Kerstpakket met snijplank

Een kerstpakket met snijplank is ieder jaar een hit. In deze categorie vindt u een greep uit ons assortiment kerstpakketten met een snijplank. Van kleine tot grote kerstpakketten, allemaal verzameld onder deze noemer. Veel van de snijplanken zijn zeer decoratief en bedoeld om op tafel te zetten. Hierop serveert u dan de lekkere hapjes uit het kerstpakket. Kaasplankjes vallen ook onder deze categorie. ’s Avonds na het diner kunt u dan nog gezellig na borrelen en genieten van overheerlijke (zelfgemaakte) hapjes. Brood, kaas en worst wordt dan aan tafel gesneden en dat geeft veel gezelligheid.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Voor wie is een kerstpakket met een snijplank geschikt?

Ten eerste kan je met zekerheid stellen, een kerstpakket met een snijplank komt bij iedereen van pas. We moeten namelijk allemaal ons eten voorbereiden en dan is een snijplank toch echt handig om te gebruiken. En…….. je hebt er nooit genoeg van!

Kerstpakket met snijplank; hoogwaardige kwaliteit

De kerstgeschenken met een snijplank die wij voor ons kerstassortiment 2024 hebben samengesteld, zijn zonder uitzondering van een geweldige kwaliteit. In onze kerstpakketten vindt u snijplanken die geschikt zijn voor groenten maar ook die speciaal vervaardigd zijn voor vlees of brood. De ene plank zal van kunststof zijn, de andere van hout, maar altijd toegespitst op het doel waarvoor ze gebruikt gaan worden. Uw medewerkers zullen derhalve dan ook lang plezier van het kerstpakket hebben. En wat ook fijn is, ze kunnen het tijdens de kerstdagen direct gebruiken.

Kerstpakket met snijplank bestellen

Wat zit er naast een snijplank nog meer in het pakket?

Natuurlijk zijn alle kerstpakketten met een snijplank uitgebreid met allerhande foodartikelen. Naast al dit heerlijke eten worden meestal ook mooie cadeauartikelen toegevoegd. Je kan hierbij denken aan mooie schalen, maar ook aan een sfeerlichtjes in de vorm van een windlicht of gezellige kaarsen. Op deze manier wordt de kerst niet alleen handig, maar ook heel sfeervol en gezellig.

Als u nog even verder wilt kijken naar andere artikelen in een kerstpakket, surf dan eens naar een kerstpakket met een grill of een kerstpakket met een tas. Zoals u ziet, alles is mogelijk en voorradig bij Kerstpakkettenplaza.nl!

Meer informatie of vragen?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u naast het kerstpakket met een snijplank in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of Goed doel? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! ook met deze kerstpakketten 2024 ondersteunt u het goede doel!

Ook leuk om te bekijken en ook vaak een hit is een kerstpakket met een bio ethanol brander.

Kerstpakket met snijplank