Kerstpakket 70 euro

Kerstpakket 70 euro – Ontdek het Beste Kerstpakket van 70 Euro van Kerstpakkettenplaza.nl. Kerstmis is de tijd van het jaar om te genieten van gezelligheid, samen zijn met vrienden en familie en het geven van cadeaus. Een van de beste manieren om je waardering te tonen voor je werknemers, klanten of geliefden is door het geven van een kerstpakket. Het kerstpakket van 70 euro is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardig cadeau dat niet te duur is. In dit artikel bespreken we de beste kerstpakketten van 70 euro die je kunt geven tijdens de feestdagen. Wil je indruk maken op je werknemers of zakelijke relaties tijdens de feestdagen? Ontdek het beste kerstpakket van 70 euro dat vol zit met lekkernijen, cadeaus en verrassingen. Bekijk deze pagina en start eenvoudig met vergelijken van de leukste opties!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat zit er in een typisch kerstpakket van 70 euro?

Een kerstpakket van 70 euro kan verschillende cadeaus en lekkernijen bevatten, waaronder:

  • Chocolade, koekjes en snoepjes
  • Flesjes wijn, bier of champagne
  • Thee en koffie
  • Kaas, worst en andere hartige snacks
  • Decoratieve items zoals kaarsen, kerstversiering en servetten
  • De leukste geschenken zoals een wok, een tas, vuurkorf, pan etc

Hoe kies je het beste kerstpakket van 70 euro?

Bij het kiezen van het beste kerstpakket van 70 euro is het belangrijk om rekening te houden met de smaak en voorkeuren van de ontvanger. Hier zijn enkele tips om je te helpen bij het maken van de juiste keuze:

  • Overweeg de leeftijd, geslacht en interesses van de ontvanger
  • Kies voor een pakket dat past bij de branche waarin de ontvanger werkzaam is
  • Kies voor een pakket met een thema, zoals wellness, eten en drinken of ontspanning

Waar kan je het beste kerstpakket van 70 euro kopen?

Er zijn verschillende aanbieders van kerstpakketten van 70 euro, maar bij Kerstpakkettenplaza.nl treft u een collectie aan van meer dan 1.300 kerstpakketten en kerstgeschenken. Altijd kerstpakketten die goedgevuld zijn en met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding!

Zoekt u een net iets groter geschenk dan een 70 euro kerstpakket, ga dan naar een kerstpakket van 75 euro!

Vraag en antwoord over kerstpakketten van 70 Euro

Kan ik het kerstpakket van 70 euro aanpassen?

Ja, we bieden de mogelijkheid om het kerstpakket aan te passen aan je eigen wensen. Aanpassen kan al vanaf 100 stuks!

Moet ik het kerstpakket persoonlijk overhandigen?

Kerstpakket 70 euro

Het is altijd natuurlijk leuk om het kerstpakket persoonlijk te overhandigen, maar we verzenden het kerstpakket op uw wens ook per post naar binnen- en buitenland.

Wat als ik het kerstpakket (te) laat bestel?

Het is verstandig om op tijd te bestellen om vertraging te voorkomen, maar geen nood we leveren tot en met 23 december van ieder jaar en we bieden ook de leukste last-minute kerstpakketten aan!

Wat als de ontvanger allergieën heeft?

Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van eventuele allergieën of dieetwensen van de ontvanger en kies een pakket dat daarbij past. Er zijn ook Rituals kerstpakketten te koop, met deze producten loop u bijzonder weinig kan op allergische reactie van de ontvangers.

Conclusie:

Een kerstpakket 70 euro is een perfect cadeau om je waardering te tonen voor werknemers, klanten of geliefden tijdens de feestdagen. Het kan verschillende cadeaus en lekkernijen bevatten, afhankelijk van je voorkeuren en budget. Door rekening te houden met de interesses en voorkeuren van de ontvanger en te kiezen voor een pakket van hoge kwaliteit met een goede presentatie, kan je zorgen voor een onvergetelijke kerstervaring. Kies een van de beste kerstpakketten van 70 euro die we in dit artikel hebben besproken en maak er een feestelijk seizoen van!

Vragen of meer informatie over een kerstpakket 70 euro?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een andere kerstpakkettenprijs in gedachte, kijk dan eens naar een kerstpakket van 65 euro of een kerstpakket van 55 euro.

Kerstpakket van 70 euro