Kerstcadeau personeel

Bent u op zoek naar een kerstcadeau personeel 2024? Kijk naar de fraaie cadeaus die wij u kunnen bieden. Ieder jaar zijn veel bedrijven op zoek naar een uniek kerstcadeau voor het personeel en daar helpen wij graag bij. De pakketten die altijd weer in de smaak vallen zijn de traditionele kerstcadeaus. Het zijn de pakketten die u van vroeger kent, bij deze samenstellingen is er vaak aan iedereen gedacht. Zoveel moois en lekkers bij elkaar, waarmee u de traditie van het ‘oude’ kerstpakket in ere kunt houden.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstcadeau personeel 2024 bestellen

Misschien is het voor u wel de eerste keer dat u een kerstcadeau voor uw personeel bestellen moet. Neem een kijkje in ons aanbod en geniet van al dat moois. U ziet dan ook meteen dat er verschillende prijzen zijn waar u uit kunt kiezen. Voor ieder budget vindt u een kerstcadeau voor uw personeel. Het ene jaar heeft u misschien veel geld te besteden per werknemer en het andere jaar wat minder. Geen zorgen, want bij kunt u altijd een uniek kerstcadeau personeel 2024 bestellen waar u het personeel mee kunt verrassen.

Welk kerstcadeau kiest u voor uw medewerkers?

Het kerstcadeau 2024 voor uw personeel is nu wellicht nog onbekend. Maar dat hoeft niet lang zo te blijven. Het kan namelijk erg snel duidelijk worden wat voor een kerstcadeau bij u en uw medewerkers in de smaak valt. Door een kijkje te nemen bij onze kerstcadeau personeel ideeën, weet u wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk wilt u graag de inhoud van een pakket kunnen zien. Hiermee krijgt u een goed beeld van het juiste geschenk voor uw werknemers. Daar hebben wij uiteraard ook aan gedacht. Bij ons vindt u dan ook bij alle kerstgeschenken een duidelijke afbeelding. Op deze manier weet precies wat u uw personeel gaat overhandigen met de feestdagen. Uniek kerstcadeau personeel 2024 uitzoeken? Doen! Het versterkt de band met uw medewerkers!

Kerstcadeau voor personeel in frisse kleuren

Het zou zomaar kunnen zijn dat u een bepaalde kleur erg mooi vindt. Bijvoorbeeld blauw, of kiest u liever voor rood? Er zijn speciale artikelen die een bepaalde kleur hebben. Om tot een mooie compositie te komen wordt rekening gehouden met de omliggende producten. Ook kunt u denken aan een online kerstcadeau personeel. Het is maar net waar dat u naar op zoek bent en waar dit jaar uw voorkeur naar uit gaat. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over de variatie, die is er namelijk genoeg. Kerstcadeau personeel 2024 zelf uitzoeken of een uniek kerstcadeau personeel bestellen, alles is mogelijk bij Kerstpakkettenplaza.nl!

Een kerstcadeau personeel op maat

Het gaat er echt om wat u uw personeel wilt geven. Een online kerstkadeau pakket uitzoeken en aan personeel overhandigen geeft een fijn en warm gevoel. Uw personeel zal het erg leuk vinden en verrast zijn dat zij een geschenk mogen ontvangen. Dat maakt het extra aantrekkelijk om als werkgever een exclusieve kerstcadeau te overhandigen aan uw personeelsleden. Wij hebben daar ook in 2024 weer aan gedacht en denken met u mee als u daar behoefte aan heeft. Bij ons kunt u namelijk zelf personeels kerstcadeaus kiezen en dan een paar producten inruilen. Op deze manier zullen we het kerstcadeau samenstellen. Deze mogelijkheid bieden wij  bij een minimale afname van 100 stuks. Een mooie kans om er nog meer een persoonlijk cadeau van te maken. Op zoek naar kleinere kerstpakketjes? Ook deze bieden we!

Online kerstcadeau personeel 2024

Bij ons heeft u de mogelijkheid om online een uniek kerstcadeau voor werknemers te bestellen. Dit kan erg snel gerealiseerd zijn. Binnen een paar minuten kan het hele bestelproces doorlopen zijn. Maar wij willen u graag vooraf informeren over onze mogelijkheden. Het is namelijk een groot voordeel als u op tijd uw kerstgeschenk voor uw personeel gaat bestellen. Als u namelijk op tijd bestelt, dan kunnen wij ervoor zorgen dat alles op tijd wordt geleverd. Is een bepaald product of pakket niet meer voorradig, dan kunnen wij dat nabestellen. Maar dat kan alleen als we dat tijdig weten en dus uw bestelling op tijd ontvangen.

Een kerstcadeau personeel op tijd bestellen

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat een uniek kerstcadeau personeel op tijd en naar wens geleverd wordt. Daarom vragen wij u ook met klem om op tijd te bestellen, zodat wij u niet teleur hoeven te stellen. Mogelijkheden voor een kerstcadeau personeel zijn er bij ons genoeg! U kunt een bedrijfsgeschenk kiezen, maar u kunt ook zelf een kerstcadeau laten samenstellen voor 1 november 2024 en één van onze showrooms bezoeken. Een kerstcadeau personeel samenstellen is een super attractieve manier om personeel en collega’s te belonen.

Kerstcadeau samenstellen

Als u bepaalde wensen heeft, dan horen wij dat ook graag, zodat wij u van passend advies kunnen voorzien. U kunt ook direct geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen door het formulier op onze site in te vullen. Als u andere vragen of opmerkingen heeft, dan horen wij dat graag van u. Op die manier zorgen wij ervoor dat u uw kerstcadeau personeel ideeën tot uiting komen. Hierdoor kunt u het jaar 2024 mooi afsluiten en samen proosten op een nieuw jaar. Op naar weer een succesvol jaar en breng een toost uit op een fijne samenwerking! Een uniek eindejaarsgeschenk voor diegene die het echt verdienen!

Kerstcadeau personeel

Bestel uw kerstcadeau voor uw werknemers 

Als u bepaalde wensen heeft, dan horen wij dat ook graag, zodat wij u van passend advies kunnen voorzien. U kunt ook direct geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen door het formulier op onze site in te vullen. Als u andere vragen of opmerkingen heeft, dan horen wij dat graag van u. Op die manier zorgen wij ervoor dat u uw kerstcadeau personeel ideeen tot uiting komen. Hierdoor kunt u het jaar 2024 mooi afsluiten en samen proosten op een nieuw jaar. Op naar weer een succesvol jaar en breng een toost uit op een fijne samenwerking! Kerstcadeau personeel voor diegene die het echt verdienen!

Zakelijke kerstcadeaus personeel

Erg leuk is het om ook het personeel van uw zakenrelaties een geschenk te overhandigen. Wij hebben diverse zakelijke pakketten om hen op een fijne manier te bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar. Ze zullen zich vereerd voelen en het zeer waarderen dat u aan hen denkt. Een goed idee om deze zakelijke contacten warm te houden. Neemt u rustig een kijkje op onze website en dan horen wij graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstcadeaus. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstcadeau personeel bestellen