Kerstpakket Leeuwarden

Op zoek naar een uniek kerstpakket in Leeuwarden? Bij Kerstpakkettenplaza.nl bent u aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreide selectie van kerstpakketten aan die perfect zijn voor de feestdagen. Of u nu uw medewerkers, klanten of zakenrelaties wilt verrassen, wij hebben het ideale kerstpakket voor u. Ontdek ons assortiment en maak van de kerstviering in Leeuwarden een onvergetelijke ervaring.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakketten bezorgen in Leeuwarden? We kennen de weg!

Het bestellen van kerstpakketten in Leeuwarden is eenvoudig en snel bij Kerstpakkettenplaza.nl. U kunt ons uitgebreide assortiment online bekijken en uw gewenste kerstpakketten selecteren. Heeft u specifieke wensen of wilt u maatwerkopties toevoegen? Ons team staat klaar om u te helpen en uw kerstpakketten volledig aan te passen aan uw bedrijf.

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we ook het belang van een snelle levering. Daarom zorgen we ervoor dat uw kerstpakket op tijd aankomt in Leeuwarden, zodat u zich kunt concentreren op het vieren van de feestdagen.

Steun lokale ondernemers met uw kerstpakket in Leeuwarden

Kerstpakket Leeuwarden bestellen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hechten we waarde aan het ondersteunen van lokale ondernemers. Daarom werken we samen met leveranciers uit Leeuwarden en omgeving om lokale producten op te nemen in onze kerstpakketten. Met uw keuze voor onze kerstpakketten draagt u bij aan de lokale economie en steunt u de ambachtelijke producenten uit Leeuwarden.

Leuke weetjes over Leeuwarden

Leeuwarden is een historische stad met een rijke cultuur en prachtige bezienswaardigheden. Hier zijn enkele interessante weetjes over Leeuwarden:

  • Culturele Hoofdstad: In 2018 was Leeuwarden samen met de regio Friesland de Culturele Hoofdstad van Europa. Gedurende het hele jaar werden er tal van culturele evenementen en activiteiten georganiseerd die de stad op de kaart zetten.
  • Oldehove: Het beroemdste monument van Leeuwarden is de scheve toren Oldehove. Deze toren werd in de 16e eeuw gebouwd, maar door constructiefouten begon hij al snel scheef te zakken. Vandaag de dag staat de Oldehove bekend als een symbool van de stad.
  • Fries Museum: Het Fries Museum is gevestigd in Leeuwarden en is gewijd aan de kunst, cultuur en geschiedenis van Friesland. Het museum heeft een uitgebreide collectie van historische voorwerpen en organiseert regelmatig tentoonstellingen.
  • Elfstedentocht: Leeuwarden is de start- en finishplaats van de beroemde Elfstedentocht, een schaatstocht over natuurijs langs de elf steden van Friesland. Hoewel de tocht zelden plaatsvindt vanwege de zeldzame weersomstandigheden, blijft het een belangrijk onderdeel van de Friese cultuur.
  • Stadsgrachten: Leeuwarden heeft prachtige grachten die de stad doorkruisen. Een ontspannen rondvaart door de grachten is een geweldige manier om de stad en haar historische architectuur te verkennen.

Met deze weetjes kunt u een beetje meer te weten komen over Leeuwarden en de unieke kenmerken van deze prachtige stad.

Veelgestelde vragen

We bieden we de mogelijkheid om uw kerstpakket in Leeuwarden te personaliseren met uw bedrijfslogo. Zo kunt u uw kerstpakketten een unieke en professionele uitstraling geven die past bij uw bedrijf.

Biedt Kerstpakkettenplaza.nl ook thema-gebaseerde kerstpakketten aan in Leeuwarden?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we ook thema-gebaseerde kerstpakketten aan in Leeuwarden. Of u nu op zoek bent naar een sportief thema, wellness-pakketten of duurzame opties, wij hebben verschillende thema’s beschikbaar om aan uw wensen te voldoen.

Kan ik mijn kerstpakketten in Leeuwarden laten bezorgen op individuele adressen?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om uw pakketten in Leeuwarden te laten bezorgen op individuele adressen. Als u uw medewerkers, klanten of zakenrelaties persoonlijk wilt verrassen, kunnen wij de kerstpakketten rechtstreeks naar de gewenste adressen versturen. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze service.

Kerstpakkettenplaza.nl: dé leverancier voor uw kerstpakket in Leeuwarden

Kerstpakkettenplaza.nl is uw betrouwbare leverancier voor uw kerstpakket in Leeuwarden. Met ons uitgebreide assortiment, hoogwaardige producten en flexibele opties kunt u bij ons het perfecte kerstpakket vinden dat past bij uw bedrijf en ontvangers in Leeuwarden. Of u nu op zoek bent naar traditionele kerstpakketten, thema-gebaseerde opties of maatwerk mogelijkheden, wij staan voor u klaar. Bestel vandaag nog uw kerstpakket bij Kerstpakkettenplaza.nl en maak van de kerstviering in Leeuwarden een memorabele ervaring.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen over ons kerstpakket in Leeuwarden? Of wilt u meer informatie over onze producten, maatwerkopties of levering? Onze klantenservice staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de benodigde informatie. U kunt contact met ons opnemen via e-mail op klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of telefonisch via +31 (0)24 303 1166. We helpen u graag verder en streven ernaar om uw kerstviering in Leeuwarden extra speciaal te maken.

Wilt u naast Leeuwarden wellicht ook een kerstpakket bestellen in Achterhoek of Dordrecht? Dat is mogelijk, we hebben het allemaal!

Kerstpakket Leeuwarden