Japans kerstpakket

Japans kerstpakket: Een Japans kerstpakket is een cadeau voor een bijzondere kerst! Als het gaat om kerstpakketten, denken de meeste mensen aan traditionele thema’s zoals gourmetten, chocolade en wijn. Maar wat als u op zoek bent naar iets anders voor uw medewerkers of klanten? Dan zijn de Japanse kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl de perfecte keuze! In dit artikel zullen we u alles vertellen over deze pakketten en waarom ze uw feestvreugde naar een hoger niveau kunnen tillen.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Japanse kerstpakketten bestellen

Een Japans kerstpakket is een pakket met producten uit de Japanse keuken. Presentatie is daarbij het uitgangspunt. Het oog wil dus ook wat en dat ziet u terug in typisch Japanse gerechten. Seizoen gerichtheid, vers en veel aandacht voor het natuurlijke ziet u hierin terug. Enkele van onze kerstpakketten hebben Japan als speciaal thema. Sushi is zo’n Japans gerecht waar veel kerstpakketten zich op richten. Producten uit de thema-lijn Yutaka bijvoorbeeld zijn producten uit de Japanse keuken. Kruiden, rijst, sojasaus, wasabi enzovoorts zijn producten uit dergelijke thema-lijnen.

Japans kerstpakket

Japans kerstpakket kiezen

Japanse kerstpakketten zijn een buitengewone goede keuze om cadeau te geven. Ze bieden een frisse en verrassende twist aan de traditionele geschenken en maken vast een goede indruk op uw medewerkers of klanten. Hier zijn enkele redenen waarom u zou kunnen overwegen om te kiezen voor een Japans kerstpakket:

  • Exotisch Japan: Japanse kerstpakketten bevatten exotische producten die niet vaak in doorsnee kerstpakketten te vinden zijn. Denk bijvoorbeeld aan Japanse thee, sake, sushi, of origami-setjes. Hiermee kunt u een exotische kerstervaring creëren voor de ontvangers van uw kerstpakketten.
  • Culturele diversiteit: Japanse kerstpakketten bieden ook de mogelijkheid om de culturele diversiteit te omarmen. Japan heeft een rijke cultuur en geschiedenis en door deze Oosterse producten in uw kerstpakketten op te nemen, kunt u uw waardering tonen voor verschillende culturen en achtergronden.
  • Kwaliteit en exclusiviteit: Japan staat bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en ambachtelijke producten. Door Japanse producten in uw pakketten op te nemen, kunt u een gevoel van exclusiviteit creëren. Dit geeft uw medewerkers en klanten het gevoel dat ze gewaardeerd worden omdat u net dat beetje extra moeite doet om hen te verrassen.

De Japanse pakketten van Kerstpakkettenplaza.nl

Nu u weet waarom Japanse kerstpakketten een fantastische keuze kunnen zijn, wilt u waarschijnlijk weten wat de Japanse kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl zo aantrekkelijk maakt. Hier zijn enkele redenen waarom de keus voor Kerstpakkettenplaza.nl voor een Japans kerstpakket goed is:

  • Japans assortiment: Kerstpakkettenplaza.nl biedt een ruim assortiment aan kerstpakketten om aan verschillende wensen en budgetten te voldoen. U kunt kiezen uit verschillende soorten inhoud waarin bijvoorbeeld sushi, thee, of Japanse keukenartikelen aanwezig zijn. De pakketten zijn altijd zorgvuldig samengesteld met authentieke en hoogwaardige producten.
  • Kwaliteit Japanse pakketten: Kerstpakkettenplaza.nl staat bekend om een grote keuze aan Japanse kerstpakketten met hoogwaardige producten.

Benieuwd naar andere culinaire belevenissen? Bekijk ook eens onze Mediterraanse kerstpakketten of onze Oosterse kerstpakketten! We hebben het allemaal!

Voordelen van onze Japanse kerstpakketten

Kerstpakkettenplaza.nl onderscheidt zich als dé specialist in kerstpakketten, waaronder ook de Japanse kerstpakketten. Hier zijn enkele redenen waarom u zou kunnen kiezen voor Kerstpakkettenplaza.nl:

  • Authentieke Japanse producten: Onze Japanse kerstpakketten zijn samengesteld met authentieke en hoogwaardige Japanse producten, zorgvuldig geselecteerd om een echte Japanse kerstervaring te bieden.
  • Ruime keuze: Kerstpakkettenplaza.nl biedt een ruim assortiment aan Japanse kerstpakketten, zodat u kunt kiezen uit verschillende thema’s en prijsklassen. Er is voor elk wat wils, van sushi-liefhebbers tot theeceremonie-fans en alles daartussenin.
  • Uitstekende service: Bij Kerstpakkettenplaza.nl staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. We zorgen voor een vlotte bestel- en leveringservaring, en onze klantenservice is altijd bereikbaar voor vragen of hulp bij het kiezen van het perfecte Japanse kerstpakket.
  • Maatwerk Japanse pakketten: Naast ons standaard assortiment bieden we ook maatwerk mogelijkheden voor kerstpakketten. Zo kunt u uw eigen pakket samenstellen op basis van uw specifieke wensen en budget.
  • Competitieve prijzen: Bij Kerstpakkettenplaza.nl voeren we een goede prijs-kwaliteitverhouding voor onze Japanse kerstpakketten. We zorgen ervoor dat onze pakketten competitieve prijzen hebben, zodat u waarde krijgt voor uw geld.

Bestel een Japans kerstpakket bij Kerstpakkettenplaza.nl

Als u op zoek bent naar authentieke en hoogwaardige Japans kerstpakket, dan bent u bij Kerstpakkettenplaza.nl aan het juiste adres. Ons uitgebreide assortiment, kwaliteitsproducten, uitstekende service en maatwerk mogelijkheden maken ons de beste keuze voor uw kerstpakketten. Bestel vandaag nog uw Japanse kerstpakket bij Kerstpakkettenplaza.nl en zorg voor een memorabele Kerst voor uw medewerkers of relaties!

Conclusie

Kerstpakkettenplaza.nl biedt een uitgebreid assortiment aan Japanse kerstpakketten van hoge kwaliteit. Met authentieke producten, ruime keuze, uitstekende service, maatwerk mogelijkheden en competitieve prijzen, is Kerstpakkettenplaza.nl de beste keuze om te bestellen en uw medewerkers of relaties te verrassen met een Japanse kerstervaring. Bestel vandaag nog uw Japanse kerstpakket bij Kerstpakkettenplaza.nl en laat uw medewerkers extra genieten tijdens de kerstdagen!

Vragen of meer informatie over een Japans kerstpakket

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een Japans kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Heeft u toch een ander landenpakket in gedachte, kijk dan bijvoorbeeld eens naar onze Chinese kerstpakketten. Meer weten over het eten van het prachtige land Japan? Lees dan eens de recepten van deze heerlijke Japanse gerechten!

Japans kerstpakket bestellen