Kerstpakket 75 euro

Kerstpakket 75 euro – Kerst komt eraan en dat betekent dat het tijd is om na te denken over cadeaus voor je vrienden en familie. Een kerstpakket van 75 euro is een geweldig cadeau-idee omdat het een combinatie is van verschillende lekkernijen en producten. Maar met zoveel opties op de markt kan het moeilijk zijn om de juiste te kiezen. Op deze pagina geven we je de mooiste voorbeelden van kerstpakketten van 75 euro, we geven tips en inspiratie om het beste kerstpakket van 75 euro te kiezen. Zoek en vindt hier het perfecte kerstpakket van 75 euro voor je dierbaren!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Perfecte selectie
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Perfecte selectie
Inhoud: 7 artikelen
75,- per stuk
90,75 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een kerstpakket van 75 euro?

Kerstpakket van 75 euro

Kwaliteit van de producten

Ga voor producten van goede kwaliteit, zodat je ontvanger er echt van kan genieten. Kies voor bekende merken om er zeker van te zijn dat je de beste kwaliteit krijgt.

Thema van het kerstpakket

Kies een thema dat past bij de ontvanger.
Denk aan thema’s zoals chocolade, wijn, bier of wellness.

Verpakking van het kerstpakket

Een mooie verpakking maakt het cadeau nog specialer.
Kies voor een aantrekkelijke doos of mand die herbruikbaar is.

Wat zijn de beste kerstpakketten van 75 euro?

Tsja, die vraag wordt ons regelmatig gesteld. Er is niet een pasklaar antwoord te geven. De meeste medewerkers waarderen het gebaar natuurlijk altijd. De beste formule is voor ieder bedrijf anders, maar de lekkere combinatie tussen feestelijke hapje en een leuk kado is en blijft het meest gekozen. Met een budget van 75 euro, dat rijkelijk te noemen is, heeft u een ruime keuze en kunt u eenvoudig slagen!

Veelgestelde vragen over kerstpakketten van 75 euro

Hoe kan ik het kerstpakket van 75 euro personaliseren?

Voeg een persoonlijk kaartje toe aan het pakket.
Kies producten die bij de ontvanger passen, zoals zijn of haar favoriete wijn of chocolade.

Kan ik ons kerstpakket van 75 euro online bestellen?

Ja, alle kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl zijn eenvoudig online te bestellen. Komt u er niet uit? Neem dan even contact op met onze klantenservice!

Wat is de levertijd van een kerstpakket van 75 euro?

Dat bepaald u helemaal zelf. Tijdens het bestelproces mag u namelijk een datum kiezen waarop we de kerstpakketten komen bezorgen! Het is verstandig om op tijd te bestellen, zodat je zeker weet dat het op tijd geleverd wordt.

Conclusie

Het kiezen van het juiste kerstpakket van 75 euro kan lastig zijn, maar met de juiste tips en inspiratie wordt het een stuk gemakkelijker. Denk aan de kwaliteit van de producten, het thema van het kerstpakket en de verpakking. Daarnaast zijn er verschillende opties beschikbaar, zoals bijvoorbeeld een chocolade kerstpakket, een wijn kerstpakket, een bier kerstpakket en een wellness kerstpakket. Personaliseer het pakket door een persoonlijk kaartje toe te voegen en producten te kiezen die bij de ontvanger passen. Bestel op tijd en geniet van een feestelijke Kerstperiode met het perfecte kerstpakket van 75 euro!

Wilt u toch even uw licht opsteken binnen een andere prijscategorie, kijk dan eens naar een kerstpakket van 65 euro of een kerstpakket van 70 euro. Het is sowieso aan te raden om de verschillende pakketten te bekijken om vervolgens de juiste keuze te kunnen maken. Veel shopplezier!

Vragen of meer informatie over kerstpakketten van 75 euro?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Benieuwd naar de gemiddelde prijs van onze kerstpakketten?

Kerstpakket 75 euro bestellen