Kerstpakket 80 euro

Kerstpakket 80 euro: Het Perfecte Geschenk voor het Feestelijke Seizoen. Het feestelijke seizoen is een tijd van samenzijn, feesten en geschenken geven. Of het nu gaat om familie, vrienden of collega’s, het vinden van het juiste cadeau kan een uitdaging zijn. Maar waarom zou je niet kiezen voor een klassieker – het kerstpakket? Een kerstpakket is niet alleen een praktisch en nuttig geschenk, maar ook een blijk van waardering voor de mensen om wie je geeft. Op deze pagina ziet u onze collectie van 80 euro kerstpakketten. Op zoek naar een uniek cadeau om je geliefden te geven tijdens het feestelijke seizoen? Overweeg een kerstpakket van 80 euro!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom kiezen voor een kerstpakket van 80 euro?

Een kerstpakket van 80 euro biedt veel waar voor je geld: met een budget van 80 euro kun je een mooi en goed gevuld pakket samenstellen dat aan alle verwachtingen voldoet. Zo’n kerstpakket kan bestaan uit verschillende items, zoals eten en drinken, maar ook cadeaubonnen, decoraties en andere leuke gadgets. Daarnaast is een kerstpakket van 80 euro ook een veelzijdig cadeau dat geschikt is voor verschillende gelegenheden en doeleinden.

Kerstpakket van 80 euro

Inhoud van een typisch kerstpakket van 80 euro:

Een typisch kerstpakket van 80 euro kan verschillende items bevatten, zoals:

  • Verschillende soorten eten en drinken, zoals chocolade, wijn, bier, koekjes en snoep
  • Cadeaubonnen voor verschillende winkels en restaurants
  • Decoraties voor in huis, zoals kaarsen, kaarsenhouders, kerstballen en slingers
  • Andere leuke gadgets, zoals een kerstmuts, sokken of een mok met kerstthema

Een kerstpakket van 80 euro is een veelzijdig cadeau

Een kerstpakket van 80 euro is niet alleen geschikt als cadeau voor vrienden en familie, maar ook voor zakelijke relaties. Zo kun je bijvoorbeeld een kerstpakket geven aan je collega’s als blijk van waardering voor hun harde werk gedurende het afgelopen jaar. Maar ook als relatiegeschenk kan een kerstpakket van 80 euro een goede keuze zijn om je zakenpartners te laten zien dat je hen waardeert.

Geschikt voor verschillende gelegenheden en doeleinden

Een kerstpakket van 80 euro kan ook geschikt zijn voor andere gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea of bruiloften. Zo kun je bijvoorbeeld een kerstpakket geven als cadeau aan een vriend die van lekker eten en drinken houdt, of als cadeau aan je partner om jullie trouwdag te vieren.

Bespaar tijd en moeite bij het kiezen van het perfecte cadeau

Het vinden van het perfecte cadeau kan een tijdrovende en stressvolle taak zijn. Met een kerstpakket van 80 euro bespaar je tijd en moeite, omdat je niet meer allemaal verschillende cadeaus bij elkaar hoeft te zoeken. In plaats daarvan kun je één mooi en goed gevuld pakket geven, dat gegarandeerd in de smaak zal vallen.

Veelgestelde vragen over een kerstpakket van 80 euro

Kan ik een kerstpakket van 80 euro personaliseren?

Ja, je kunt een kerstpakket van 80 euro personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld specifieke producten kiezen die passen bij de ontvanger, of het pakket decoreren met een persoonlijke boodschap.

Kan ik een kerstpakket van 80 euro online bestellen?

Ja, je kunt ieder kerstpakket online bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl. Dit bespaart je tijd en moeite, omdat je niet naar de winkel hoeft te gaan om het pakket samen te stellen.

Schenkt je liever een duurder pakket? Bekijk ons assortiment voor kerstpakketten van 95 euro.

Kan ik een kerstpakket zelf samenstellen?

Ja, je kunt een kerstpakket samenstellen. Zo kun je specifieke producten kiezen die passen bij de ontvanger, of het pakket decoreren met een persoonlijke boodschap.

Is een kerstpakket een geschikt cadeau voor zakelijke relaties?

Ja, deze kerstpakketten zijn zeker een geschikt cadeau voor zakelijke relaties. Het kan dienen als blijk van waardering voor het harde werk van collega’s gedurende het afgelopen jaar, of als relatiegeschenk voor zakenpartners.

Conclusie:

Een kerstpakket van 80 euro is een veelzijdig en waardevol cadeau dat geschikt is voor verschillende gelegenheden en doeleinden. Het bespaart je tijd en moeite bij het vinden van het perfecte cadeau en biedt veel waar voor je geld. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor familie, vrienden of zakelijke relaties, een kerstpakket van 80 euro is zeker het overwegen waard.

Vragen, informatie en tips

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2023 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Heeft u toch een ander prijs in gedachte, bijvoorbeeld een kerstpakket van 75 euro of een kerstpakket van 85 euro. We hebben het allemaal!

Kerstpakket 80 euro bestellen