Kerstpakketten Ede

Kerstpakketten Ede – Bent u als bedrijf in Ede en omgeving op zoek naar de perfecte kerstpakketten voor uw medewerkers en relaties? Zoek dan niet verder! Kerstpakkettenplaza.nl is dé specialist in kerstpakketten en levert al jarenlang kerstpakketten in Ede en omgeving. Met maar liefst 23 jaar ervaring kunnen wij u garanderen dat u bij ons aan het juiste adres bent voor kwalitatieve en feestelijke kerstpakketten Ede die uw medewerkers en relaties zeker zullen waarderen. Bovendien hebben wij bij Kerstpakkettenplaza.nl een maatschappelijk verantwoorde benadering. Bij iedere bestelling doneert Kerstpakkettenplaza.nl namelijk een bedrag aan een goed doel dat door uw bedrijf gekozen kan worden, zonder dat het voor u als bedrijf extra kosten met zich meebrengt. Op deze pagina laten wij u graag onze collectie kerstpakketten zien en vertellen meer over waarom Kerstpakkettenplaza.nl de beste keuze is om kerstpakketten te bestellen voor bedrijven in Ede en omgeving.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakkettenplaza.nl: uw specialist in kerstpakketten in Ede en omgeving

Kerstpakkettenplaza.nl is dé specialist in kerstpakketten en heeft ruim 23 jaar ervaring in het samenstellen en leveren van kerstpakketten aan bedrijven in Ede en omgeving. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om uw medewerkers en relaties te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid gedurende het jaar. Een kerstpakket Ede is daarvoor een perfecte manier. Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden wij een ruim assortiment kerstpakketten Ede aan in verschillende thema’s en prijsklassen. Voor ieder bedrijf en iedere medewerker is er een passend kerstpakket te vinden is. Van luxe kerstpakketten met heerlijke delicatessen tot themapakketten met handige hardware items of een gezellige spellen. Bij Kerstpakkettenplaza.nl vindt u altijd een kerstpakket dat aansluit bij uw wensen en budget.

Kerstpakketten Ede

Leuke weetjes over Ede

Ede is een prachtige plaats gelegen op de Veluwe, bekend om haar natuurlijke schoonheid en historische achtergrond. Hieronder vindt u drie leuke weetjes over Ede:

Rijke geschiedenis: Ede is een plaats met een rijke geschiedenis. Ontstaan in de middeleeuwen en heeft door de eeuwen heen een belangrijke rol gespeeld in de landbouw en de wolindustrie. Vandaag de dag is Ede een bruisende stad met een mix van historische gebouwen en moderne voorzieningen.

Prachtige natuur: Als u van de natuur houdt, zit u goed in Ede. De stad wordt omringd door uitgestrekte bossen, heidevelden en stuifzandgebieden. Allen deel uitmakend van de Veluwe, een van de grootste natuurgebieden van Nederland. Perfect voor een ontspannen wandeling of fietstocht in de natuur. Derhalve hebben wij voor de kerstpakketten Ede ook diverse natuurlijke en verantwoorde pakketten gemaakt.

Een diverse culturele scene: Ede is een stad met een rijke culturele scene. Er zijn diverse musea, theaters en andere culturele instellingen te vinden. Daarnaast worden er regelmatig evenementen en festivals georganiseerd die de diversiteit en creativiteit van de stad laten zien.

Steun een goed doel met uw kerstpakkettenbestelling bij Kerstpakkettenplaza.nl

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom hebben wij een prachtige benaderingswijze gekozen waarbij we bij iedere kerstpakketten bestelling een bedrag doneren aan een goed doel. U mag zelf kiezen welk goed doel. Dit betekent dat u niet alleen uw medewerkers en relaties kunt verrassen met super goede kerstpakketten, maar ook een bijdrage kunt leveren aan een goed doel naar keuze. En het mooiste is: deze donatie kost uw bedrijf helemaal niets extra! Bij Kerstpakkettenplaza.nl vinden we het belangrijk om iets terug te geven aan de maatschappij. Samen maken we een positieve impact. Kerstpakketten Ede met een meerwaarde!

Veelgestelde vragen over kerstpakketten voor bedrijven in Ede

Als bedrijf in Ede en omgeving kunnen er verschillende vragen zijn omtrent het bestellen van kerstpakketten. Hieronder beantwoorden we drie veelgestelde vragen:

Wat zijn de mogelijkheden voor het personaliseren van kerstpakketten voor bedrijven uit Ede?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u kiezen uit een breed assortiment kerstpakketten in verschillende thema’s en prijsklassen. Het is helaas niet mogelijk om kerstpakketten Ede zelf samen te stellen, onder de 100 stuks. We bieden wel de mogelijkheid om uw kerstpakketten Ede te personaliseren. Bijvoorbeeld door het toevoegen van een persoonlijke boodschap of een extra geschenk. Zo kunt u uw kerstpakketten een persoonlijke touch geven en uw waardering laten blijken aan uw medewerkers en relaties.

Op zoek naar een kerstpakket in Breda? Ook deze bieden we u graag aan!

Wat gebeurt er met de donatie aan het goede doel?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u bij iedere bestelling een bedrag doneren aan een goed doel dat door uw bedrijf gekozen kan worden. Wij zorgen ervoor dat de donatie rechtstreeks naar het gekozen goede doel wordt overgemaakt. Op onze website kunt u meer informatie vinden over de goede doelen waaruit u kunt kiezen en hoe wij ervoor zorgen dat de donatie op de juiste plek terechtkomt. Ook voor een kerstpakket Ede! Zo kunt u op een eenvoudige manier bijdragen aan een goed doel naar keuze en een positieve impact maken in de maatschappij.

Hoe zit het met de bezorging van kerstpakketten Ede en omgeving?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl werken we met professionele transporteurs die de weg kennen in Ede en omgeving. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt bezorgen, zodat uw kerstpakketten op tijd bij uw medewerkers en relaties worden afgeleverd. We leveren dagelijks in Ede en daarnaast ook in andere plaatsen zoals Kerstpakketten Borne en Kerstpakketten Berkel en Rodenrijs. Bij ons kunt u vertrouwen op een betrouwbare levering van uw kerstpakket Ede.

Bestel uw kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl

Als bedrijf uit Ede en omgeving heeft u bij Kerstpakkettenplaza.nl de keus uit een ruim assortiment kerstpakketten. We hebben daarnaast een jarenlange ervaring in het leveren van kerstpakketten in Ede en omgeving. Tevens doneren wij van iedere iedere bestelling een bedrag aan een goed doel zonder extra kosten voor uw bedrijf. Onze professionele transporteurs zorgen voor een adequate levering en u kunt rekenen op een uitstekende service. Bestel uw kerstpakket Ede bij Kerstpakkettenplaza.nl ! Verras uw medewerkers en relaties met een prachtig geschenk waarbij u ook nog gratis een goed doel steunt.

Conclusie

Voor bedrijven uit Ede en omgeving is Kerstpakkettenplaza.nl de specialist in kerstpakketten. Met onze 23 jaar ervaring in het leveren van kerstpakketten in Ede en omgeving, ons ruime kerstpakket 2024 assortiment en onze handelswijze waarbij we bij iedere bestelling een bedrag doneren, bieden wij een complete en betrouwbare service. Onze professionele transporteurs zorgen voor een betrouwbare levering en u kunt rekenen op onze uitstekende klantenservice. Bestel uw kerstpakket Ede bij Kerstpakkettenplaza.nl en maak van uw kerstviering een feestelijke en maatschappelijk verantwoorde gelegenheid!

Vragen of meer informatie over kerstpakketten Ede?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over uw kerstpakket Ede? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Meer informatie over de plaats Ede?

Kerstpakketten Ede bestellen