Kerstpakket Dordrecht

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een uitgebreide selectie aan kerstpakketten voor bedrijven in Dordrecht. Onze kerstpakketten zijn zorgvuldig samengesteld en bieden een scala aan mogelijkheden om uw medewerkers en relaties tijdens de feestdagen te verrassen. Ontdek ons assortiment en vind het perfecte kerstpakket dat aansluit bij de wensen en stijl van uw bedrijf in Dordrecht.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Ruime keuze voor een uniek kerstpakket in Dordrecht

Bij Kerstpakkettenplaza.nl zijn we trots om een breed scala aan unieke kerstpakketten aan te bieden die perfect passen bij uw bedrijf in Dordrecht. Of u nu op zoek bent naar culinaire hoogstandjes, lokale delicatessen, luxe geschenken of thematische pakketten, wij hebben voor elk wat wils. Ontdek ons gevarieerde assortiment en vind het ideale kerstpakket dat aansluit bij de smaak en stijl van uw bedrijf.

Lokale smaken en steun voor Dordrecht

Als lokaal bedrijf begrijpen we het belang van het ondersteunen van de lokale gemeenschap en het ontdekken van de unieke smaken van Dordrecht. Onze kerstpakketten zijn gevuld met heerlijke producten van lokale leveranciers, waardoor u niet alleen uw medewerkers en relaties kunt verrassen, maar ook bijdraagt aan de lokale economie. Geniet van authentieke streekproducten en steun de lokale ondernemers met onze speciaal samengestelde kerstpakketten.

Maatwerkopties voor een persoonlijk kerstpakket in Dordrecht

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we in maatwerk en bieden we de mogelijkheid om uw kerstpakket persoonlijk te maken. Van het toevoegen van uw eigen logo of boodschap tot het selecteren van specifieke producten die passen bij de voorkeuren van uw ontvangers, wij helpen u bij het creëren van een uniek kerstpakket dat de waardering en dankbaarheid van uw medewerkers en relaties weerspiegelt.

Support de lokale ondernemers

Kerstpakket Dordrecht

Als bedrijf in Dordrecht begrijpen we het belang van het ondersteunen van de lokale ondernemers. Daarom werken we nauw samen met lokale leveranciers om unieke producten van hoge kwaliteit aan te bieden in onze kerstpakketten. Door bij ons uw kerstpakketten te bestellen, steunt u niet alleen uw medewerkers en relaties, maar draagt u ook bij aan de groei en bloei van de lokale economie in Dordrecht.

Veelgestelde vragen over een kerstpakket in Dordrecht

Kan ik mijn kerstpakketten aanpassen met ons bedrijfslogo?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden wij maatwerkopties aan, waaronder het toevoegen van uw bedrijfslogo op de kerstpakketten. Op die manier kunt u uw kerstpakketten personaliseren en een extra professionele uitstraling geven.

Hoe kan ik een kerstpakket bestellen en laten bezorgen in Dordrecht?

Het bestellen van een kerstpakket en de bezorging ervan in Dordrecht is eenvoudig bij Kerstpakkettenplaza.nl. Via onze gebruiksvriendelijke website kunt u uw gewenste kerstpakketten selecteren en de bestelling plaatsen. Wij zorgen voor een snelle en betrouwbare bezorging op het door u gewenste adres in Dordrecht.

Een kerstpakket Woerden bestellen? Ook dat is mogelijk bij ons!

Bieden jullie ook duurzame kerstpakketten aan in Dordrecht?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een assortiment duurzame kerstpakketten beschikbaar voor bedrijven in Dordrecht. Onze duurzame kerstpakketten bevatten milieuvriendelijke producten en dragen bij aan een verantwoorde en groene feestperiode.

Weetjes over Dordrecht

  • Dordrecht is de oudste stad van Nederland, met een rijke geschiedenis en prachtige historische gebouwen.
  • De stad staat bekend om haar karakteristieke grachten en gezellige binnenstad.
  • Dordrecht heeft een bloeiende kunst- en cultuurscene, met diverse festivals en evenementen gedurende het hele jaar.
  • Het is de geboorteplaats van bekende Nederlandse schilders, zoals Aelbert Cuyp en Ferdinand Bol.

Waarom bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl?

  • Uniek assortiment: Wij bieden een breed scala aan unieke kerstpakketten die perfect passen bij uw bedrijf in Dordrecht.
  • Lokale smaken: Onze kerstpakketten bevatten heerlijke producten van lokale leveranciers, waardoor u kunt genieten van de smaken van Dordrecht en de lokale economie steunt.
  • Maatwerkopties: Wij bieden maatwerkopties aan om uw kerstpakket in Dordrecht persoonlijk te maken.
  • Support de lokale ondernemers: Door bij ons uw kerstpakket te bestellen, draagt u bij aan de groei en bloei van de lokale economie in Dordrecht.

Vragen of meer informatie over een kerstpakket in Dordrecht?

Heeft u vragen over ons kerstpakket in Dordrecht? Wilt u meer informatie over een specifiek product of maatwerkopties? Neem gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van het perfecte kerstpakket voor uw bedrijf in Dordrecht. U kunt ons bereiken via e-mail op klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of telefonisch via +31 (0)24 303 1166.

Wat denkt u van Kerstpakket Waalwijk of Kerstpakket Made. We hebben het allemaal!

Kerstpakketten Dordrecht bestellen