Kerstpakket Delfts Blauw

Op zoek naar een uniek en traditioneel kerstpakket? Kies dan voor een kerstpakket Delfts Blauw! Met prachtig handbeschilderd aardewerk en typische Delfts Blauwe patronen brengt dit pakket een stukje Nederlandse traditie en ambacht in huis. Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een ruime collectie kerstpakketten met een Delfts Blauw thema, perfect om cadeau te geven tijdens de feestdagen. Ontdek de schoonheid van Delfts Blauw en verras uw medewerkers, zakenpartners of vrienden met een bijzonder kerstgeschenk.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom een kerstpakket Delfts Blauw?

  • Nederlandse traditie en ambacht
  • Unieke en handbeschilderde aardewerk items
  • Een bijzonder cadeau met een culturele touch
  • Sfeervolle en decoratieve kerstpakketten

Verscheidenheid van Delfts Blauwe kerstgeschenken

Kerstpakket Delfts Blauw

Op deze pagina presenteren we onze diverse collectie kerstgeschenken met een Delfts Blauw thema. Elk pakket is zorgvuldig samengesteld en bevat prachtige Delfts Blauwe items, zoals borden, bekers, vazen en meer. Van klassieke ontwerpen tot eigentijdse interpretaties, er is voor elk wat wils. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om uw kerstpakket Delfts Blauw te personaliseren met uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Kan ik het pakket met Delfts Blauw aanpassen naar mijn wensen?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om het kerstpakket Delfts Blauw aan te passen naar uw wensen. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken en uw persoonlijke voorkeuren door te geven.

Zijn er ook Delfts Blauwe kerstgeschenken met foodproducten?

Ja, we hebben ook Delfts Blauwe kerstpakketten met heerlijke foodproducten. Naast de prachtige Delfts Blauwe items, bevatten deze pakketten ook smaakvolle lekkernijen die perfect passen bij de Nederlandse traditie.

Kan ik het cadeaupakket Delfts Blauw personaliseren met ons bedrijfslogo?

Ja, het is mogelijk om het pakket met Delfts Blauw te personaliseren met uw bedrijfslogo. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over de personalisatiemogelijkheden.

Het perfecte geschenk voor liefhebbers van Delfts Blauw

Als u op zoek bent naar een uniek geschenk voor iemand die dol is op Delfts Blauwe items, dan is dit kerstpakket de ideale keuze. Dit bijzondere kerstgeschenk laat de ontvanger genieten van prachtig handbeschilderd aardewerk en brengt de schoonheid van dit traditionele Nederlandse ambacht naar huis. Of het nu gaat om een familielid, vriend of collega, met een kerstpakket Delfts Blauw maakt u zeker indruk en geeft u een cadeau dat lang in herinnering zal blijven. Schenkt u liever wat anders? Kijk ook eens bij onze snijplank kerstpakketten!

Vragen of meer informatie?

Heeft u nog vragen over ons kerstgeschenk met Delfts Blauw? Of wilt u meer informatie over een specifiek product? Onze klantenservice staat voor u klaar om u te helpen. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur via e-mail op klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of telefonisch op +31 (0)24 303 1166. Wij streven ernaar om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en u te voorzien van de benodigde informatie. Bestel vandaag nog een kerstpakket Delfts Blauw en geef een stukje Nederlandse traditie en ambacht cadeau tijdens de feestdagen.

Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld een kerstpakket met een rugzak of een kerstpakket met een windlicht! We hebben het allemaal!

Kerstpakket Delfts Blauw bestellen