Betaalbare kerstpakketten

Betaalbare kerstpakketten: Een kerstpakket dat gunstig in prijs is en geschikt voor de Feestdagen – Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat het tijd is om na te denken over kerstcadeaus. Een kerstpakket is een traditioneel cadeau voor werknemers en relaties, dat al decennia in de smaal valt. Gelukkig hoeft een kerstpakket niet duur te zijn. Als we kijken naar de categorie betaalbare kerstpakketten en de eenvoud hoe je een perfect pakket kunt kiezen, kunnen we stellen dat u een enorme keuze heeft. Een kerstpakket hoeft helemaal niet duur te zijn! Voor elke budget is er wel een leuk en betaalbaar kerstpakket te vinden. Door onze gerichte inkoop en grote afname kunnen wij gunstig inkopen en u betaalbare kerstpakketten aanbieden. Nergens vindt u kerstpakketten tegen een betere prijs/kwaliteitverhouding.

Geen filters gekozen
Magazijn
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakketten; een belangrijke traditie

In economisch mindere tijden waarin er extra bezuinigd moet worden, schrappen kerstpakketten volgens ons, en de meeste bedrijven, echter geen optie. Het is een traditie die in stand gehouden moet worden. Om toch een geschenk te kunnen geven, kunt u kiezen voor een betaalbaar kerstpakket. Bij kerstpakketten van 5-20 euro vindt u al een enorme keuze aan traditionele kerstpakketten tegen een zeer betaalbare prijs.

Betaalbare kerstpakketten bestellen

Wat zijn betaalbare kerstpakketten?

Betaalbare kerstpakketten zijn kerstcadeaus die passen binnen een budget. Het is niet noodzakelijk heel laag in prijs, maar het is betaalbaar genoeg om te passen binnen de financiële mogelijkheden. Een betaalbaar kerstpakket kan bestaan uit een combinatie van verschillende items, zoals eten, drinken, cadeaubonnen en andere goodies.

Hoe vind je een betaalbaar kerstpakket?

Er zijn veel verschillende manieren om een betaalbaar kerstpakket te vinden. Hier zijn enkele suggesties:

  • Zoek binnen de lagere prijscategorie kerstpakketten in ons assortiment en verfijn op prijs
  • Vergelijk prijzen: Als je eenmaal een aantal opties hebt gevonden, vergelijk dan de prijzen om te zien welke het beste bij jouw budget past.

Betaalbare kerstpakketten voorbeelden

Hier zijn enkele ideeën voor betaalbare kerstpakketten:

  • Themapakket: Kies een thema voor het kerstpakket en vul het met items die hierbij passen. Bijvoorbeeld een “ontspanningspakket” met thee, een boek, kaarsen en badzout.
  • Zoet kerstpakket: Wie houdt er nu niet van zoetigheid tijdens de feestdagen? Vul het pakket met kerstkoekjes, chocolade en andere lekkernijen.
  • Drank in het pakket: Een drankpakket kan perfect zijn voor volwassenen. Vul het pakket bijvoorbeeld met een fles wijn, likeur of bier, samen met wat lekkere snacks.
  • Handig kerstpakket: Een ideaal geschenk voor de bouwvakkers onder ons.

Vraag en antwoord

Moet ik elk jaar een kerstpakket geven aan mijn werknemers?

Nee, het is niet verplicht om elk jaar een kerstpakket te geven aan je werknemers. Het is echter wel een leuke manier om je waardering te tonen voor hun inzet. Wellicht kunt u, om het betaalbaar te houden, eens in de twee jaar kerstpakketten kopen en het tussenliggende jaar een kerstborrel organiseren.

Kan ik zelf een kerstpakket samenstellen?

Ja, je kunt ervoor kiezen om zelf een kerstpakket samen te stellen. Dit kan je helpen om kosten te besparen en het geeft je de mogelijkheid om persoonlijke items toe te voegen. Op die manier kan je betaalbare kerstpakketten bestellen die voldoen aan jouw wensen.

Hoeveel geld moet ik uitgeven aan een kerstpakket?

Er is geen vast bedrag dat je moet uitgeven aan een kerstpakket. Het bedrag hangt af van jouw budget en de grootte van jouw organisatie. Ons assortiment bestaat onder andere uit kerstpakketten die op thema of op prijs gesorteerd zijn. Zo kunt u zelf kiezen wat voor u belangrijk is. Misschien vindt u het leuk om een grappig kerstpakket te bekijken, het tovert sowieso een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Conclusie

Een betaalbaar kerstpakket hoeft niet minder aansprekend te zijn dan een duur kerstpakket. Door slimme keuzes te maken en creatief te zijn, kun je een kerstpakket samenstellen (Vanaf 100 stuks) maar je kan ook een kant en klaar kerstpakket kopen. Overweeg verschillende mogelijkheden en thema’s en vergeet niet dat het gebaar van het geven van een kerstpakket op zichzelf al waardevol is.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten 2024. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Betaalbaar kerstpakket