Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Trendy kerstpakket

De feestdagen komen eraan en het is tijd om na te denken over het geven van cadeaus aan uw werknemers. Maar wat geef je hen dit jaar? Traditionele kerstpakketten zijn misschien een veilige keuze, maar waarom niet iets anders proberen? Kerstpakketten zijn de perfecte manier om uw werknemers te verrassen en te laten zien hoeveel u hun inzet en toewijding waardeert. Trendy kerstpakketten vindt u natuurlijk bij Kerstpakkettenplaza.nl. In de onderstaande selectie hebben we een sortering kerstpakketten opgesteld die wij durven te bestempelen als ‘Trendy kerstpakketten’. Het blijft natuurlijk een kwestie van smaak en zoals u weet valt over smaak niet te twisten. Kijk eens rustig rond binnen alle kerstpakketten; we zijn er zeker van dat u een keuze kunt maken er is immer voor ieder wat wils.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat is een trendy kerstpakket?

Een trendy kerstpakket is een geschenkpakket dat is samengesteld uit de nieuwste en meest populaire cadeaus, ze worden ook wel hippe kerstpakketten genoemd. Ze zijn ontworpen om een ​​breed scala aan smaken en interesses te dekken, zodat u zeker iets kunt vinden dat bij uw werknemers past. Deze geschenken zijn niet alleen leuk en origineel, maar ook nuttig en praktisch, wat betekent dat uw werknemers er echt iets aan hebben.

Trendy kerstpakket bestellen

Trendy kerstpakket kopen; lekker doen!

Bent u op zoek naar een trendy kerstpakket om uw medewerkers of relaties te geven tijdens deze kerst? Wij hebben verschillende trendy kerstpakketten samengesteld die gebaseerd zijn op de laatste trends! Uiteraard is het logisch dat een trendy kerstpakket voor iedereen wat anders betekent. Gelukkig hebben wij genoeg opties kerstpakketten om iedereen de juiste keuze aan te kunnen bieden. De meeste trendy pakketten zitten uiteraard ook vol met ontspannende producten en lekkernijen. Met een trendy kerstpakket weet u vast en zeker uw medewerkers of relaties te verrassen!

Trendy kerstpakket bestellen

Op zoek naar een trendy kerstpakket om te bestellen voor uw werknemers en ze te verrassen tijdens de feestdagen? Ontdek de nieuwste en de meest trendy geschenken om uw werknemers te bedanken voor hun harde werk en toewijding dit jaar.

Waarom kiezen voor een trendy kerstpakket?

Er zijn verschillende redenen waarom u zou moeten kiezen voor een trendy kerstpakket voor uw werknemers:

  1. Origineel en uniek: In tegenstelling tot traditionele kerstpakketten, zijn trendy kerstpakketten origineel en uniek. U kunt er zeker van zijn dat uw werknemers verrast zullen zijn door de kwaliteit en de verscheidenheid van de geschenken.
  2. Breed scala aan keuzes: Trendy kerstpakketten bieden een breed scala aan keuzes, waardoor u er zeker van kunt zijn dat er voor elk wat wils is. Of uw werknemers nu van mode, technologie of eten houden, er is een kerstpakket dat bij hen past.
  3. Nuttige geschenken: In tegenstelling tot traditionele kerstpakketten, bevatten trendy kerstpakketten nuttige en praktische geschenken. Dit betekent dat uw werknemers echt iets hebben aan hun cadeaus en dat ze niet ongebruikt in de kast belanden.

Hoe zoek ik de juiste trendy kerstpakket voor mijn werknemers?

Het zoeken van de juiste kerstpakket kan een uitdaging zijn, maar hier zijn enkele tips om u op weg te helpen:

  1. Ken uw werknemers: Het is belangrijk om te weten waar uw werknemers van houden en wat hun interesses zijn. Hierdoor kunt u gericht zoeken naar kerstpakketten die perfect bij hen passen.
  2. Kijk naar kwaliteit: Zorg ervoor dat u zoekt naar kerstpakketten van goede kwaliteit. Goedkopere kerstpakketten kunnen misschien aantrekkelijk lijken vanwege de lagere prijs, maar ze bevatten vaak minder waardevolle geschenken.
  3. Kik naar diversiteit: Zorg ervoor dat uw kerstpakketten een mix bevatten van verschillende geschenken en producten. Dit maakt het cadeau interessanter en aantrekkelijker voor uw werknemers.
  4. Kijk naar de huidige trends: Informeer u zelf omtrent wat op dit moment modern is.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen traditionele en trendy kerstpakketten?

Het belangrijkste verschil tussen traditionele en trendy kerstpakketten is dat traditionele kerstpakketten vaak dezelfde soort geschenken bevatten, terwijl trendy kerstpakketten meer diverse en originele geschenken bevatten.

Waar kan ik trendy kerstpakketten kopen?

Trendy kerstpakketten zijn natuurlijk het beste verkrijgbaar bij Kerstpakkettenplaza.nl de grootste webshop van Nederland en België! Het is ook mogelijk om ze op maat te laten maken, zodat u zelf de geschenken kunt kiezen die het beste bij uw werknemers passen.

Hoeveel moet ik uitgeven aan kerstpakketten voor mijn werknemers?

Dit hangt af van uw budget en het aantal werknemers dat u heeft. Gemiddeld besteden bedrijven tussen de € 30 en € 50 per werknemer aan kerstpakketten.

Kan ik mijn kerstpakketten personaliseren?

Ja, het is mogelijk om uw kerstpakketten te personaliseren met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf. Dit maakt het cadeau nog specialer en persoonlijker. Dit kan al vanaf 100 stuks!

Conclusie:

Een trendy kerstpakket is de perfecte manier om uw waardering te tonen aan uw werknemers tijdens de feestdagen. Ze bieden een breed scala aan originele en praktische geschenken, waardoor uw werknemers echt iets hebben aan hun cadeaus. Door te kiezen voor vernieuwende kerstpakketten laat u zien dat u bereid bent om iets extra’s te doen voor uw werknemers en dat u hun inzet en toewijding waardeert. Dus waar wacht u nog op? Verras uw werknemers dit jaar met een kerstpakket en maak de feestdagen nog specialer!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld een kerstpakket voor uzelf of laat u verrassen met onze aanbieding kerstpakketten!

Trendy kerstpakketten