Kerst bedankjes personeel en zakelijke klanten

Kerst is een tijd van samenzijn, vreugde en dankbaarheid. Het is een moment waarop we onze waardering en dankbaarheid tonen aan de mensen om ons heen. En wat is een betere manier om dat te doen dan met kerst bedankjes? Kerst bedankjes zijn kleine geschenken die symbool staan voor onze dankbaarheid en die een speciale betekenis hebben tijdens de feestdagen. Op Kerstpakkettenplaza.nl zijn we expert in Kerst bedankjes!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerst bedankjes bestellen? Een traditioneel gebaar van waardering

Kerst bedankjes zijn een traditioneel gebaar van waardering dat zijn oorsprong vindt in oude kersttradities. Ze worden vaak gegeven aan personeel, collega’s en relaties. Natuurlijk altijd als een blijk van dankbaarheid voor hun aanwezigheid in ons leven én op de werkvloer natuurlijk. Het is een manier om te laten zien dat we om elkaar geven en dat we de tijd en moeite waarderen die anderen in ons leven investeren. Daarom worden er ieder jaar opnieuw pakketten gegeven en deze trend is stijgende. Gaat u dit jaar ook weer kerstpakketten kopen? Wij zijn er zeker van dat uw personeel en relaties dat zeer op prijs stellen!

Kerst bedankjes: Waarom ze onmisbaar zijn voor de feestdagen

Kerst bedankjes personeel en zakelijke klanten

‘Bedankjes’ kunnen verschillende vormen aannemen, zoals kleine cadeautjes, kaartjes, snoepjes, of zelfs zelfgemaakte lekkernijen. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze met zorg zijn uitgekozen en met liefde worden gegeven. Ze zijn vaak verpakt in feestelijke verpakkingen en worden vaak vergezeld van een persoonlijke boodschap om de ontvanger te laten weten hoezeer ze gewaardeerd worden.

Waarom Kerst bedankjes belangrijk zijn

Kerst bedankjes zijn niet zomaar willekeurige geschenken. Ze hebben een diepere betekenis en zijn belangrijk om verschillende redenen:

Het versterkt relaties

Kerst bedankjes zijn een uitstekende manier om relaties te versterken. Ze laten zien dat we om de mensen in ons leven geven en waardering hebben voor hun aanwezigheid. Door Kerst bedankjes te geven, kunnen we de banden met onze dierbaren versterken en de relaties verdiepen.

Kerst bedankjes met een hoge attentiewaarde

Is er iets leuker dan onverwacht verrast te worden door je werkgever? Zo net voor de Kerst is natuurlijk een uitstekend moment. Kerst bedankjes voor dames en heren zijn er in alle prijsklassen en in alle kleuren en thema’s!

Bedankjes in alle maten en vormen
De kerst bedankjes van Kerstpakkettenplaza.nl zijn er voor u in alle maten en vormen. Heeft u een speciaal thema voor uw medewerkers in gedachten, dan zit u hier goed. Er zijn verschillende thema geschenken te verkrijgen, zoals Beauty, Rituals, speciaal voor mannen of vrouwen. U kunt er ook voor kiezen om iedere medewerker zelf een kado te laten kiezen met Kerstcomplimenten. Dan zullen uw medewerkers zich erg gewaardeerd voelen. De kerstgeschenken van Kerstpakkettenplaza.nl zijn altijd goed gevulde pakketten met unieke producten gericht op het door u gekozen thema. Als uw medewerkers graag wijn drinken bij het kerstdiner of erna, dan heeft Kerstpakkettenplaza.nl ook speciale bedankvormen gericht op een wijnpakket.

Het brengt vreugde en geluk

Kerst bedankjes zijn een bron van vreugde en geluk voor zowel de gever als de ontvanger. Het geeft een warm gevoel van voldoening om anderen te laten glimlachen en te zien hoe ze blij worden van een klein gebaar van dankbaarheid. Kerst bedankjes versterken de feestelijke sfeer en bijdragen aan de algemene vreugde en geluk tijdens de kerstperiode.

Toon uw waardering met Kerst bedankjes

Kerst bedankjes zijn een krachtige manier om waardering te tonen. Ze laten anderen weten dat hun aanwezigheid en betrokkenheid worden gewaardeerd en dat ze een positieve invloed hebben op ons leven. Door extra aandacht in de vorm van een geschenkje te geven, kunnen we anderen erkennen voor hun bijdragen en hen laten weten dat ze belangrijk zijn.

Kerst bedankjes creëren herinneringen

Kerst bedankjes kunnen ook helpen bij het creëren van mooie herinneringen. Ze zijn vaak persoonlijk en kunnen een blijvende indruk achterlaten bij de ontvanger. Het ontvangen van een attent kerstbedankje kan een moment zijn om te koesteren en draagt bij aan de algehele kerstervaring en de herinneringen aan deze bijzondere tijd van het jaar.

Het stimuleert positieve reacties en interacties

Kerst bedankjes kunnen ook positieve interacties bevorderen. Het geven van een kerstbedankje kan een positieve kettingreactie creëren, waarbij anderen worden aangemoedigd om ook waardering en dankbaarheid te tonen. Dit kan leiden tot een positieve sfeer van vriendelijkheid, medeleven en verbondenheid tijdens de feestdagen en daarbuiten.

Kerst bedankjes: Tips en Ideeën

Nu we hebben besproken waarom cadeautjes tijdens de kerst belangrijk zijn, willen we graag enkele tips en ideeën delen om inspiratie op te doen bij het kiezen van Kerst bedankjes:

Personaliseer: Kies Kerstgeschenkjes die passen bij de interesses en voorkeuren van de ontvanger. Dit toont extra zorg en aandacht voor de persoonlijkheid van de ontvanger.

Kwaliteit boven kwantiteit: Het gaat niet om de waarde van het geschenk, maar om de gedachte erachter. Kies bedankjes van goede kwaliteit die duurzaam zijn en lang meegaan.

Persoonlijke boodschap: Voeg een persoonlijke boodschap toe aan het kerstbedankje om de ontvanger te laten weten hoezeer ze worden gewaardeerd. Heeft u een speciaal persoon in uw omgeving die wat extra aandacht verdiend? Kijk dan eens bij kerstpakketten per stuk, dat kan een welkome aanvulling op uw persoonlijke boodschap zijn!

Conclusie

Kerst bedankjes zijn een waardevol gebaar van dankbaarheid en waardering tijdens de feestdagen. Ze versterken relaties, brengen vreugde en geluk, tonen waardering, creëren herinneringen en stimuleren positieve interacties. Door zorgvuldig geschenken te kiezen en ze op een persoonlijke en feestelijke manier te presenteren, kunnen we anderen laten zien hoezeer ze worden gewaardeerd en bijdragen aan een warme en liefdevolle kerstperiode.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerst bedankjes online bestellen