Kerstpakketten Achterhoek

Bent u op zoek naar unieke kerstpakketten in de Achterhoek? Bij Kerstpakkettenplaza.nl bent u aan het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment aan kerstpakketten die perfect passen bij de sfeer en tradities van de Achterhoek. Of u nu een bedrijf in Doetinchem, Winterswijk, Lichtenvoorde, of een andere plaats in de Achterhoek heeft, wij leveren graag kerstpakketten die uw medewerkers en relaties zullen verrassen.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

De charme van kerstpakketten in de Achterhoek

In de Achterhoek heerst een unieke sfeer en gastvrijheid. Deze kenmerken vertalen we graag naar onze kerstpakketten. Onze pakketten zijn gevuld met streekproducten, ambachtelijke lekkernijen en cadeaus die passen bij de Achterhoekse tradities. Denk aan heerlijke boerenkaas, ambachtelijk gebrouwen bier, en andere lokale lekkernijen. Met onze kerstpakket in de Achterhoek brengen we de charme en smaak van de regio tot leven.

Maatwerk kerstpakket voor de Achterhoek

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we ook maatwerkopties voor uw kerstpakketten in de Achterhoek. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen identiteit heeft. Daarom kunt u bij ons uw kerstpakketten aanpassen aan uw specifieke wensen. Van het toevoegen van een gepersonaliseerde boodschap tot het samenstellen van een pakket met specifieke streekproducten, we denken graag met u mee om uw kerstpakketten een persoonlijke touch te geven. Naast maatwerk kerstpakketten in de Achterhoek leveren wij deze ook kerstpakketten in Enschede en kerstpakketten in Almelo.

Kerstpakketten Achterhoek

Waarom kiezen voor een kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl in de Achterhoek?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we jarenlange ervaring in het leveren van kerstpakketten door heel Nederland, inclusief de Achterhoek. Wat ons onderscheidt is ons ruime assortiment, de mogelijkheid tot maatwerk en onze focus op kwaliteit. We werken samen met lokale leveranciers om de lekkerste streekproducten in onze kerstpakketten op te nemen. Bovendien zorgen we voor een snelle en betrouwbare levering, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het logistieke proces.

Veelgestelde vragen over kerstpakketten in de Achterhoek

Kan ik ook kleine kerstpakketten bestellen?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u kerstpakketten bestellen in verschillende formaten, ook kleinere pakketten. We hebben een breed scala aan opties, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij uw bedrijf en budget.

Kunnen jullie de kerstpakketten rechtstreeks naar mijn medewerkers in de Achterhoek sturen?

Ja, wij kunnen uw kerstpakketten rechtstreeks naar uw medewerkers in de Achterhoek sturen. Onze professionele transporteurs zorgen voor een snelle en betrouwbare levering op de gewenste locatie, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Bieden jullie ook opties voor een duurzaam kerstpakket in de Achterhoek?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we ook opties voor duurzame kerstpakketten. We streven ernaar om milieuvriendelijke keuzes aan te bieden, zoals pakketten met biologische producten, herbruikbare verpakkingen en fairtrade artikelen. Neem contact met ons op voor meer informatie over duurzame kerstpakketten in de Achterhoek.

Bestel uw kerstpakket bij Kerstpakkettenplaza.nl

Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u rekenen op hoogwaardige kerstpakketten met een breed assortiment aan producten, flexibele opties om zelf uw kerstpakket samen te stellen, milieuvriendelijke producten, snelle en betrouwbare levering, en een team van klantgerichte medewerkers die klaarstaan om u te helpen. Wij streven ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden en uw verwachtingen te overtreffen. Kies voor Kerstpakkettenplaza.nl en maak van uw kerstviering een onvergetelijke ervaring!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander geschenk of plaats in gedachte, kijk dan bijvoorbeeld eens bij kerstpakketten Hengelo We hebben het allemaal!

Kerstpakketten Achterhoek bestellen