Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Wijn kerstpakket kopen?

De lekkerste wijnen van Nederland! Kerst Wijnpakket is dé klassieker voor de kerstdagen. Of u nou houdt van rode wijn kerstpakketten of witte wijn kerstpakketten, met een enorm breed assortiment aan verschillende drankpakketten bent u hier aan het goede adres. Verras uw medewerkers of relaties met een van onze chique wijnpakketten. Een wijnpakket is ook te combineren met vele andere leuke kerst-artikelen, voor een aantrekkelijke prijs. Wijn is fijn deze kerst, dus bestel snel! Kerstpakket wijnpakket? Een hit!

Naar alle drankpakketten

Geen producten gevonden!

Wijnpakket; werelds geschenk

Bij wijnpakketten denkt u waarschijnlijk aan een heerlijk ontspannen kerst. Daar heeft u groot gelijk in! Door een wijn kerstpakket met wijnen van over de hele wereld kunnen u en uw personeel deze kerst heerlijk ontspannen. Bent u meer van de Italiaanse wijnen of is een kerstpakket met Spaanse wijn meer iets voor u? Wat u ook kiest, met wijn zit u sowieso goed. Het is niet voor niets al jaren is een wijnpakket kerst een klassieker!

Voordelig kerstpakket met wijn

Wijnpakketten zijn er voor iedereen. Een voordelig kerstpakket met wijn betekent niet dat er aan kwaliteit ingeleverd wordt. Ook als uw budget dit jaar iets kleiner is, kunt u kiezen voor wijnen van hoge kwaliteit in een mooie verpakking. Wijnpakketten met een iets minder bekend merk zijn bijvoorbeeld vaak een aangename ontdekking en past wellicht helemaal bij de sfeer van uw bedrijf! Santé! Kies deze kerst daarom een kerstpakket met wijn.

Een wijnpakket voor kerst is genieten!

Wij van kerstpakkettenplaza.nl geloven dat geven nóg leuker is dan krijgen. Wijnpakketten horen bij kerst en is daarom het perfecte cadeau voor uw medewerkers in 2021. Een wijnpakket is niet alleen heerlijk, het is ook nog eens handig. Tijdens de kerstdagen zijn er zo veel momenten om te eten én te drinken, wijn komt altijd van pas. Kerstgeschenk Wijn is altijd een voltreffer!