Kerstpresentjes

Kerstpresentjes voor klanten, personeel en relaties- Kerstpresentjes: Het perfecte geschenk voor de feestdagen. Kerst komt eraan en dat betekent dat het tijd is om na te denken over kerstpresentjes voor uw dierbaren, collega’s en zakenpartners. Bij ons, Kerstpakkettenplaza.nl, begrijpen we hoe belangrijk het is om de perfecte geschenken te vinden die indruk maken en blijvende herinneringen creëren. Daarom bieden we een groot assortiment aan kerstpresentjes aan die zowel super bijzonder zijn. Op deze pagina treft u meer dan 1.300 kerstpresentjes aan, ze bieden u de beste keuze voor uw kerstviering.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom kerstpresentjes van Kerstpakkettenplaza.nl?

Kerstpresentjes voor klanten

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we dat kerstpresentjes meer zijn dan cadeautjes. Ze zijn een uiting van waardering, genegenheid en zorg voor de mensen om ons heen. Daarom hebben we ons assortiment zorgvuldig samengesteld om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en daarmee te helpen om de perfecte geschenken te vinden voor diegene aan wie u het cadeau wilt geven.

Kerstpresentjes bestellen

Onze kleine kerstpresentjes zijn niet zomaar standaard cadeaus. We streven ernaar om kerstpresentjes aan te bieden die uw personeel & klanten zullen verrassen en waarderen. Van gepersonaliseerde items tot handgemaakte producten, onze kleine (en grote) kerstpresentjes zijn met zorg gekozen om een blijvende indruk achter te laten.

Kerstpresentjes kopen? Dan ook van hoogwaardige kwaliteit!

Bij Kerstpakkettenplaza.nl staan we voor kwaliteit. We selecteren alleen producten van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw kerstpresentjes lang meegaan en een uitstekende indruk maken. Onze artikelen worden zorgvuldig gecontroleerd, zodat u erop kunt vertrouwen dat u alleen het beste aan uw dierbaren geeft.

Breed assortiment kerstpresentjes

We begrijpen dat iedereen verschillende smaken en voorkeuren heeft, daarom bieden we een breed assortiment aan kerstpresentjes aan. Van luxe chocolade en heerlijke wijnen tot stijlvolle accessoires en praktische cadeaus, er is voor elk wat wils. Met ons diverse aanbod kunt u de perfecte geschenken vinden die passen bij de interesses en persoonlijkheden van uw mensen.

Tips voor het kiezen van het perfecte Kerstpresentje voor klanten, personeel en relaties

Het kiezen van het juiste kerstpresentje kan soms stressvol zijn. Hier zijn enkele handige tips om u te helpen het perfecte kerstpresentje te kiezen:

  • Ken uw ontvanger: Denk na over de interesses, hobby’s en smaken van degene aan wie u wilt schenken. Kies een attentie die past bij zijn of haar persoonlijkheid en voorkeuren.
  • Kies voor kwaliteit: Ga voor hoogwaardige producten die lang meegaan en van goede materialen zijn gemaakt. Hiermee laat u zien dat u om uw mensen geeft en waarde hecht aan kwaliteit.
  • Personaliseer waar mogelijk: Gepersonaliseerde kerstpresentjes laten zien dat u extra moeite heeft gedaan en zorgen voor een speciale touch. Denk aan gegraveerde items, gepersonaliseerde kaarten of eigen gemaakte producten voor echt originele kerstpakketten voor uw personeel.
  • Houd rekening met de ontvanger: Denk na over welke relatie u heeft met de ontvanger bij het kiezen van het kerstpresentje. Voor zakelijke relaties of medewerkers kunt u bijvoorbeeld kiezen voor professionele geschenken of voor pakketten met food. Terwijl voor vrienden en familie meer persoonlijke geschenken geschikt kunnen zijn.
  • Presentatie is belangrijk: Kies voor kerstpresentjes die mooi ingepakt zijn, dat doen wij natuurlijk voor u en presenteer ze mooi in de hal of kantine van uw bedrijf. U kunt natuurlijk ook een gezellige feestavond organiseren waar u dan de pakketten uitdeelt.

Onze aanbevolen Kerstpresentjes

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een ruim assortiment aan kerstpresentjes die perfect zijn voor de feestdagen. Hier zijn enkele van onze aanbevolen kerstpresentjes:

Chocolade Giftbox

Onze chocolade giftbox is een heerlijk kerstpresentje voor de chocoladeliefhebber. De giftbox bevat een assortiment van hoogwaardige Belgische chocolade in verschillende smaken en vormen, verpakt in een elegante geschenkverpakking. Het is een perfect cadeau om van te genieten tijdens de feestdagen.

Stijlvolle woonaccessoires

Onze kerstpakketten met stijlvolle woonaccessoires zijn een prachtig geschenk voor uw werknemers maar ook voor uw relaties. de pakketten bevatten een selectie van artikelen natuurlijk uit de kerstpakketten trends 2024, zoals bijvoorbeeld een geurkaars, een windlicht of een fotolijstje, die zorgen voor een gezellige en sfeervolle sfeer in huis. U geeft hiermee een pakket waarin cadeautjes zitten waarmee uw mensen hun huis feestelijk kunnen decoreren tijdens de kerstperiode.

Wijngeschenk

Onze wijngeschenken zijn een uitstekend kerstpresentje voor uw relaties. Ze bevatten één of meerdere hoogwaardige wijnen en worden, vaak samen met bijpassende wijnglazen en andere accessoires, verpakt in een luxe geschenkverpakking. Het is een elegante en smaakvolle keuze voor een kerstpresentje en zal zeker in de smaak vallen.

Praktische hebbedingetjes

Onze gadgets zijn handig en leuk voor de gadgetfanaat. In ons assortiment vindt u handige en innovatieve items zoals een draadloze oplader, een bluetooth speaker en een multitool. Allemaal praktische cadeautjes die van pas kunnen komen in het dagelijks leven.

Conclusie

Kerstpakkettenplaza.nl biedt een ruime keuze aan kerstpresentjes die perfect zijn voor de feestdagen. We houden rekening met de behoeften en voorkeuren van uw ontvangers, de kwaliteit van de geschenken, de personalisatie en de presentatie. Maak de feestdagen onvergetelijk met de kerstpresentjes van Kerstpakkettenplaza.nl!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpresentjes voor uw dierbaren, collega’s of klanten. Heeft u vragen over een pakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

ENGLISH: Looking for Christmas hampers? Click here.

Kerstpresentje bestellen