Bedrijfsgeschenken

Bedrijfsgeschenken: De kracht van het geven – Bedrijfsgeschenken zijn cadeaus die bedrijven geven aan hun klanten, partners of werknemers. Het is een manier om waardering te tonen en relaties te versterken. Maar bedrijfsgeschenken zijn meer dan alleen een blijk van waardering. Ze hebben een krachtige impact op het bedrijfsleven. In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen van bedrijfsgeschenken en geven we u tips om de perfecte geschenken te kiezen.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Bedrijfsgeschenken kiezen

Bedrijfs kerstpakketten zijn er in vele soorten en maten. Hoe vindt u dan de perfecte bedrijfsgeschenken? Geen ideeën? Kerstpakkettenplaza.nl biedt uitkomst! U kiest dus uit het grootste assortiment geschenken van Nederland. En daartussen zit ook dat bedrijfsgeschenk voor uw organisatie! Klik hier en vind snel uw ideale bedrijfsgeschenk!

Kerstpakkettenplaza.nl is de grootste online-leverancier van luxe en originele kerstgeschenken. Bij ons heeft u het grootste en beste overzicht van Nederland. Via onze site is het zeer eenvoudig om een vrijblijvende offerte voor het door u gewenste bedrijfsgeschenk bijvoorbeeld in de vorm van een kerstpakket of wijngeschenk online aan te vragen. Met uw aankoop steunt u automatisch en gratis uw Goede Doel; het Goede doelen kerstpakket. Dat is dus altijd een uitstekend bedrijfsgeschenk ! De beste bedrijfs kerstpakketten treft u zeker bij ons aan! Bedrijfsgeschenken kiezen was nog nooit zo eenvoudig!

Bedrijfsgeschenken

Waarom bedrijfsgeschenken bestellen?

Het versterken van relaties

Bedrijven geven vaak bedrijfsgeschenken om de banden met hun klanten en partners te versterken. Door een geschenk te geven laat u zien dat u hen waardeert en dat u zich om hen bekommert. Dit kan de basis leggen voor een langdurige relatie en kan leiden tot nieuwe zakelijke kansen.

Het motiveren van werknemers

Bedrijfsgeschenken kunnen ook een geweldige manier zijn om uw werknemers te motiveren en te belonen voor hun harde werk. Door het geven van een bedrijfskerstpakket toont u uw waardering voor hun inzet en betrokkenheid bij het bedrijf. Dit kan bijdragen aan een positieve werksfeer en een hogere productiviteit.

Tips voor het kiezen van de juiste bedrijfsgeschenken

Wees origineel

Het is belangrijk om een bedrijfsgeschenk te kiezen die de ontvanger zal verrassen en waarderen. Dit kan variëren van gepersonaliseerde cadeaus tot ervaringen zoals een dagje uit of een culinaire workshop.

Pas de geschenken aan de ontvanger aan

Bij het kiezen van bedrijfsgeschenken is het belangrijk om rekening te houden met de ontvanger. Een geschenk dat past bij de interesses en behoeften van de ontvanger zal meer gewaardeerd worden dan een standaardgeschenk. Daarnaast is het simpelweg leuker om een gepersonaliseerd eindejaarsgeschenk te ontvangen.

Houd rekening met de waarde van het geschenk

Het is belangrijk om een geschikte waarde te kiezen voor uw bedrijfsgeschenken. Een te goedkoop kerstpakket kan overkomen als onoprecht, terwijl een te duur geschenk als overdreven kan worden gezien.

Vraag en antwoord over bedrijfsgeschenken

Wat zijn de voordelen van kerst bedrijfsgeschenken?

Geschenken kunnen bijdragen aan het versterken van relaties, het motiveren van werknemers en het verbeteren van de reputatie van het bedrijf.

Zijn bedrijfsgeschenken fiscaal aftrekbaar?

Ja, geschenken zijn in veel gevallen fiscaal aftrekbaar zijn. Als het bedrag per ontvanger niet hoger is dan € 227,- per jaar, dan zijn de kosten aftrekbaar van de belasting. Let wel op dat de btw niet aftrekbaar is. Lees alles over de fiscale regelgeving 2024.

Kan ik bedrijfsgeschenken personaliseren met mijn bedrijfslogo?

Ja, veel cadeaupakketten kunnen gepersonaliseerd worden met uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. Dit kan helpen om uw merk te promoten en uw bedrijf meer zichtbaarheid te geven.

Welke bedrijfsgeschenken zijn geschikt voor kerst?

U heeft binnen ons uitgebreide assortiment zakelijke geschenken een ruime keuze aan diverse bedrijfsgeschenken. Door onze filterfunctie in de website kunt u makkelijk een product of kerstpakket selecteren. Het zoeken naar het beste kerstpakket wordt hiermee een fluitje van een cent!

Conclusie

Geschenken zijn een krachtig middel om relaties te versterken en uw werknemers te motiveren. Door het kiezen van de juiste bedrijfsgeschenken kunt u uw klanten en werknemers laten zien dat u hen waardeert en dat u zich om hen bekommert. Bovendien kunnen geschenken bijdragen aan een betere reputatie van uw bedrijf en zorgen voor meer zichtbaarheid. Met de juiste aanpak en aandacht voor de ontvanger kunt u de kracht van het geven van geschenken volledig benutten, eventueel door het toevoegen van een extra cadeaubon aan het kerstgeschenk.

Vragen of meer informatie over een bedrijfsgeschenk?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten in 2024. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Bedrijfsgeschenken bestellen