Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio juli staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & Acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstpakket 95 euro

Kerstpakket 95 euro: het perfecte cadeau voor de feestdagen! Op zoek naar een geweldig kerstcadeau? Kies voor het kerstpakket van 95 euro en verras je vrienden en familie met een selectie van heerlijke lekkernijen en praktische geschenken. Bekijk nu onze collectie kerstpakketten en doe de leukste inspiratie op! Kerstmis is een van de meest magische en feestelijke momenten van het jaar. Het is een tijd van samenzijn, gezelligheid en cadeautjes geven. Maar het vinden van het perfecte cadeau kan soms een uitdaging zijn. Als je op zoek bent naar een cadeau dat gegarandeerd in de smaak valt, dan is het kerstpakket van 95 euro de perfecte keuze. In dit artikel lees je alles over het kerstpakket van 95 euro en waarom het zo’n geweldig cadeau is voor de feestdagen.

Geen filters gekozen
Inpaklocatie
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in deze inpaklocatie vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit dezelfde inpaklocatie


Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat is het kerstpakket van 95 euro?

Het kerstpakket van 95 euro is een speciaal samengesteld cadeaupakket dat bestaat uit een selectie van heerlijke lekkernijen en praktische geschenken. Het is de perfecte manier om vrienden, familie of collega’s te verrassen tijdens de feestdagen. Het kerstpakket van 95 euro bevat onder andere:

 • Een fles heerlijke wijn
 • Verschillende soorten kaas en worst
 • Luxe chocolade en koekjes
 • Een handige snijplank
 • Een mooie theedoek
 • Een handig keukengerei setje
 • Een gezellig kaarsje

Waarom is het kerstpakket van 95 euro zo’n geweldig cadeau?

Het kerstpakket van 95 euro is een geweldig cadeau om verschillende redenen:

 • Het is een geschenk waar je echt mee kunt uitpakken. Het is een luxe cadeau dat iedereen kan waarderen.
 • En het bevat producten die zowel praktisch als lekker zijn. De ontvanger kan genieten van al die heerlijke lekkernijen en praktische geschenken.

Het kerstpakket van 95 euro is daarmee een cadeau dat geschikt is voor iedereen. Of je nu een cadeau zoekt voor vrienden, familie of collega’s, met het kerstpakket van 95 euro sla je de plank nooit mis.

Kerstpakket van 95 euro

Hoe kan ik het kerstpakket van 95 euro bestellen?

Het kerstpakket van 95 euro is gemakkelijk online te bestellen. Je kunt het kerstpakket van 95 euro bestellen bij verschillende webshops en cadeauwinkels, maar bij Kerstpakkettenplaza.nl vindt u zeker de leukste en altijd van hoge kwaliteit! Het is ook mogelijk om het kerstpakket zelf samen te stellen. Zo kun je het kerstpakket helemaal aanpassen aan de wensen van de ontvanger.

Wat zijn de voordelen van het bestellen van het kerstpakket van 95 euro?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het bestellen van het kerstpakket:

Gemak: het kerstpakket van 95 euro is gemakkelijk online te bestellen en wordt bij de ontvanger thuisbezorgd.
Tijd besparen: het kerstpakket is een kant-en-klaar cadeau. Je hoeft geen tijd te besteden aan het samenstellen van een cadeau en het inpakken ervan.
Waarde voor je geld: het kerstpakket van 95 euro is een cadeau van hoge kwaliteit en biedt waar voor je geld.

Wat zijn enkele leuke ideeën voor het gebruik van het kerstpakket?

Er zijn veel leuke manieren om het kerstpakket van 95 euro te gebruiken tijdens de feestdagen:

 • Dek gezellig de kersttafel en maak gebruik de selectie van lekkernijen om een heerlijk kerstdiner te bereiden voor vrienden en familie.
 • Gebruik de praktische geschenken in de keuken tijdens het bereiden van het kerstdiner.
 • Geef het kerstpakket als cadeau aan vrienden, familie of collega’s en verras ze met een selectie van heerlijke lekkernijen en praktische geschenken.

Veel gestelde vragen

Kan ik het kerstpakket ook personaliseren met een boodschap?

Ja, het is mogelijk om het kerstpakket van 95 euro te personaliseren. Veel webshops en cadeauwinkels bieden de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan het kerstpakket, maar er is veel meer mogelijk om een persoonlijk tintje te organiseren. Vraag de klantenservice van Kerstpakkettenplaza.nl om extra ondersteuning!

Wat is de levertijd van het kerstpakket?

De levertijd van het kerstpakket van 95 euro mag u helemaal zelf bepalen. Het is verstandig om de kerstpakketten wel tijdig voor het uitreikmoment te laten bezorgen. We plannen goed, maar er kan altijd iets gebeuren op de weg, waar we geen invloed op kunnen uitoefenen!

Is het kerstpakket van 95 euro geschikt voor bedrijven?

Ja, het kerstpakket is ook zeer geschikt als zakelijk cadeau. Veel bedrijven geven hun werknemers en zakelijke relaties een kerstpakket cadeau tijdens de feestdagen. Het kerstpakket van 95 euro is een luxe cadeau dat zeker in de smaak zal vallen bij de ontvangers. Bovendien is het mogelijk om het kerstpakket van 95 euro te personaliseren met het logo van het bedrijf.

Kan ik het kerstpakket van 95 euro aanpassen aan mijn eigen wensen?

Zeker! Je kunt bijvoorbeeld extra producten toevoegen aan het kerstpakket of een persoonlijke boodschap laten toevoegen aan de verpakking. Of wil je iets meer uitgeven aan een geschenk, dan kan je ook eerst kijken binnen ons assortiment voor een kerstpakket van 80 euro of een kerstpakket vanaf 100 euro.

Conclusie:

Een kerstpakket is een geweldig cadeau voor de feestdagen. Het biedt een selectie van heerlijke lekkernijen en praktische geschenken, waardoor het een veelzijdig cadeau is dat voor veel gelegenheden geschikt is. Of je het nu aan vrienden, familie of collega’s geeft, het kerstpakket zal zeker in de smaak vallen. Bovendien is het mogelijk om het kerstpakket te personaliseren, waardoor het nog specialer en persoonlijker wordt. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor jezelf of voor iemand anders, een kerstpakket is een uitstekende keuze.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Mocht je net iets minder willen besteden aan een kerstgeschenk dan hebben wij ook prachtige kerstpakketten van 90 euro.

Kerstpakket 95 euro bestellen