Kerstpakket Venlo

Kerstpakket Venlo – Bent u op zoek naar een uniek kerstpakket in Venlo? Bij Kerstpakkettenplaza.nl bent u aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreid assortiment aan kerstpakketten die speciaal zijn samengesteld voor de feestdagen. Of het nu gaat om uw gewaardeerde medewerkers, trouwe zakenpartners of geweldige klanten, wij hebben het perfecte kerstpakket voor u. Laat u inspireren door ons gevarieerde aanbod en creëer een onvergetelijke kerstbeleving in Venlo.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakkettenplaza.nl – Uw partner voor uw kerstpakket in Venlo

Bij Kerstpakkettenplaza.nl zijn we gespecialiseerd in het samenstellen van kerstpakketten die aansluiten bij de wensen en behoeften van bedrijven in Venlo. Met ons ruime assortiment, maatwerkopties en jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat u de perfecte kerstpakketten kunt vinden. Wat maakt Kerstpakkettenplaza.nl de ideale partner voor kerstpakketten in Venlo?

Kerstpakket Venlo

Kennis en expertise: Ons ervaren team heeft diepgaande kennis van kerstpakketten en begrijpt wat er nodig is om uw medewerkers en relaties te verrassen. We volgen de laatste trends en ontwikkelingen op de voet en zorgen ervoor dat onze kerstpakketten aansluiten bij de behoeften van bedrijven in Venlo.

Diverse keuze: Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een breed scala aan kerstpakketten aan, zodat u altijd iets kunt vinden dat past bij uw bedrijf en ontvangers in Venlo. Van traditionele pakketten met lekkernijen tot thematische opties en duurzame pakketten, we hebben voor elk wat wils.

Maatwerkopties: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en specifieke wensen heeft voor hun kerstpakketten. Daarom bieden we maatwerkopties aan, zodat u uw kerstpakketten kunt personaliseren en afstemmen op uw bedrijfscultuur en ontvangers in Venlo. Voeg uw logo toe, kies specifieke producten of voeg een persoonlijke boodschap toe om een onvergetelijke indruk te maken.

Kwaliteit en service: Bij Kerstpakkettenplaza.nl staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. We selecteren zorgvuldig hoogwaardige producten en werken samen met betrouwbare leveranciers. Onze klantenservice staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te assisteren bij het maken van de beste keuze voor uw kerstpakket in Venlo. Heeft u wellicht ook klanten of partners in Zwolle? Ook daarvoor hebben wij een passend aanbod.

Kies voor een origineel voor uw kerstpakket Venlo

We bieden een breed scala aan thema’s voor kerstpakketten in Venlo. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel kerstpakket met klassieke lekkernijen en decoraties, een luxe pakket met exclusieve producten en champagne, of een duurzaam pakket met biologische en fairtrade producten, wij hebben voor elk wat wils. Onze thema’s variëren van culinair en wellness tot avontuurlijk en ontspanning, zodat u het perfecte kerstpakket kunt kiezen dat past bij de voorkeuren en interesses van de ontvangers. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer een unieke kerstbeleving met onze thematische kerstpakketten in Venlo.

Veelgestelde vragen over uw kerstpakket in Venlo

Kan ik een persoonlijk bericht toevoegen aan het kerstpakket in Venlo?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om een persoonlijk bericht toe te voegen aan het kerstpakket in Venlo. Een persoonlijk bericht voegt een speciale touch toe aan het geschenk en maakt het extra persoonlijk en attent. U kunt uw eigen boodschap opgeven tijdens het bestelproces en wij zorgen ervoor dat het bericht op een mooie manier aan het kerstpakket wordt toegevoegd. Op deze manier kunt u uw waardering en dankbaarheid op een persoonlijke manier overbrengen aan de ontvanger.

Kan ik mijn kerstpakketten personaliseren met ons bedrijfslogo?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl is het mogelijk om kerstpakketten te personaliseren met het bedrijfslogo. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een bedrukte kaart, een gepersonaliseerde verpakking of een custom-made geschenk. We bieden verschillende mogelijkheden om uw kerstpakketten een persoonlijk tintje te geven en uw bedrijfsidentiteit te versterken. Dit kan voor uw relaties uit Venlo, maar ook voor de kerstpakketten in Zoetermeer.

Wat is de levertijd van kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl?

De levertijd van kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de bestelling en eventuele personalisaties. Over het algemeen streven we ernaar om uw kerstpakketten binnen 5-10 werkdagen te leveren. Neem voor specifieke informatie over de levertijd contact op met onze klantenservice.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Wat denkt u daarnaast van Kerstpakketten uit Purmerend? We hebben het allemaal!

Kerstpakket Venlo