Kerstpakket met bio ethanol brander

Een kerstpakket met bio ethanol brander is een geweldige keuze als je op zoek bent naar een speciaal cadeau voor medewerkers en relaties. Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een uitgebreide collectie kerstpakketten met bio ethanol branders die perfect passen bij de huidige woontrends. Als kerstpakkettenspecialist weten we dat een bio ethanol brander een super gewaardeerd geschenk is, omdat het niet alleen een warm en gezellig gevoel geeft, maar ook nog eens milieuvriendelijk is. Met een bio ethanol brander kun je sfeervol en veilig vuur maken zonder rook, roet of geurhinder. Bovendien is het gemakkelijk te gebruiken en onderhouden.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat is een bio ethanol brander?

Een bio ethanol brander is een brander die gebruikmaakt van bio ethanol als brandstof. Bio ethanol is een hernieuwbare brandstof die wordt gemaakt van plantaardig materiaal, zoals maïs en suikerriet. Het is een milieuvriendelijke brandstof, omdat er bij de verbranding geen schadelijke stoffen vrijkomen. Binnen de milieubewuste pakketten hebben we ook een kerstpakket met houten kist.

De voordelen van een kerstpakket met een bio ethanol brander

Een kerstpakket is een geweldige manier om uw medewerkers en relaties te bedanken voor hun inzet en samenwerking. En wat is er nu beter dan een kerstpakket met bio ethanol brander? Deze brander is niet alleen een geweldige manier om de winterse dagen op te fleuren, maar kan ook in de zomer dienen als sfeermaker op het terras of tijdens een barbecue. Het draagt bij aan een gezellige sfeer. Het pakket is ook zeer geschikt voor relaties. Zo’n prachtig geschenk zal de band met zakelijke relaties zeker versterken. Het is een duurzaam geschenk en veiliger in gebruik dan kaarsen.

Kerstpakket met bio ethanol brander

Betrouwbare bezorging in Nederland en België!

Kerstpakkettenplaza.nl bezorgt betrouwbaar in Nederland en België, zelfs voor particulieren. We hebben de grootste kerstpakketten collectie van Nederland met 1.300 stuks en tegen de beste prijs en leveringsvoorwaarden. Als je op zoek bent naar een top kerstpakket, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Vraag en antwoord

Is een bio ethanol brander veilig in gebruik?

Ja, een bio ethanol brander is veilig in gebruik en makkelijk te installeren. Bovendien heeft de bio ethanol brander een automatische uitschakeling bij oververhitting of lege brandstof.

Wat zijn de voordelen van een bio ethanol brander ten opzichte van andere branders?

Een bio ethanol brander is milieuvriendelijk, veilig en gemakkelijk in gebruik. Er geeft geen rook of geur af en het vuur is zeer sfeervol.

Kan ik een kerstpakket met een bio ethanol brander personaliseren?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om kerstpakketten te personaliseren met een eigen logo, tekst of afbeelding. Het kan al vanaf 100 stuks! Ook kunt u een kerstkaart door ons laten toevoegen om het pakket nog persoonlijker te maken.

Is een kerstpakket met bio ethanol brander geschikt voor iedereen?

Ja, een kerstpakket met bio ethanol brander is geschikt voor iedereen die van gezelligheid en warmte houdt. Het is een geschenk dat door jong en oud gewaardeerd wordt.

Conclusie

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we dat het bij het geven van kerstpakketten niet alleen om de prijs gaat, maar om de aandacht en waardering die je geeft aan je medewerkers en relaties. Als kerstpakkettenspecialist zijn we volledig op de hoogte van wat er in een kerstpakket met een bio ethanol brander moet zitten en volgen we alle nieuwe trends. Het bestellen van een kerstpakket met een bio ethanol brander kan eenvoudig online en is perfect voor zowel personeel als zakelijke relaties. Het onderstreept de band op een bijzonder leuke manier en zal de relatie versterken.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2023 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Toch op zoek naar een ander geschenk? Bijvoorbeeld een kerstpakket in Delfts blauwe stijl of een kerstpakket met spel? We hebben het allemaal!

Kerstpakket met een bio ethanol brander bestellen