Kerstpakket 45 euro

Kerstpakket van 45 euro – Ben je op zoek naar een geweldig kerstpakket van 45 euro om je werknemers te belonen tijdens de feestdagen? Het feestseizoen staat voor de deur en het is tijd om na te denken over wat je je werknemers wilt geven als blijk van waardering voor hun harde werk en toewijding gedurende het jaar. Een kerstpakket van 45 euro is een populaire keuze voor veel bedrijven in Nederland, omdat het een goede balans biedt tussen betaalbaarheid en kwaliteit. Maar met zoveel opties beschikbaar, hoe kies je het juiste kerstpakket van 45 euro voor je werknemers? Bekijk onderstaande pagina maar eens en laat u inspireren!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Good wine & more
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Good wine & more
Inhoud: 4 artikelen
45,- per stuk
52,65 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom zou je een kerstpakket van 45 euro geven?

Een kerstpakket is een traditioneel geschenk dat aan werknemers wordt gegeven tijdens de feestdagen. Het is een manier om waardering te tonen voor hun inzet en bijdrage aan het bedrijf gedurende het jaar. Het kan ook helpen om de moraal te verhogen en een gevoel van verbondenheid tussen werknemers te creëren.

Waar moet je rekening mee houden bij het kiezen van een kerstpakket van 45 euro?

Bij het kiezen van een kerstpakket van 45 euro zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, zoals:

  • Budget: Het is belangrijk om binnen je budget te blijven, maar ook om ervoor te zorgen dat het pakket van goede kwaliteit is en gewaardeerd wordt door je werknemers. Heb je een iets minder ruim budget, bekijk dan eens een kerstpakket tussen de 5 en 20 euro!
  • Thema: Een kerstpakket kan een bepaald thema hebben, zoals eten en drinken, wellness of reizen. Kies een thema dat past bij je bedrijf en je werknemers.
  • Inhoud: Kijk naar de inhoud van het pakket en zorg ervoor dat het geschikt is voor al je werknemers. Denk aan allergieën, dieetwensen en persoonlijke voorkeuren.
  • Presentatie: Hoe wordt het pakket gepresenteerd? Wordt het geleverd in een mooie verpakking of mand? Een mooie presentatie kan het gevoel van waardering versterken.

Wat zijn enkele voorbeelden van kerstpakketten van 45 euro?

Er zijn tal van kerstpakketten beschikbaar in verschillende prijsklassen en thema’s. Hier zijn enkele voorbeelden van kerstpakketten van 45 euro:

Het borrelpakket: Een pakket met verschillende hapjes en drankjes, perfect voor een gezellige borrel met collega’s.

Kerstpakket van 45 euro online bestellen

Het wellnesspakket: Een pakket met producten voor ontspanning en zelfverzorging, zoals geurkaarsen, badzout en gezichtsmaskers.

Het reispakket: Een pakket met reisaccessoires, zoals een pas
poorthouder en een reisgids, om je werknemers te inspireren voor hun volgende vakantie.

Het sportief pakket: Een pakket met sportieve producten, zoals een bidon, sporttas en fitnessband, om je werknemers te motiveren om gezond te blijven.

Kerstpakket van 45 euro

Wat zijn de voordelen van het geven van een kerstpakket van 45 euro?

Het geven van een kerstpakket heeft verschillende voordelen, zoals:

  • Het tonen van waardering voor je werknemers en hun inzet.
  • Het versterken van de band tussen werknemers en het creëren van een gevoel van verbondenheid.
  • Het verhogen van de moraal en het motivatie van je werknemers.
  • Het verbeteren van de relatie tussen werkgever en werknemers.

Vraag en antwoord

Moet ik elk jaar een kerstpakket geven?

Het is niet verplicht om elk jaar een kerstpakket te geven, maar het wordt wel gezien als een blijk van waardering en kan helpen om de relatie tussen werkgever en werknemers te versterken.

Kan ik een kerstpakket op maat laten maken?

Ja, Kerstpakkettenplaza.nl biedt de mogelijkheid om een kerstpakket op maat te laten maken, zodat je het pakket kunt aanpassen aan de wensen en voorkeuren van je werknemers. Het kan al vanaf 100 stuks!

Waar kun je kerstpakketten van 45 euro kopen?

Natuurlijk bij Kerstpakkettenplaza.nl! Er zijn natuurlijk nog verschillende leveranciers en webshops die kerstpakketten aanbieden, maar Kerstpakkettenplaza.nl kan met haar ervaring van meer dan 20 jaar en een collectie van meer dan 1300 kerstpakketten stellen dat ze kerstexpert zijn en u vindt hier zeker het perfecte kerstpakket voor medewerkers en personeel!

Hoeveel moet ik uitgeven aan een kerstpakket?

Het bedrag dat je uitgeeft aan een kerstpakket hangt af van je budget en de grootte van je bedrijf. Een kerstpakket van 45 euro is een goede keuze voor zowel grote als kleinere bedrijven.

Conclusie:

Een kerstpakket van 45 euro is een populaire keuze voor veel bedrijven tijdens de feestdagen. Door rekening te houden met factoren zoals budget, thema, inhoud en presentatie, kun je het perfecte kerstpakket kiezen voor je werknemers. Het geven van een kerstpakket heeft verschillende voordelen, zoals het tonen van waardering, het versterken van de band tussen werknemers en het verhogen van het moraal en motivatie. Bij Kerstpakkettenplaza.nl kan je kiezen uit verschillende thema’s en diverse artikelen om het pakket aan te passen aan de wensen en voorkeuren van je werknemers. Het geven van een kerstpakket is een mooie manier om je werknemers te bedanken voor hun inzet en bij te dragen aan een positieve sfeer op de werkvloer.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Heeft u toch een lagere prijs in gedachte, bijvoorbeeld een kerstpakket van 40 euro of een kerstpakket van 5 euro? We hebben het allemaal!

Kerstpakketten van 45 euro