en scoor! Bijkomend voordeel is dat de meeste dranken erg lang houdbaar zijn en u er lang van kunt en zult genieten!

Sterke drankpakketten; super gewaardeerd

Sterke drankpakketten zijn met de uiterste zorg en toewijding samengesteld, daardoor vallen ze dus zeker in de smaak. Wij van stellen uw wensen voorop en zijn daardoor in staat aan alle pakketten wensen te voldoen. Wij weten zeker dat u echter alleen het beste van het beste in huis haalt. Ons team van specialisten kijkt bij elk pakket welke kleuren en smaken goed in verhouding bij elkaar passen. Zo staan ook de kerstpakketten 2020 weer garant voor topkwaliteit.