Kerstpakket boerderij

Kerstpakket boerderij – Ben je op zoek naar een kerstpakket met een rustieke en landelijke uitstraling? Dan is een kerstpakket boerderij van Kerstpakkettenplaza.nl de perfecte keuze. Onze boerderijpakketten brengen de sfeer en gezelligheid van het platteland naar de feestdagen. Met zorgvuldig geselecteerde producten en een vleugje nostalgie zorgen we voor een unieke ervaring. Ontdek de charme van het boerenleven en geef een kerstpakket dat warmte, gezelligheid en ambacht uitstraalt.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

De sfeer van het platteland in een kerstpakket

Stap binnen in de wereld van het platteland met een kerstpakket boerderij. Deze pakketten brengen de landelijke sfeer bij jou thuis of op kantoor tijdens de feestdagen. Denk aan heerlijke ambachtelijke lekkernijen, zoals boerenkaas, versgebakken brood en huisgemaakte jams. Daarnaast vind je in onze boerderijpakketten vaak producten die geïnspireerd zijn op het buitenleven, zoals handgemaakte zeep, decoratieve landelijke accessoires en andere authentieke cadeaus. Met een kerstpakket boerderij geniet je van de gezelligheid en warmte die het platteland te bieden heeft.

Kerstpakket boerderij

Een ruime keuze aan boerderijpakketten

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een ruime selectie van boerderijpakketten om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een klein pakket vol met heerlijke streekproducten of een uitgebreid pakket met verschillende landelijke cadeaus, wij hebben het voor je. Onze boerderijpakketten zijn zorgvuldig samengesteld en bieden een scala aan producten die passen bij het thema. Laat je verrassen door de variatie en kies het kerstpakket boerderij dat het beste past bij jouw wensen en voorkeuren. Op zoek naar een specifiek kerstpakket voor de boer?

Een origineel geschenk voor iedereen

Een kerstpakket boerderij is een origineel en veelzijdig geschenk dat geschikt is voor iedereen. Of je het nu aan je collega’s, medewerkers, vrienden of familie wilt geven, een boerderijpakket brengt een unieke touch aan de feestdagen. Het straalt authenticiteit en ambacht uit en biedt een moment van ontspanning en genot. Met een kerstpakket boerderij laat je zien dat je oog hebt voor detail en dat je de ontvanger wilt verrassen met iets bijzonders.

Bestel een kerstpakket boerderij bij Kerstpakkettenplaza.nl

Bestel nu een kerstpakket boerderij bij Kerstpakkettenplaza.nl en breng de sfeer van het platteland naar de feestdagen. Met ons ruime assortiment en oog voor kwaliteit stellen wij de mooiste boerderijpakketten voor je samen. Geniet van de gezelligheid en warmte die het boerenleven met zich meebrengt en maak van de kerstviering een bijzondere gelegenheid. Onze kerstpakketten boerderij zijn met zorg samengesteld en bieden een unieke beleving die nog lang zal bijblijven. Bestel vandaag nog jouw kerstpakket boerderij en geniet samen met je collega’s, vrienden of familie van een rustiek en landelijk geschenk.

Veel gestelde vragen

Welke producten zijn vaak te vinden in een kerstpakket boerderij?

Een kerstpakket boerderij bevat vaak heerlijke streekproducten, zoals boerenkaas, ambachtelijk brood, verse jam, en andere delicatessen die geïnspireerd zijn op het platteland. Daarnaast kunnen er ook landelijke accessoires, handgemaakte zeep, en andere authentieke cadeaus aanwezig zijn. De exacte inhoud kan variëren afhankelijk van het specifieke boerderijpakket dat je kiest.

Kan ik een kerstpakket boerderij aanpassen aan mijn wensen?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we ernaar om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan jouw wensen. Hoewel onze boerderijpakketten zorgvuldig zijn samengesteld, bieden we ook de mogelijkheid tot maatwerk vanaf 100 stuks. Neem contact op met onze klantenservice en bespreek je specifieke wensen en voorkeuren. We kijken graag naar de mogelijkheden om het kerstpakket boerderij aan te passen aan jouw wensen.

Kan ik een kerstpakket boerderij bestellen voor grote groepen?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl kun je ook kerstpakketten boerderij bestellen voor grote groepen. Of je nu een bedrijfsevenement hebt of een grote familiebijeenkomst, we kunnen je helpen bij het samenstellen en leveren van de gewenste hoeveelheid boerderijpakketten. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie en een offerte op maat.

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen over onze kerstpakketten of wil je meer informatie? Onze klantenservice staat voor je klaar om je te helpen. Neem contact met ons op via e-mail op klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Onze vriendelijke medewerkers beantwoorden graag al je vragen en assisteren je bij het kiezen van het perfecte kerstpakket. Maak van de feestdagen een bijzondere en landelijke ervaring met Kerstpakkettenplaza.nl.

Toch op zoek naar iets anders? Kies bijvoorbeeld voor onze creatieve of feest-kerstpakketten.

Kerstpakket boerderij bestellen