Paarse kerstpakketten

Paarse kerstpakketten – Bent u op zoek naar het perfecte kerstpakket in de kleur paars? Zoek niet verder! Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een breed assortiment aan kerstpakketten in verschillende thema’s en kleuren, waaronder paars. op deze laten we u kennismaken met ons prachtige assortiment kerstpakketten en waarom ze de perfecte keuze zijn voor uw medewerkers of zakenrelaties tijdens de feestdagen.

Geen filters gekozen
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom kiezen voor een paars kerstpakket?

Paars is een kleur die staat voor luxe, creativiteit en spiritualiteit. Het is een kleur die vaak geassocieerd wordt met royalty en elegantie. Een paars kerstpakket straalt dan ook een gevoel van exclusiviteit en stijl uit, waardoor het een bijzonder cadeau is om te geven en te ontvangen tijdens de kerstperiode.

Daarnaast biedt een paars kerstpakket veel diversiteit in inhoud en thema’s. Zo kunt u kiezen uit kerstpakketten met heerlijke lekkernijen, luxe verzorgingsproducten, sfeervolle decoratie en nog veel meer. Er is voor ieder wat wils, waardoor u altijd een paars kerstpakket kunt vinden dat perfect past bij de voorkeuren en interesses van uw medewerkers of zakenrelaties.

Geeft u liever een pakket in een andere kleur, bekijk onze rode kerstpakketten!

Onze unieke collectie paarse kerstpakketten

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een uitgebreide collectie paarse kerstpakketten waaruit u kunt kiezen. Onze kerstpakketten zijn zorgvuldig samengesteld met oog voor detail en kwaliteit. Hieronder lichten we enkele van onze favoriete kerstpakketten uit:

“Paarse Passie” Kerstpakket

Ons “Paarse Passie” kerstpakket is een ware blikvanger. Met zijn elegante paarse kleurenschema en luxueuze inhoud is dit pakket perfect voor degenen die houden van een vleugje glamour tijdens de feestdagen. Het pakket bevat onder andere een heerlijke fles paarse wijn, exclusieve bonbons en stijlvolle kaarsen. Een feest voor de zintuigen!

Paars kerstpakket

Voor degenen die graag ontspannen tijdens de drukke feestdagen is ons Paarse kerstpakket de perfecte keuze. Dit pakket bevat alles wat nodig is voor een heerlijk moment van ontspanning, waaronder een zachte paarse badjas, comfortabele sloffen en luxe badproducten. Een echt verwenpakket voor degenen die wel wat rust kunnen gebruiken!

Paarse kerstpakketten

Waarom kerstpakketten bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en service. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons kunt kiezen:

Ruim assortiment: We hebben een breed assortiment aan kerstpakketten in verschillende thema’s en kleuren, waaronder paars. Hierdoor kunt u altijd een kerstpakket vinden dat perfect past bij uw wensen en voorkeuren.

Hoge kwaliteit: Onze kerstpakketten worden zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige producten en materialen. We streven naar de beste kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw medewerkers of zakenrelaties een echt bijzonder cadeau ontvangen.

Gemak: Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u eenvoudig en snel online uw kerstpakketten bestellen. We bieden verschillende betalingsmogelijkheden en leveren de kerstpakketten op het door u gewenste adres. Gemakkelijk en stressvrij!

Maatwerk: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, daarom bieden we ook maatwerk kerstpakketten aan. Zo kunt u uw kerstpakketten volledig aanpassen aan uw eigen wensen en budget. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Bestel uw paarse kerstpakket eenvoudig en snel

Een kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl is de perfecte keuze voor een luxe, stijlvol en origineel kerstcadeau. Met ons ruime assortiment, hoge kwaliteit, gemak en maatwerkmogelijkheden kunnen we aan al uw wensen voldoen. Bestel nu uw paarse kerstpakketten en verras uw medewerkers of zakenrelaties met een bijzonder en memorabel kerstcadeau!

Dus waar wacht u nog op? Bestel nu uw kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl en maak van de feestdagen een onvergetelijke ervaring!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een geschenk met een andere kleur in gedachte, bijvoorbeeld kerstpakket van goud of de mooiste blauwe kerstpakketten. We hebben het allemaal!

Paarse kerstpakketten bestellen