Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstpakket wijn en chocolade

Een kerstpakket met wijn en chocolade is een perfecte combinatie van twee geliefde lekkernijen voor de feestdagen. Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een ruime selectie pakketten met heerlijke wijnen en chocolade, zorgvuldig samengesteld om uw kerstviering extra genotvol te maken.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Geniet van de smaaksensatie van wijn en chocolade

Met een kerstgeschenk met wijn en chocolade kunt u volop genieten van de smaaksensatie van deze twee heerlijkheden. Onze kerstpakketten bevatten een uitgebalanceerde combinatie van kwaliteitswijnen en fijne chocoladeproducten, waardoor uw smaakpapillen worden verwend en u de perfecte balans vindt tussen zoet en verfijnd.

Kerstpakket met wijn en chocolade: Een culinair cadeau

Een pakket met wijn en chocolade is een culinair cadeau dat indruk maakt tijdens de feestdagen. Het biedt een smaakvolle en luxueuze ervaring, waarbij de combinatie van hoogwaardige wijnen en ambachtelijke chocolade zorgt voor een feestelijk genotmoment. Verwen uzelf of verras uw dierbaren met deze verrukkelijke traktatie.

Ontdek de perfecte harmonie

Kerstpakket met wijn en chocolade

In ons kerstpakket met wijn en chocolade ontdekt u de perfecte harmonie tussen wijn en chocolade. De zorgvuldig geselecteerde wijnen en ambachtelijke chocoladeproducten vullen elkaar aan, waardoor u een unieke smaakbeleving ervaart. Of u nu houdt van een volle rode wijn met pure chocolade of een frisse witte wijn met romige chocoladetruffels, ons kerstgeschenk biedt voor ieder wat wils. Specifiek op zoek naar een chocomel kerstpakket? Deze bieden we u ook graag aan!


Veelgestelde vragen

Welke soorten wijn kan ik verwachten in een kerstpakket met wijn en chocolade?

In een kerstpakket met wijn en chocolade vindt u een assortiment van verschillende wijnen, zoals rode, witte en mousserende wijnen. De exacte variëteiten kunnen verschillen per kerstpakket, maar u kunt rekenen op een smaakvolle mix van wijnen die perfect passen bij de chocoladelekkernijen.

Kan ik het pakket wijn en chocolade aanpassen aan mijn voorkeuren?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we flexibele opties om kerstpakketten aan te passen aan uw voorkeuren. Neem contact met ons op en bespreek uw wensen, zodat we een pakket met wijn en chocolade kunnen samenstellen dat aan uw specifieke behoeften voldoet. We staan klaar om u te helpen een gepersonaliseerd kerstpakket samen te stellen.

Kan ik een pakket met wijn en chocolade bestellen voor mijn medewerkers of zakelijke relaties?

Absoluut! Ons kerstpakket met wijn en chocolade is geschikt als geschenk voor medewerkers, collega’s en zakelijke relaties. Het biedt een luxueuze en smaakvolle traktatie voor de feestdagen. Neem contact met ons op om uw bestelling te plaatsen en uw kerstpakketten met wijn en chocolade te regelen. We helpen u graag bij het verstrekken van een geschenk dat indruk maakt.

Hoogwaardige wijnen en ambachtelijke chocolade in onze kerstpakketten

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we naar kwaliteit en ambachtelijkheid. Onze kerstgeschenken met wijn en chocolade bevatten uitsluitend hoogwaardige wijnen en ambachtelijke chocolade van gerenommeerde merken en leveranciers. We selecteren met zorg de beste producten om ervoor te zorgen dat uw kerstpakket een ware smaakbeleving biedt.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen over een pakket wijn en chocolade of wilt u meer informatie over onze producten? Neem gerust contact met ons op via e-mail op klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of telefonisch op +31 (0)24 303 1166. Ons toegewijde klantenserviceteam staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de nodige informatie.

Op zoek naar een kerstpakket met kaas? Of juist eentje met alles voor pizza? We helpen u graag!

Kerstpakket met wijn en chocolade bestellen