Kerstpakket 65 euro

Kerstpakket van 65 euro! Bekijk hier de collectie kerstpakketten van € 65,00. Super luxe en goedgevuld en stuk voor stuk bijzondere geschenken voor uw medewerkers en relaties. De mooiste cadeaus zoals een wok, weekendtas, reiskoffer en wat te denken van een leuke vuurschaal! Verbaas u over de mogelijkheden en maak de leukste keuze voor een perfect kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakket van 65 euro – Perfect voor collega’s en relaties

Kerstmis staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om cadeautjes te kopen voor je collega’s, vrienden en familie. Maar het kan moeilijk zijn om het perfecte cadeau te vinden dat niet alleen betaalbaar is, maar ook van goede kwaliteit. Gelukkig is er een oplossing: een kerstpakket van 65 euro. In dit artikel zullen we alles bespreken wat je moet weten over het kopen van een kerstpakket van 65 euro, van wat er in zit tot waar je het kunt kopen.

Wat zit er in een kerstpakket van 65 euro?

Een kerstpakket van 65 euro bevat meestal een mix van etenswaren en drankjes, evenals een aantal andere cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan luxe chocolade, wijn, bier, kaas, nootjes, koekjes, chips en dipsauzen. Ook worden er vaak cadeaubonnen voor restaurants of activiteiten in de stad toegevoegd. Het leuke van een kerstpakket is dat het verschillende cadeautjes bevat, waardoor het altijd een verrassing is wat erin zit.

Kerstpakket van 65 euro

Eten en drinken

Een van de belangrijkste onderdelen van een kerstpakket van 65 euro is het eten en drinken. Het moet immers feestelijk zijn en iets speciaals bieden. Een goed kerstpakket bevat een mix van zoete en hartige producten. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Luxe chocolade
 • Wijn
 • Bier
 • Kaas
 • Nootjes
 • Koekjes
 • Chips
 • Dipsauzen

Waarom is een kerstpakket van 65 euro een goed cadeau?

Een kerstpakket van 65 euro is een goed cadeau om verschillende redenen. Ten eerste is het betaalbaar, waardoor het perfect is als cadeau voor collega’s en vrienden. Daarnaast bevat het verschillende cadeautjes, waardoor het altijd een verrassing is wat erin zit. Bovendien is het een feestelijk cadeau dat speciaal voor de kerstperiode is samengesteld.

Een kerstpakket van 65 euro is ook een leuk cadeau omdat het voor iedereen geschikt is. Het bevat een mix van producten die voor veel mensen aantrekkelijk zijn, zoals chocolade, wijn en kaas. Bovendien is het een cadeau dat je meteen kunt delen, bijvoorbeeld tijdens een kerstborrel of -diner.

Tot slot is een kerstpakket van 65 euro ook een praktisch cadeau. Het bevat namelijk eten en drinken, wat betekent dat je het cadeau niet snel zult weggooien. Je kunt het eten en drinken opeten en de cadeaubonnen gebruiken om bijvoorbeeld een leuk uitje te plannen. Kortom, een kerstpakket van 65 euro is een cadeau waar iedereen blij van wordt.

Hoe kies ik het juiste kerstpakket?

Het kiezen van het juiste kerstpakket kan lastig zijn. Hier zijn een paar tips om je op weg te helpen:

 • Kies voor een pakket dat past bij de ontvanger: houd bijvoorbeeld rekening met de smaak van de ontvanger. Is hij of zij een wijnliefhebber? Kies dan voor een pakket met een goede fles wijn. Is de ontvanger vegetarisch? Kies dan voor een pakket zonder vleeswaren.
 • Kijk naar de inhoud: bekijk goed wat er in het pakket zit voordat je het koopt. Zijn het producten die de ontvanger ook echt lekker vindt?
 • Houd rekening met de prijs: een kerstpakket van 65 euro is betaalbaar, maar het is natuurlijk wel belangrijk om binnen je budget te blijven. Als u iets hoger in prijs wilt gaan zitten, dan kunt u kiezen voor een kerstpakket van 70 euro.

Conclusie

Een kerstpakket van 65 euro is een perfect cadeau voor collega’s, vrienden en familie. Het bevat een mix van etenswaren, drankjes en cadeaubonnen en is daarmee een feestelijk cadeau waar iedereen blij van wordt. Bovendien is het een praktisch cadeau dat je meteen kunt delen tijdens bijvoorbeeld een kerstborrel of -diner. Door te letten op de smaak van de ontvanger, de inhoud van het pakket en de prijs, kun je het juiste kerstpakket kiezen dat past bij de ontvanger.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Ook leuk om eens naar een pakket met een andere prijs te kijken, denk bijvoorbeeld aan een kerstpakket van 60 euro of een kerstpakket van 5 tot en met 20 euro. Bekijk ze gerust allemaal!

Kerstpakket van 65 euro bestellen