Kerstpakket met een snijplank

Een Kerstpakket met snijplank is ieder jaar een hit. In deze categorie vindt u een greep uit ons assortiment kerstpakketten met een snijplank. Van kleine tot grote kerstpakketten, allemaal verzameld onder deze noemer. Veel van de snijplanken zijn zeer decoratief en bedoeld om op tafel te zetten. Hierop serveert u dan de lekkere hapjes uit het kerstpakket. Kaasplankjes vallen ook onder deze categorie. ’s Avonds na het diner kunt u dan nog gezellig na borrelen en genieten van overheerlijke (zelfgemaakte) hapjes. Brood, kaas en worst wordt dan aan tafel gesneden en dat geeft veel gezelligheid.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Artikel

Geen producten gevonden!

Voor wie is een kerstpakket met een snijplank geschikt?

Ten eerste kan je met zekerheid stellen, een kerstpakket met een snijplank komt bij iedereen van pas. We moeten namelijk allemaal ons eten voorbereiden en dan is een snijplank toch echt handig om te gebruiken. En…….. je hebt er nooit genoeg van!

Kerstpakket met snijplank; hoogwaardige kwaliteit

De kerstgeschenken met een snijplank die wij voor ons kerstassortiment 2023 hebben samengesteld, zijn zonder uitzondering van een geweldige kwaliteit. In onze kerstpakketten vindt u snijplanken die geschikt zijn voor groenten maar ook die speciaal vervaardigd zijn voor vlees of brood. De ene plank zal van kunststof zijn, de andere van hout, maar altijd toegespitst op het doel waarvoor ze gebruikt gaan worden. Uw medewerkers zullen derhalve dan ook lang plezier van het kerstpakket hebben. En wat ook fijn is, ze kunnen het tijdens de kerstdagen direct gebruiken.

Kerstgeschenk met een snijplank bestellen

Wat zit er naast een snijplank nog meer in het pakket?

Natuurlijk zijn alle kerstpakketten met een snijplank uitgebreid met allerhande foodartikelen. Naast al dit heerlijke eten worden meestal ook mooie cadeauartikelen toegevoegd. Je kan hierbij denken aan mooie schalen, maar ook aan een sfeerlichtjes in de vorm van een windlicht of gezellige kaarsen. Op deze manier wordt de kerst niet alleen handig, maar ook heel sfeervol en gezellig.
Als u nog even verder wilt kijken naar andere artikelen in een kerstpakket, surf dan eens naar een kerstpakket met een grill of een kerstpakket met een tas. Ook leuk om te bekijken en ook vaak een hit is een kerstpakket met een lantaarn. Zoals u ziet, alles is mogelijk en voorradig bij Kerstpakkettenplaza.nl!

Meer informatie of vragen?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u naast het kerstpakket met een snijplank in 2023 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of Goed doel? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! ook met deze kerstpakketten 2023 ondersteunt u het goede doel!

Kerstgeschenk met snijplank

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht