Kerstpakketten Doetinchem

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment kerstpakketten in Doetinchem. Wij begrijpen het belang van het verrassen en waarderen van uw medewerkers, klanten en relaties tijdens de feestdagen. Onze kerstpakketten zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten hoogwaardige producten waar iedereen van kan genieten. Ontdek ons brede aanbod en vind het perfecte kerstpakket dat past bij uw bedrijf in Doetinchem.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Lokale smaken uit Doetinchem

In Doetinchem zijn er tal van lokale smaken en specialiteiten die de moeite waard zijn om te ontdekken. Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we oog voor de lokale culinaire tradities en werken we samen met lokale leveranciers om producten van hoge kwaliteit in onze kerstpakketten op te nemen. Denk aan ambachtelijke lekkernijen, streekproducten en delicatessen uit Doetinchem. Met onze kerstpakketten kunt u uw medewerkers en relaties laten kennismaken met de unieke smaken van Doetinchem.

Maatwerk opties voor uw kerstpakket in Doetinchem

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en specifieke wensen heeft als het gaat om kerstpakketten. Daarom bieden wij maatwerkopties aan, zodat u uw kerstpakketten kunt aanpassen aan uw eigen voorkeuren en budget. Of het nu gaat om het toevoegen van uw bedrijfslogo, het selecteren van specifieke producten of het creëren van een thematisch pakket, onze maatwerkopties stellen u in staat om een kerstpakket samen te stellen dat perfect aansluit bij uw bedrijf in Doetinchem. Een kerstpakket in Waalwijk bestellen? Ook dat kan!

Voordelen van kerstpakketten bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl in Doetinchem

Bij Kerstpakkettenplaza.nl profiteert u van verschillende voordelen wanneer u kerstpakketten bestelt voor uw bedrijf in Doetinchem:

Breed assortiment: Wij bieden een breed scala aan kerstpakketten, zodat u altijd een pakket vindt dat past bij uw bedrijf en de ontvangers in Doetinchem.

Kerstpakketten Doetinchem

Gemakkelijk bestellen: Onze gebruiksvriendelijke website maakt het bestellen van kerstpakketten eenvoudig en snel.

Kwaliteit en smaak: Onze kerstpakketten zijn samengesteld met hoogwaardige producten en bieden een culinaire beleving waar iedereen van kan genieten.

Snelle levering: Wij zorgen voor een snelle en betrouwbare levering van uw kerstpakketten in Doetinchem, zodat u tijdig klaar bent voor de feestdagen.

Weetjes over Doetinchem

Doetinchem, ook wel bekend als ‘De Hanzestad’, heeft een rijke historie en biedt een mix van historische charme en moderne voorzieningen. Enkele leuke weetjes over Doetinchem zijn:

  • Doetinchem heeft een prachtig middeleeuws kasteel, Kasteel de Kelder, dat dateert uit de 12e eeuw en nu dienst doet als cultureel centrum.
  • De stad staat bekend om haar gezellige centrum met diverse winkels, restaurants en terrassen waar u kunt genieten van lokale specialiteiten.
  • Doetinchem heeft een actieve evenementenkalender met onder andere de Doetinchemse Kermis, het Stadsfeest en het IJsselfestival.
  • Natuurliefhebbers kunnen genieten van de prachtige omgeving van Doetinchem, met diverse wandel- en fietsroutes door het groene landschap.

Vragen en antwoorden over kerstpakketten Doetinchem

Biedt u ook duurzame kerstpakketten aan in Doetinchem?

Ja, wij hebben ook duurzame kerstpakketten beschikbaar. Onze duurzame pakketten bevatten producten die op verantwoorde wijze zijn geproduceerd en passen bij een bewuste levensstijl. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze duurzame opties in Doetinchem.

Kan ik mijn kerstpakketten personaliseren met mijn bedrijfslogo?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden wij de mogelijkheid om uw kerstpakketten te personaliseren met uw bedrijfslogo. Neem contact met ons op voor meer informatie over de personalisatiemogelijkheden.

Kan ik kerstpakketten bestellen voor mijn medewerkers in Doetinchem en omgeving?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u kerstpakketten bestellen en laten bezorgen in Doetinchem en omliggende gebieden. Wij zorgen voor een tijdige levering, zodat uw medewerkers kunnen genieten van hun kerstpakketten tijdens de feestdagen.

Vragen of meer informatie over kerstpakketten in Doetinchem?

Heeft u vragen over onze kerstpakketten in Doetinchem? Wilt u meer informatie over een specifiek product of maatwerkopties? Neem gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte kerstpakketten voor uw bedrijf in Doetinchem. U kunt ons bereiken via e-mail op klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of telefonisch via +31 (0)24 303 1166. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Wat denkt u van Kerstpakket Uden of Kerstpakket Houten. We hebben het allemaal!

Kerstpakketten Doetinchem bestellen