Kerstpakket met cadeau

Kerstpakket met cadeau – Verras uw medewerkers met een kerstpakket vol prachtige geschenken bij Kerstpakkettenplaza.nl. Ontdek ons ruime assortiment kerstpakketten met cadeau en maak de feestdagen extra speciaal voor uw personeel. Lees verder om alles te weten te komen over de unieke kerstpakketten met cadeau die wij aanbieden.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstcadeau pakket: een unieke verrassing

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we het belang van een kerstpakket met cadeau. Het is niet zomaar een geschenk, maar een unieke verrassing voor uw medewerkers tijdens de feestdagen. Ons kerstcadeau pakket is zorgvuldig samengesteld om een scala aan hoogwaardige geschenken te bevatten die uw personeel zullen verwennen en waarderen.

Kies uw ideale kerst cadeau pakket

U heeft de keuze uit de grootste collectie van Nederland en België. Dat betekent dat u kunt kiezen uit veel opties voor een kerst cadeau pakket. Elk pakket is gevuld met een prachtige selectie cadeaus die perfect passen bij de kerstsfeer en de wensen van uw medewerkers. Of u nu op zoek bent naar luxe lekkernijen, ontspannende wellnessproducten of trendy accessoires, wij hebben het ideale kerst cadeau pakket voor uw organisatie.

Cadeaupakket kerst: een feestelijk gebaar

Een cadeaupakket met kerst is een feestelijk gebaar dat uw waardering en dankbaarheid laat zien aan uw personeel. Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u kiezen uit diverse cadeaupakketten die speciaal zijn samengesteld voor de kerstperiode. Elk cadeaupakket voor kerst bevat unieke geschenken die de ontvangers zullen verrassen en een glimlach op hun gezicht zullen toveren.

Kerstpakket met cadeau

Kerstcadeau pakket op maat

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we ook de mogelijkheid om een kerstcadeau pakket op maat samen te stellen. Hiermee kunt u uw eigen unieke kerstcadeaus kiezen en combineren om een persoonlijk pakket te creëren dat perfect past bij de stijl en voorkeuren van uw personeel. Met onze ruime keuze aan geschenken en flexibele opties, kunt u een kerstcadeau pakket samenstellen dat indruk maakt.

Veelgestelde vragen over een kerst cadeau pakket

Kan ik een persoonlijk cadeau toevoegen aan het kerstpakket?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om uw kerstpakket met een persoonlijk cadeau aan te vullen. Neem contact met ons op en bespreek uw wensen, zodat we een op maat gemaakt pakket kunnen samenstellen dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Is het cadeaupakket voor de kerst van goede kwaliteit?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we naar kwaliteit en zorgvuldige selectie van cadeaupakketten. We werken samen met gerenommeerde leveranciers en selecteren hoogwaardige cadeaus om ervoor te zorgen dat uw medewerkers genieten van een cadeau van goede kwaliteit.

Bestel uw kerstpakket met cadeau bij Kerstpakkettenplaza.nl

Bij Kerstpakkettenplaza.nl maken we het eenvoudig om uw kerstpakket met cadeau te bestellen. Ontdek ons assortiment, kies uw favoriete pakket en plaats uw bestelling online. We zorgen ervoor dat uw kerst cadeau pakket op tijd wordt geleverd, zodat u uw medewerkers en zakelijke relaties kunt verrassen en bedanken voor hun inzet tijdens het afgelopen jaar.

Heeft u vragen over ons kerstpakket met cadeau?

Als u vragen heeft over ons kerstpakket met cadeau of hulp nodig heeft bij het kiezen van het perfecte cadeaupakket voor kerst, staan wij voor u klaar om u te helpen. Neem contact met ons op via e-mail klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of telefonisch +31 (0)24 303 1166. Ons deskundige team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat.

Kerstpakket met cadeau bestellen