Dream Team Kerstpakket

Wil je je waardering tonen voor het geweldige team dat samenwerkt om de doelen van je organisatie te bereiken? Met het Dream Team Kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl geef je een bijzonder cadeau aan je teamleden om hun inzet en samenwerking te vieren. Laat je team zien dat ze een onmisbaar onderdeel zijn van het succes van je organisatie en geef ze een kerstpakket dat hun inzet beloont en motiveert.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een Dream Team Kerstpakket op maat

Kerstpakket voor Dream Team bestellen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om een Dream Team Kerstpakket op maat te creëren. Ga nog een stap verder in het waarderen van je team door de inhoud van het pakket volledig af te stemmen op hun individuele voorkeuren. Van persoonlijke boodschappen tot specifieke cadeaus, ons team staat klaar om samen met jou een uniek kerstpakket samen te stellen dat het Dream Team gevoel weerspiegelt. Laat je inspireren door de mogelijkheden en geef je teamleden een op maat gemaakt geschenk dat hun inzet en samenwerking op een bijzondere manier beloont. We bieden meer opties binnen ons bedankt kerstpakketten assortiment, neem gerust een kijkje.

Waarom een Dream Team Kerstpakket?

  • Erkenning voor samenwerking: Het Dream Team kerstpakket is een uitstekende manier om erkenning te tonen voor de inspanningen en samenwerking van je team. Het laat zien dat je hun bijdrage waardeert en dat je hun succes viert.
  • Motivatie en teamgeest: Door je teamleden te belonen met een Dream Team Kerstpakket, stimuleer je de motivatie en versterk je de teamgeest. Het laat zien dat je gelooft in hun potentieel en dat je hen aanmoedigt om samen te blijven werken aan het behalen van doelen.
  • Unieke en op maat gemaakte inhoud: Het Dream Team Kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl biedt unieke en op maat gemaakte inhoud die past bij de behoeften en interesses van je team. Van heerlijke lekkernijen tot inspirerende cadeaus, elk pakket is zorgvuldig samengesteld om je teamleden te verrassen en te waarderen.

Tips voor het samenstellen van een Dream Team Kerstpakket

Teamgerichte thema’s: Overweeg thema’s die de teamgeest en samenwerking benadrukken, zoals “Samen Sterk” of “Successen Vieren”. Kies cadeaus en lekkernijen die de teamleden kunnen delen en genieten als een team.

Persoonlijke touch: Voeg een persoonlijk element toe aan het Dream Team cadeaupakket, zoals een bedankbrief of een foto van het team. Dit verhoogt de waarde en betekenis van het geschenk en laat zien dat je aandacht hebt besteed aan het samenstellen ervan.

Vraag en antwoord

Kan ik het kerstpakket aanpassen aan de behoeften van mijn team?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om het Dream Team geschenkpakket aan te passen aan de behoeften van je team. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken en een pakket samen te stellen dat perfect past bij je team. Zo bieden we bijvoorbeeld een specifiek doe-het-zelf kerstpakket voor de handige Harry’s en Henriette’s in jouw Dream Team!

Kan ik het Kerstpakket personaliseren met ons bedrijfslogo?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om het Dream Team Kerstpakket te personaliseren met jullie bedrijfslogo. Neem contact op met onze klantenservice om de opties en mogelijkheden te bespreken en een uniek pakket te creëren dat de identiteit van jullie organisatie weerspiegelt.

Kan ik het Dream Team pakket laten bezorgen op verschillende locaties?

Ja, het is mogelijk om het Dream Team cadeaupakket te laten bezorgen op verschillende locaties. Of je nu teamleden hebt die vanuit huis werken of verspreid zijn over meerdere vestigingen, wij zorgen ervoor dat elk pakket op de juiste plek wordt afgeleverd. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie en om de logistieke details te bespreken.

Vragen of meer informatie over kerstpakketten voor de bouwbranche?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl staan we klaar om je te helpen bij het samenstellen van het perfecte Dream Team Kerstpakket. Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31 (0)24 303 1166 of per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Ons team staat voor je klaar om je te adviseren en te assisteren bij het creëren van een uniek en waardevol geschenk voor je Dream Team.

Bent u op zoek naar een ander kerstpakket? Bekijk ons assortiment ambachtelijke kerstpakketten.

Dream Team kerstpakket