Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Een klein deel staat reeds 'live'. Dit jaar is het belonen van medewerkers en relaties belangrijker dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer al onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

Wijnpakketten

De lekkerste wijnen van Nederland! Wijn is dé klassieker voor de kerstdagen. Of u nou houdt van rode wijn kerstpakketten of witte wijn kerstpakketten, met een enorm breed assortiment aan verschillende drankpakketten bent u hier aan het goede adres. Verras uw medewerkers of relaties met een van onze chique wijnpakketten. Een wijnpakket is ook te combineren met vele andere leuke kerst-artikelen, voor een aantrekkelijke prijs. Wijn is fijn deze kerst, dus bestel snel!

Naar alle drankpakketten

Wijnpakket; werelds geschenk

Bij wijnpakketten denkt u waarschijnlijk aan een heerlijk ontspannen kerst. Daar heeft u groot gelijk in! Met wijnen van over de hele wereld kunnen u en uw personeel deze kerst heerlijk ontspannen. Bent u meer van de Italiaanse wijnen of is een kerstpakket met Spaanse wijn meer iets voor u? Wat u ook kiest, met wijn zit u sowieso goed. Het is niet voor niets al jaren een klassieker!

Voordelig kerstpakket met wijn

Wijnpakketten zijn er voor iedereen. Een voordelig kerstpakket met wijn betekent niet dat er aan kwaliteit ingeleverd wordt. Ook als uw budget dit jaar iets kleiner is, kunt u kiezen voor wijnen van hoge kwaliteit in een mooie verpakking. Wijnpakketten met een iets minder bekend merk zijn bijvoorbeeld vaak een aangename ontdekking en past wellicht helemaal bij de sfeer van uw bedrijf! Santé!

Food kerstpakketten met wijn; geniet!

Wij van kerstpakkettenplaza.nl geloven dat geven nóg leuker is dan krijgen. Wijnpakketten horen bij kerst en is daarom het perfecte cadeau voor uw medewerkers in 2019. Een wijnpakket is niet alleen heerlijk, het is ook nog eens handig. Tijdens de kerstdagen zijn er zo veel momenten om te eten én te drinken, wijn komt altijd van pas.