Kerstpakket 60 euro

Kerstpakket van 60 euro – Zet uw medewerkers extra in het de spotlight tijdens de kerstdagen en verras ze met een kerstpakket 60 euro. De pakketten zijn goed gevuld en verpakt in een mooie en luxe geschenkverpakking. Het verrassingselement is enorm en dat zal bijdragen aan een nog betere motivatie voor het aankomend jaar. Kerstmis is een tijd van geven en delen van vreugde en liefde. Een van de beste manieren om uw waardering en dankbaarheid te tonen aan uw vrienden, familieleden of werknemers, is door ze te verrassen met een kerstpakket.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Met zoveel opties beschikbaar kan het lastig zijn om het juiste kerstpakket te vinden. Als u op zoek bent naar een kerstpakket van 60 euro, dan bent u op de juiste plaats. Op deze pagina bieden wij u onze collectie kerstpakketten van 60 euro, met zoveel mogelijkheden en ideeën, is het eenvoudig om het perfecte kerstpakket te vinden binnen uw budget van €60,00.

Tips om het beste kerstpakket van 60 euro te kiezen

Kerstpakket van 60 euro

Wie is de ontvanger?

  • Denk na over de persoonlijkheid van de ontvanger
  • Bekijk hun interesses en hobby’s
  • Denk na over eventuele dieetwensen en allergieën


Kerstpakket van 60 euro; Kies voor kwaliteit

Kijk naar de kwaliteit van de producten in het pakket en zoek naar merken die de ontvanger kent en die bekend staan om de hoge kwaliteit. Vaak is het zo dat er wat minder producten in het pakket zitten als het A-merken betreft. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen wat minder bekende merken in te doen. Het zal dan een extra goed gevuld kerstpakket zijn. Over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken! U koopt immers bij Kerstpakkettenplaza.nl. Een kerstpakket van 60 euro is een geweldige manier om jouw waardering te tonen aan jouw collega’s en werknemers tijdens de feestdagen. Met een kerstpakket van 60 euro zit u altijd goed!

Mocht u nieuwsgierig zijn naar een kerstpakket vanaf 100 euro, ook die hebben we!

Pas het pakket van 60 euro aan

Voeg een persoonlijk tintje toe aan het pakket, het maakt het extra feestelijk en een persoonlijk bericht zal zeker gewaardeerd worden! Wist u dat u vanaf 100 stuks het kerstpakket volledig zelf kun samenstellen samen met een van onze experts? We helpen u graag!

Suggesties voor kerstpakketten van 60 euro

U ziet het! Wat een enorme collectie en mogelijkheden om uit te kiezen. We zijn nu al een beetje jaloers op de ontvangers. Binnen de collectie is er werkelijk waar een geschikt kerstpakket te vinden voor iedereen. Of het nu een heerlijk foodpakket betreft of een kerstpakket met een cadeau, het is eenvoudig slagen bij Kerstpakkettenplaza.nl. Denk aan een pakket met chocolade, met een airfryer, weekendtas of domple uw mensen onder in de wellness van Rituals!

Conclusie:

Een kerstpakket van 60 euro is een geweldige manier om jouw waardering te tonen aan jouw collega’s en werknemers tijdens de feestdagen. In deze prijsklasse is het aanbod super ruim en heeft u de keuze uit de mooiste geschenken en het lekkerste versnaperingen.

Vragen of meer informatie over een kerstpakket van 60 euro?

Heeft u vragen over pakketten uit een andere prijsklasse of wilt u ze eerst even zien, kijk dan eens bij een kerstpakket van 5 euro of juist een wat duurder kerstpakket van 70 euro!

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u namelijk in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstpakket van 60 euro online