Kerstpakket Enschede

Bent u op zoek naar een uniek kerstpakket met de lokale sfeer van Enschede? Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we het perfecte assortiment samengesteld om uw medewerkers, vrienden of familie te verrassen met een kerstpakket dat de charme en gezelligheid van Enschede weerspiegelt. Ontdek onze met zorg samengestelde kerstpakketten en geef dit jaar een uniek cadeau dat de trots en identiteit van Enschede uitstraalt.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Lokale producten en specialiteiten uit Enschede

Onze kerstpakketten Enschede zijn gevuld met heerlijke lokale producten en specialiteiten die de smaken van deze bruisende stad tot leven brengen. Van ambachtelijke lekkernijen tot verse streekproducten, elk kerstpakket is zorgvuldig samengesteld om de diversiteit en culinaire hoogstandjes van Enschede te presenteren. Laat uw medewerkers of dierbaren genieten van de authentieke smaken en ontdek de unieke keuken van Enschede.

Kerstpakket Enschede bestellen

Enschedese cultuur en tradities

Onze kerstpakketten Enschede bevatten niet alleen heerlijke lokale lekkernijen, maar ook items die de cultuur en tradities van deze stad weerspiegelen. Denk aan typische Enschedese souvenirs, ambachtelijk handwerk en bijzondere cadeauartikelen die de bijzondere sfeer van Enschede overbrengen. Met een kerstpakket Enschede geeft u niet alleen een smaakvol
geschenk, maar ook een stukje lokale identiteit mee.

Verrassend en persoonlijk

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we in het creëren van verrassende en persoonlijke kerstpakketten. Wij bieden de mogelijkheid om uw kerstpakketten naar wens aan te passen en te personaliseren, zodat u een uniek geschenk kunt geven dat perfect aansluit bij de ontvanger. Voeg uw bedrijfslogo toe, kies specifieke producten of laat een persoonlijke boodschap achter. Met een persoonlijk tintje wordt het kerstpakket nog specialer.

Veelgestelde vragen over kerstpakket Enschede

Kan ik mijn kerstpakket Enschede laten bezorgen op verschillende adressen?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om uw kerstpakket op verschillende adressen te laten bezorgen. Dit is ideaal als u uw medewerkers wilt verrassen met een persoonlijk kerstcadeau op hun thuisadres.

Kan ik zelf de inhoud van het kerstpakket bepalen?

Ja, wij bieden maatwerkopties voor onze kerstpakketten Enschede. U kunt zelf de inhoud van het kerstpakket kiezen en aanpassen aan uw voorkeuren en budget. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is de levertijd van mijn kerstpakket in Enschede?

De levertijd van uw kerstpakket is afhankelijk van het aantal pakketten en de maatwerkopties die u kiest. Onze klantenservice informeert u graag over de verwachte levertijd van uw bestelling.

Zijn de kerstpakketten uit Enschede ook geschikt als relatiegeschenk?

Ja, onze kerstpakketten uit Enschede zijn ook zeer geschikt als relatiegeschenk. Met de lokale sfeer en heerlijke producten bieden onze kerstpakketten een uniek en smaakvol cadeau voor uw zakelijke relaties.

Kan ik een persoonlijke boodschap toevoegen aan het kerstpakket Enschede?

Ja, u kunt een persoonlijke boodschap toevoegen aan het kerstpakket. Tijdens het bestelproces heeft u de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap achter te laten die wij namens u op een kaartje bij het kerstpakket voegen.

Met onze kerstpakketten uit Enschede brengt u de lokale sfeer en identiteit van deze stad op een smaakvolle en originele manier over aan uw medewerkers, vrienden of familie. Geef dit jaar een uniek cadeau dat Enschede in de schijnwerpers zet en zorg voor een onvergetelijke kerstviering. Maar ook voor personeelsleden in Hoorn hebben we een geschikt kerstpakket! Bekijk ons kerstpakketten Hoorn eens.

Bestel uw kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl

Als bedrijf uit Ede en omgeving heeft u bij Kerstpakkettenplaza.nl de keus uit een ruim assortiment kerstpakketten. We hebben daarnaast een jarenlange ervaring in het leveren van kerstpakketten in Ede en omgeving. Tevens doneren wij van iedere iedere bestelling een bedrag aan een goed doel zonder extra kosten voor uw bedrijf. Onze professionele transporteurs zorgen voor een adequate levering en u kunt rekenen op een uitstekende service. Bestel uw kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl ! Verras uw medewerkers en relaties met een prachtig geschenk waarbij u ook nog gratis een goed doel steunt.

Vragen of meer informatie over het kerstpakket Enschede? 

Heeft u nog vragen over onze kerstpakketten Enschede of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Onze klantenservice staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van het perfecte kerstpakket Enschede. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)24 303 1166 of stuur een e-mail naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Wij staan graag voor u klaar om van uw kerstviering in Enschede een onvergetelijke en smaakvolle ervaring te maken!

Wat denkt u van Kerstpakket Oosterhout of Kerstpakket Putten. We hebben het allemaal!

kerstpakket enschede