1,5 meter kerstpakket

Wil je dit jaar een kerstpakket geven dat perfect past bij de huidige tijd en rekening houdt met de veiligheid? Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we speciale 1,5 meter kerstpakketten aan die zorgen voor een veilige en sfeervolle kerstviering. Met onze unieke selectie van producten en attenties kun je jouw waardering tonen en tegelijkertijd de noodzakelijke afstand bewaren. Ontdek hoe je met onze 1,5 meter pakketten veilig en toch gezellig kunt genieten tijdens de feestdagen.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Gouden Genot
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat klein geschenk
Kerstpakket bevat alcohol
Gouden Genot
Inhoud: 25 artikelen
Voorraad: Uitverkocht
25,- per stuk
28,85 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Veiligheid en sfeer in 1,5 meter kerstpakketten

Onze 1,5 meter kerstpakketten zijn speciaal ontworpen om veiligheid en sfeer te combineren. Ze bevatten zorgvuldig geselecteerde producten en attenties die passen binnen de richtlijnen van de 1,5 meter samenleving. Denk aan gezellige decoraties voor in huis, heerlijke lekkernijen voor een feestelijke maaltijd en handige gadgets die het mogelijk maken om veilig afstand te bewaren. Met onze 1,5 meter pakketten creëer je een warme en veilige sfeer tijdens de feestdagen.

1,5 meter kerstpakket bestellen

De perfecte combinatie van afstand en waardering

Onze 1,5 meter kerstpakketten bieden de perfecte combinatie van afstand houden en waardering tonen. Door te kiezen voor speciale producten en attenties die passen binnen de 1,5 meter richtlijnen, kun je jouw medewerkers, collega’s of zakenpartners laten zien dat je om hun gezondheid geeft en tegelijkertijd jouw waardering uitspreekt. Met onze 1,5 meter pakketten creëer je een veilige en warme kerstbeleving waarbij de gezondheid en veiligheid van iedereen voorop staan.

Ook voor boeren bieden we erg leuke kerstpakketten. Bekijk ons assortiment!

Vraag en antwoord

Wat zijn de kenmerken van een 1,5 meter kerstpakket?

Een 1,5 meter kerstpakket kenmerkt zich door zorgvuldig geselecteerde producten en attenties die rekening houden met de richtlijnen van de 1,5 meter samenleving. Dit kunnen onder andere decoratieve items zijn voor in huis, lekkernijen voor een feestelijke maaltijd die individueel verpakt zijn, praktische gadgets die helpen bij het bewaren van afstand, en andere attenties die de veiligheid en sfeer tijdens de feestdagen waarborgen.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat het 1,5 meter kerstpakket veilig wordt bezorgd?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl zorgen we ervoor dat de 1,5 meter pakketten veilig worden bezorgd. Onze bezorgpartners hanteren strikte veiligheidsmaatregelen en volgen de richtlijnen van de autoriteiten om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Daarbij wordt rekening gehouden met hygiëne en contactloze levering. Daarnaast adviseren we ontvangers van de kerstpakketten om de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen bij het in ontvangst nemen en openen van het pakket, zoals het desinfecteren van de handen en het bewaren van de afstand tot de bezorger.

Kan ik mijn 1,5 meter kerstpakket personaliseren?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om je 1,5 meter kerstgeschenk te personaliseren. Je kunt bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap toevoegen aan het pakket of een specifieke selectie van producten maken die aansluit bij de voorkeuren van de ontvanger. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken en jouw 1,5 meter kerstpakket een persoonlijke touch te geven.

Is het mogelijk om een 1,5 meter pakket naar meerdere adressen te laten versturen?

Ja, het is mogelijk om een 1,5 meter kerstpakket naar meerdere adressen te laten versturen. Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de service om de kerstpakketten naar verschillende locaties te verzenden. Dit is ideaal als je meerdere medewerkers, collega’s of zakenpartners wilt verrassen met een 1,5 meter pakket. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken en het verzendproces te regelen.

Kan ik een 1,5 meter kerstpakket op maat laten maken?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om een 1,5 meter pakket op maat te laten maken. We denken graag met je mee om het pakket volledig af te stemmen op jouw wensen en de richtlijnen van de 1,5 meter samenleving. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken en een uniek en veilig 1,5 meter kerstpakket samen te stellen.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket hip? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld eerlijke kerstpakketten of kerstpakketten voor een dream team? We hebben het allemaal!

1.5 meter kerstpakket