Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstpakket Zaltbommel

Bent u op zoek naar een uniek kerstpakket in Zaltbommel? Bij Kerstpakkettenplaza.nl bent u aan het juiste adres! Wij zijn al jaren een specialist in kerstpakketten en leveren reeds 23 jaar kerstpakketten in Zaltbommel. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan kerstpakketten die perfect passen bij de feestdagen. Of het nu gaat om uw gewaardeerde medewerkers, loyale zakenpartners of geweldige klanten, wij hebben het ideale kerstpakket voor u. Ontdek ons gevarieerde aanbod en creëer een onvergetelijke kerstbeleving in Zaltbommel.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een breed assortiment aan kerstpakketten in Zaltbommel

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat elk bedrijf unieke wensen en voorkeuren heeft als het gaat om kerstpakketten. Daarom bieden we een breed assortiment aan kerstpakketten in Zaltbommel, zodat er voor ieder wat wils is. Van traditionele kerstpakketten met heerlijke lekkernijen tot moderne pakketten met lifestyleproducten, we hebben voor elk bedrijf een passend kerstpakket. Laat uw medewerkers en relaties genieten van een bijzondere kerstervaring met onze kerstpakketten.

Kerstpakketten Zaltbommel

Duurzaam kerstpakket voor een groene kerst in Zaltbommel

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hechten we waarde aan duurzaamheid. Daarom bieden we ook een ruime selectie aan duurzame kerstpakketten in Zaltbommel. Deze pakketten bevatten producten die zijn gemaakt met respect voor mens, dier en milieu. Denk aan biologische en fairtrade lekkernijen, eco-vriendelijke geschenken en recyclebare verpakkingen. Met onze duurzame kerstpakketten kunt u niet alleen uw waardering tonen, maar ook bijdragen aan een groenere kerst in Zaltbommel. Zo doen we dat bijvoorbeeld ook met onze kerstpakketten in Doetinchem.

Maatwerk kerstpakket speciaal voor uw bedrijf

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat u uw kerstpakketten wilt afstemmen op de wensen en behoeften van uw bedrijf. Daarom bieden we maatwerk kerstpakketten aan, zodat u een uniek pakket kunt samenstellen dat perfect past bij uw bedrijfscultuur en de ontvangers. Onze ervaren medewerkers staan klaar om met u samen te werken en uw ideeën om te zetten in een gepersonaliseerd kerstpakket. Verras uw medewerkers en relaties met een op maat gemaakt kerstpakket in Zaltbommel.

Drie veelgestelde vragen over uw kerstpakket in Zaltbommel

Bieden jullie ook een kerstpakket aan voor kleine bedrijven in Zaltbommel?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een kerstpakket voor zowel grote als kleine bedrijven in Zaltbommel. We begrijpen dat elk bedrijf, ongeacht de grootte, zijn medewerkers en relaties wil verwennen tijdens de feestdagen. Daarom bieden we een scala aan kerstpakketten in verschillende prijsklassen, zodat er altijd een geschikt pakket is voor uw bedrijf.

Kunnen jullie ook kerstpakketten verzenden naar andere locaties buiten Zaltbommel?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl kunnen we kerstpakketten verzenden naar verschillende locaties, zowel binnen Nederland als daarbuiten. We kunnen bijvoorbeeld ook kerstpakketten verzenden naar Schagen en Sneek. Als uw bedrijf meerdere vestigingen heeft of als u kerstpakketten wilt versturen naar klanten of zakenpartners buiten Zaltbommel, dan kunnen we dit voor u regelen. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Kan ik mijn kerstpakket personaliseren met ons bedrijfslogo?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om uw kerstpakketten te personaliseren met uw bedrijfslogo. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een bedrukte verpakking, een gepersonaliseerde kaart of zelfs een custom-made geschenk. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden en maak uw kerstpakketten in Zaltbommel extra uniek.

Bestel uw kerstpakket bij Kerstpakkettenplaza.nl

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we ernaar om uw kerstviering in Zaltbommel extra bijzonder te maken. Met ons brede assortiment, duurzame opties, maatwerk mogelijkheden en uitstekende service zorgen we ervoor dat u de perfecte kerstpakketten kunt vinden. Laat uw waardering zien aan uw medewerkers, zakenpartners en klanten met onze hoogwaardige kerstpakketten in Zaltbommel. Neem vandaag nog contact met ons op en maak van de feestdagen een onvergetelijke ervaring.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Bent u geïnteresseerd in ons kerstpakket in Zaltbommel of heeft u nog vragen? Ons vriendelijke en deskundige klantenservice team staat klaar om u te helpen. U kunt contact met ons opnemen via e-mail op klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of telefonisch via +31 (0)24 303 1166. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van meer informatie over een kerstpakket Zaltbommel.

Kerstpakket Zaltbommel bestellen