Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstpakket Zutphen

Bent u op zoek naar een uniek kerstpakket in Zutphen? Bij Kerstpakkettenplaza.nl bent u aan het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment aan kerstpakketten die perfect passen bij de feestdagen. Of het nu gaat om uw gewaardeerde medewerker, loyale zakenpartner of geweldige klant, wij hebben het ideale kerstpakket voor u. Ontdek ons gevarieerde aanbod en creëer een onvergetelijke kerstbeleving in Zutphen.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een breed assortiment aan kerstpakketten in Zutphen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat elk bedrijf unieke wensen en voorkeuren heeft als het gaat om kerstpakketten. Daarom bieden we een breed assortiment aan kerstpakketten in Zutphen, zodat er voor ieder wat wils is. Van een traditioneel kerstpakket met heerlijke lekkernijen tot een modern pakket met lifestyleproducten, we hebben voor elk bedrijf een passend kerstpakket. Laat uw medewerkers en relaties genieten van een bijzondere kerstervaring met onze kerstpakketten.

Kerstpakket Zutphen

Zutphen de weetjes

Zutphen, ook wel bekend als de historische Hanzestad aan de IJssel, heeft een rijke geschiedenis en interessante weetjes. Wist u dat Zutphen meer dan 500 rijksmonumenten telt, waaronder de imposante Sint Walburgiskerk en de middeleeuwse stadspoorten? Een kerstpakket met lokale specialiteiten uit Zutphen, zoals de befaamde Zutphense mosterd, honing van de Zutphense bijen of ambachtelijk gebrouwen bier, biedt de perfecte gelegenheid om de lokale trots en culinaire tradities te ervaren.

Een duurzaam kerstpakket voor een groene kerst in Zutphen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hechten we waarde aan duurzaamheid. Daarom bieden we ook een ruime selectie aan duurzame kerstpakketten. Dit kerstpakket bevat producten die zijn gemaakt met respect voor mens, dier en milieu. Denk aan biologische en fairtrade lekkernijen, eco-vriendelijke geschenken en recyclebare verpakkingen. Met ons duurzame kerstpakket kunt u niet alleen uw waardering tonen, maar ook bijdragen aan een groenere kerst in Zutphen.

Steun de lokale ondernemer

Wij hechten bij Kerstpakkettenplaza.nl veel waarde aan het ondersteunen van lokale ondernemers. Daarom hebben we speciale kerstpakketten samengesteld met producten van Zutphense ondernemingen. Door een kerstpakket bij ons te bestellen, steunt u niet alleen de lokale economie, maar draagt u ook bij aan het versterken van de lokale ondernemers in Zutphen. Zo kunt u niet alleen uw waardering tonen aan uw medewerkers of zakenpartners, maar ook een positieve impact maken op de gemeenschap en het welzijn van de stad Zutphen. Samen creëren we een win-win situatie waarin we de lokale bedrijven en de stad laten floreren. Naast Zutphen doen we dit ook in Alphen aan den Rijn en Assen.

Een maatwerk kerstpakket speciaal voor uw bedrijf in Zutphen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat u uw kerstpakket wilt afstemmen op de wensen en behoeften van uw bedrijf. Daarom bieden we maatwerk kerstpakketten aan, zodat u een uniek pakket kunt samenstellen dat perfect past bij uw bedrijfscultuur en de ontvanger. Onze ervaren medewerkers staan klaar om met u samen te werken en uw ideeën om te zetten in een gepersonaliseerd kerstpakket. Verras uw medewerker of zakenpartner met een op maat gemaakt kerstpakket in Zutphen.

Veelgestelde vragen over kerstpakket Zutphen

Als specialist in kerstpakketten krijgen we regelmatig vragen over het bestellen en leveren van kerstpakketten. Hieronder vindt u antwoorden op enkele veelgestelde vragen:

Kan ik mijn kerstpakket in Zutphen personaliseren met ons bedrijfslogo?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om uw kerstpakket in Zutphen te personaliseren met uw bedrijfslogo. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik een maatwerk kerstpakket in Zutphen bestellen voor een specifieke ontvanger?

Ja, we bieden maatwerk kerstpakketten aan waarmee u een uniek pakket kunt samenstellen voor een specifieke ontvanger in Zutphen. Neem contact op met onze klantenservice om uw wensen te bespreken en wij helpen u graag verder.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden voor een kerstpakket in Zutphen?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u uw kerstpakket in Zutphen veilig en gemakkelijk betalen via verschillende betaalmethoden, zoals iDeal, creditcard of bankoverschrijving. Neem contact op met onze klantenservice als u vragen heeft over de betalingsmogelijkheden.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u nog vragen over ons kerstpakket in Zutphen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat voor u klaar en helpt u graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)24 303 1166 of per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij het vinden van het perfecte kerstpakket in Zutphen!

Heeft u ook zakenrelaties in Drachten? Bekijk dan onze kerstpakketten in Drachten. We hebben het allemaal!

Kerstpakket Zutphen bestellen