Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio juli staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & Acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstpakket 85 euro

Kerstpakket 85 euro – Op zoek naar het perfecte kerstpakket van 85 Euro om je medewerkers, personeel en relaties mee te verrassen? Bekijk onze pagina boordevol met kerstpakketten van 80 euro en vindt de beste opties! Kerst is de tijd van het jaar om je geliefden te verrassen en ze te laten zien hoeveel je om hen geeft. Een van de beste manieren om dit te doen is door ze een kerstpakket te geven. Een kerstpakket is een mand of doos vol met lekkernijen en cadeaus, perfect voor de feestdagen. Als je op zoek bent naar een kerstpakket van 85 euro, dan ben je hier aan het juiste adres.

Geen filters gekozen
Inpaklocatie
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in deze inpaklocatie vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit dezelfde inpaklocatie


Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakket van 85 euro

Inhoud van het kerstpakket van 85 Euro

  • Verschillende soorten wijn en bier
  • Chocolade en snoepgoed
  • Geurkaarsen en decoraties voor in huis
  • Gourmet snacks en kazen
  • Thee en koffie
  • Beauty-producten en wellness-artikelen’

Veelgestelde vragen over het kerstpakket van 85 Euro

Waar kun je het kerstpakket van 85 Euro kopen?

Je kunt kerstpakketten van 85 euro kopen bij verschillende online winkels, maar bij Kerstpakkettenplaza.nl treft u de grootste en beste collectie van Nederland en Belgie aan! Boordevol heerlijk lekkernijen en natuurlijk met de leukste cadeaus!

Wat zijn enkele populaire items die je in een kerstpakket van 85 euro kunt verwachten?

Enkele populaire items zijn verschillende soorten wijn en bier, chocolade en snoepgoed, geurkaarsen en decoraties voor in huis, gourmet snacks en kazen, thee en koffie, beauty-producten en wellness-artikelen.

Is het mogelijk om een kerstpakket aan te passen aan mijn persoonlijke voorkeuren?

Ja, veel online winkels bieden de mogelijkheid om kerstpakketten aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Je kunt bijvoorbeeld items toevoegen of verwijderen uit het standaardpakket. Kies voor de ervaring van Kerstpakkettenplaza.nl en weet zeker dat je kiest voor kwaliteit en de prijs prijs/verhouding van Nederland en België! We hebben meer dan 35.000 actie klanten en een onovertroffen collectie van meer dan 1300 soorten kerstpakketten!

Conclusie:

Een kerstpakket van 85 euro is de perfecte manier om personeel en relaties te verrassen tijdens de feestdagen. Of je nu op zoek bent naar heerlijke gourmet snacks, wijn en bier, of beauty-producten en wellness-artikelen, er is voor elk wat wils. Door gebruik te maken van onze filter op de website, kun je gemakkelijk de beste opties vinden voor het kerstpakket van 85 euro! Eén trapje hoger vind je dan een kerstpakket van 90 euro.

Vragen of meer informatie over een kerstpakket van 85 euro?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Toch even een fractie lager kijken? Kies dan eenvoudig voor een kerstpakket van 75 euro of een kerstpakket van 65 euro.

Kerstpakket van 85 euro online bestellen