Kerstpakket 50 euro

Kerstpakket 50 euro – Bent u op zoek naar het perfecte kerstpakket voor uw medewerkers of relaties? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben wij een ruim assortiment aan kerstpakketten van verschillende prijsklassen! Heerlijke en goedgevulde kerstpakketten van 50 euro, te verkrijgen in alle kleuren en maten en vaak gevuld met de leukste geschenken!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat zit er in het kerstpakket van 50 euro?

Het kerstpakket van 50 euro is een kerstpakket dat gevuld is met allerlei lekkernijen en leuke cadeaus. Het pakket bevat onder andere een fles wijn, heerlijke chocolade, chips, nootjes en verschillende andere lekkernijen. Daarnaast bevat het pakket ook een aantal handige en leuke cadeaus, zoals een fleecedeken, een kaars en een notitieboekje.

Waarom is het kerstpakket van 50 euro zo populair?

Kerstpakket van 50 euro bestellen

Kerstpakketten van 50 euro zijn populair omdat ze een mooie combinatie zijn van lekkernijen en cadeaus. Het pakket is niet te duur, maar toch goed gevuld. Daarnaast is het een pakket waar veel mensen blij van worden, omdat het zowel lekkere als handige cadeaus bevat.

Bekijk ook eens de gemiddelde prijs van een kerstpakket!

Hoe bestelt u het kerstpakket van 50 euro?

U kunt het kerstpakket van 50 euro eenvoudig bestellen via onze website. Kies het pakket dat u wilt bestellen en voeg het toe aan uw winkelmandje. U kunt vervolgens veilig en gemakkelijk betalen via iDEAL, creditcard of een bankoverschrijving. Wij zorgen er vervolgens voor dat het pakket op het door u gekozen moment wordt bezorgd.

Waarom kiezen voor Kerstpakkettenplaza.nl?

Kerstpakkettenplaza.nl is dé specialist op het gebied van kerstpakketten. Wij bieden een ruim assortiment aan kerstpakketten van verschillende prijsklassen en zorgen ervoor dat u altijd een kerstpakket kunt vinden dat bij u en uw medewerkers of relaties past. Daarnaast bieden wij uitstekende service en kunt u bij ons altijd terecht voor persoonlijk advies. Kijk hier voor het leukste kerstpakket 50 euro van Nederland en België!

Conclusie

Het kerstpakket 50 euro is een populair kerstpakket dat gevuld is met allerlei lekkernijen en leuke cadeaus. Bij Kerstpakkettenplaza kunt u dit pakket eenvoudig bestellen en profiteren van uitstekende service en persoonlijk advies. Bestel vandaag nog het perfecte kerstpakket voor uw medewerkers of relaties en laat hen zien dat u waardering heeft voor hun inzet en betrokkenheid!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket van 50 euro? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Liever andere geschenken ontdekken? Neem dan een kijkje bij bijvoorbeeld een kerstpakket van 55 euro of een kerstpakket van 60 euro.

Kerstpakketten 50 euro