Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio juli staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & Acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstpakket landelijk

Op zoek naar een kerstpakket met een landelijke uitstraling? Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een ruim assortiment aan kerstpakketten met een landelijk thema. Met deze pakketten brengt u de sfeer van het platteland naar de feestdagen. Of het nu gaat om een traditioneel boerderijthema, een rustiek landelijk design of een pakket geïnspireerd door de natuur, wij hebben het ideale kerstpakket om de landelijke charme te omarmen. Ontdek ons aanbod en creëer een warme en gezellige sfeer tijdens de kerstperiode.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Inpaklocatie
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in deze inpaklocatie vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit dezelfde inpaklocatie


Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Authentieke landelijke beleving

Met een kerstpakket landelijk geniet u van een authentieke landelijke beleving. Onze pakketten zijn zorgvuldig samengesteld om het gevoel van het platteland tot leven te brengen. Denk aan producten met natuurlijke materialen, ambachtelijke lekkernijen, en decoratieve items met een rustieke uitstraling. Of het nu gaat om een heerlijke boerenkaas, ambachtelijk brood, of een gezellige plaid voor knusse winteravonden, elk item draagt bij aan het creëren van een warme en gezellige landelijke sfeer.

Landelijk genieten met kerstpakketten

Kerstpakket met landelijk thema bestellen

Ons kerstpakket met een landelijk thema bieden u de mogelijkheid om te genieten van de rust en eenvoud van het landelijke leven. Laat u verrassen door de smaakvolle streekproducten, zoals honing, jam, chutney, en andere lekkernijen van lokale boerderijen. Creëer een landelijke tafelsetting met prachtig servies en rustieke accessoires. Of ontspan met een kopje thee of warme chocolademelk in een comfortabele plaid voor de open haard. Met een kerstpakket landelijk brengt u de charme van het buitenleven naar binnen.

Veelgestelde vragen

Zijn de producten in de landelijke pakketten van goede kwaliteit?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we naar het aanbieden van kerstpakketten van hoge kwaliteit. De producten die we in onze landelijke kerstpakketten opnemen, worden zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan onze kwaliteitsnormen. We werken samen met betrouwbare leveranciers om ervoor te zorgen dat de landelijke pakketten authentiek en van goede kwaliteit zijn.

Kan ik een kerstpakket met landelijk thema aanpassen aan mijn wensen?

Ja, we bieden vanaf 100 stuks de mogelijkheid om een kerstpakket met een landelijk thema aan te passen aan uw specifieke wensen. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag bij het samenstellen van een landelijk pakket dat volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Zijn er landelijke kerstpakketten voor verschillende budgetten?

Ja, we hebben landelijke pakketten in verschillende prijscategorieën, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij uw budget. Of u nu op zoek bent naar een kleinschalig landelijk pakket of een uitgebreid luxe pakket, wij hebben diverse opties beschikbaar.

Kan ik een kerstpakket met landelijk thema bestellen voor zowel bedrijven als particulieren?

Ja, onze landelijke kerstpakketten zijn geschikt voor zowel bedrijven als particulieren. Of u nu op zoek bent naar pakketten voor uw medewerkers, klanten, familieleden of vrienden, wij hebben passende landelijke pakketten beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Kan ik een kerstpakket landelijk als cadeau laten bezorgen?

Ja, wij bieden de optie om een landelijk pakket als cadeau te laten bezorgen. U kunt tijdens het bestelproces het gewenste afleveradres invoeren, zodat het pakket rechtstreeks naar de ontvanger wordt verzonden. Voeg een persoonlijke boodschap toe om het cadeau extra speciaal te maken.

Bestel een kerstpakket met landelijk thema en geniet van de charme van het platteland

Bent u gecharmeerd van het landelijke leven en wilt u dit gevoel delen tijdens de feestdagen? Bestel dan een landelijk cadeaupakket bij Kerstpakkettenplaza.nl en geniet van de charme en gezelligheid van de boerderij. Onze pakketten bieden een authentieke landelijke beleving met kwaliteitsproducten en een warme sfeer. Neem een kijkje in ons assortiment en bestel vandaag nog het perfecte landelijke kerstpakket voor uzelf, uw medewerkers, vrienden of familie.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstpakket landelijk