Kerstpakket 55 euro

Een kerstpakket van 55 euro – Een kerstpakket van dit prijsniveau behoort tot de luxere kerstpakketten binnen onze collectie! De meeste 55 euro kerstpakketten bestaan uit een mix van de lekkerste hapjes, drankjes en aangevuld met de leukste geschenken. Wat dacht u van een leuke wok, weekendtas of een luxe trolley. Alle geschenken richten zich op een thema en zijn super gewild en populair. Ben je op zoek naar het perfecte kerstpakket van 55 euro om te geven aan jouw collega’s en werknemers? Start dan op deze pagina met het kiezen van het beste kerstpakket van 55 euro voor jouw collega’s en werknemers.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom is een kerstpakket van 55 euro een goede keuze?

Een kerstpakket van 55 euro is een populaire keuze voor bedrijven vanwege de volgende redenen:

  • Het is betaalbaar en past binnen het budget van veel bedrijven
  • Het biedt genoeg keuze en variatie voor werknemers
  • Het is een leuk cadeau om te geven en te ontvangen

Ideeën voor kerstpakketten van 55 euro

Kerstpakket van 55 euro

Onderstaande zijn leuke en gewaardeerde pakketthema’s:

  • Borrelpakket: een pakket met lekkere snacks en drankjes om te genieten tijdens de feestdagen
  • Wellnesspakket: een pakket met verzorgingsproducten voor ontspanning en welzijn
  • Duurzaam pakket: een pakket met milieuvriendelijke producten zoals herbruikbare bekers, tassen en verpakkingen
  • Foodpakket: een pakket met lekkere en bijzondere etenswaren

Veelgestelde vragen over kerstpakketten van 55 euro

Kan ik het kerstpakket zelf samenstellen?

Ja, we bieden de mogelijkheid om het kerstpakket zelf samen te stellen. Zo kun je het pakket helemaal afstemmen op de interesses van jouw collega’s en werknemers. Zelf samenstellen kan al vanaf 100 stuks!

Hoeveel kerstpakketten moet ik bestellen?

Dit hangt af van het aantal werknemers dat je in dienst hebt. Het is gebruikelijk om voor elke werknemer een kerstpakket te bestellen, maar je kunt er ook voor kiezen om kerstpakketten te geven aan alleen de fulltime werknemers.

Kan ik het kerstpakket laten bezorgen?

Ja, u kunt ervoor kiezen om het kerstpakket te laten bezorgen op het bedrijfsadres of op de thuisadressen van de werknemers.

Conclusie:

Een kerstpakket van 55 euro is een geweldige manier om jouw waardering te tonen aan jouw collega’s en werknemers tijdens de feestdagen. Met bovenstaande handige tips en ideeën kun je het perfecte kerstpakket van 55 euro samenstellen waarbij je meestal kiest voor een thema dat past bij jouw bedrijf en de interesses van jouw collega’s en werknemers. Of je nu kiest voor een borrelpakket, wellnesspakket, duurzaam pakket, foodpakket of cadeaubonnenpakket, met een kerstpakket van 55 euro zorg je voor een feestelijke en gewaardeerde verrassing.

Zorg er wel voor dat je op tijd begint met het bestellen van de kerstpakketten. Zo voorkom je dat je achter het net vist en teleurgestelde werknemers hebt. En vergeet niet om het kerstpakket te personaliseren door er een persoonlijk kaartje of briefje bij te doen.

Al met al is het kerstpakket van 55 euro een perfecte keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een betaalbaar en leuk cadeau voor hun collega’s en werknemers. Met ons assortiment heb je genoeg ideeën en inspiratie om het perfecte kerstpakket van 55 euro te vinden of samen te stellen. Happy holidays!

Voor juist een compleet andere prijs-range, bekijk eens een kerstpakket van 5 euro.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Heeft u toch een net wat lagere prijs in gedachte, bijvoorbeeld een kerstpakket van 50 euro of wilt u juist een verbreding van uw budget? Dan is het aan te raden om te kijken bij een kerstpakket van 60 euro. Wat u ook wenst, de keuze is reuze!

Kerstpakketten van 55 euro bestellen