Kerstpakket met speaker

Kerstpakket met speaker – De kersttijd is de meest magische tijd van het jaar en het is een geweldige gelegenheid om met vrienden en familie bij elkaar te komen en te genieten van het samenzijn. Een van de hoogtepunten van de kerstviering is het geven van geschenken aan dierbaren en medewerkers. Een geweldig kerstcadeau dat zowel praktisch als trendy is, is een kerstpakket met een speaker. Op deze pagina laten we de voorbeelden zien. We vertellen je waarom een kerstpakket met een speaker het perfecte cadeau is om je kerstfeest compleet te maken. Een kerstpakket met een speaker is de perfecte manier om je feest op te vrolijken en het nieuwe jaar in te luiden. Zie hieronder waarom een kerstpakket met een speaker een geweldig cadeau is voor jezelf of je werknemers. Maak je kerstfeest compleet met een kerstpakket met een speaker!

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom een kerstpakket met een speaker een geweldig cadeau is

Maak je feest compleet met muziek

Muziek is een belangrijk onderdeel van elk feest en een kerstpakket met een speaker is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat je feest compleet is. Met een speaker kun je gemakkelijk muziek afspelen vanaf je telefoon, tablet of laptop en je kunt zelfs een afspeellijst maken met je favoriete kerstliedjes. Een kerstpakket met een speaker is ook een geweldig cadeau voor medewerkers die van muziek houden en die hun favoriete nummers op kantoor willen afspelen.

Het is een praktisch en cadeau

Een kerstpakket met een speaker is niet alleen een gaaf cadeau, maar ook heel erg praktisch. Met een speaker kun je gemakkelijk handsfree bellen, video’s bekijken en presentaties geven. Het is ook een geweldig cadeau voor medewerkers die veel onderweg zijn en die hun muziek willen afspelen tijdens het reizen.

Het is een duurzaam cadeau

Kerstpakket met een speaker

Een kerstpakket met een speaker is een duurzaam cadeau omdat het lang meegaat en niet snel verslijt. Het is ook een cadeau dat gemakkelijk kan worden hergebruikt en dat minder afval produceert dan andere cadeaus. Het is dus een geweldig cadeau voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

Het is een persoonlijk cadeau

Dit soort kerstpakketten is een persoonlijk cadeau omdat het gemakkelijk kan worden aangepast aan de smaak van de ontvanger. Er zijn veel verschillende soorten speakers beschikbaar, van kleine draagbare speakers tot grote surround sound-systemen. Door een speaker te kiezen die past bij de smaak van de ontvanger, maak je het cadeau nog persoonlijker.

Veelgestelde vragen over kerstpakketten met een speaker

Wat is een kerstpakket met een speaker?

Een kerstpakket met een speaker is een cadeau dat bestaat uit een speaker en andere feestelijke items zoals snacks, drankjes en decoraties. Het is een geweldig cadeau

Wat zijn de voordelen van een kerstpakket met een speaker?

Een kerstpakket met een speaker heeft veel voordelen. Het is een praktisch en duurzaam cadeau dat lang meegaat. Bovendien is het een persoonlijk cadeau dat gemakkelijk kan worden aangepast aan de smaak van de ontvanger. Een kerstpakket met een speaker is ook een geweldig cadeau voor medewerkers die van muziek houden en die hun favoriete nummers op kantoor willen afspelen.

Waar kun je een kerstpakket met een speaker kopen?

Je kunt een kerstpakket met een speaker kopen bij veel verschillende winkels en webshops. Het is belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van de speaker en om te kijken of de andere items in het pakket ook aan je wensen voldoen. De beste koopt u natuurlijk bij Kerstpakkettenplaza.nl.

Op maat maken

Je kunt ook een kerstpakket op maat laten maken. Zo zorg je ervoor dat het pakket volledig aan uw wensen voldoet en kunt u het extra persoonlijk maken voor medewerkers en relaties. Een kerstpakket op maat maken kan al vanaf 100 stuks. We kunnen het voor u volledig digitaal verzorgen en u bent van harte welkom in een van onze showrooms op het pakket samen met een expert vorm te geven! Beide manier zorgen ervoor dat het kerstpakket zeker in de smaak zal vallen! Welke pakket ook ieder jaar weer enorm geliefd is, is het kerstpakket met een reiskoffer. Ook een aanrader om eens naar te kijken.

Wat voor soort speakers zijn er beschikbaar in kerstpakketten?

Er zijn veel verschillende soorten speakers beschikbaar in kerstpakketten. Kleine draagbare speakers zijn handig voor onderweg, terwijl grotere speakers geschikt zijn voor feestjes en bijeenkomsten. Er zijn ook speakers met bluetooth-functionaliteit, zodat je gemakkelijk draadloos muziek kunt afspelen vanaf je telefoon of tablet. Twijfelt u? Geen probleem, we hebben 45 kerstspecialisten inhouse en zij geven graag antwoord op al uw vragen!

Conclusie: Maak je kerstfeest compleet met een kerstpakket met een speaker

Een kerstpakket met een speaker is een geweldig cadeau om je kerstfeest compleet te maken. Het is een praktisch, duurzaam en persoonlijk cadeau dat gemakkelijk kan worden aangepast aan de smaak van de ontvanger. Een kerstpakket met een speaker is ook een geweldig cadeau voor medewerkers die van muziek houden en die hun favoriete nummers op kantoor willen afspelen. Als je op zoek bent naar een praktisch kerstcadeau, dan is dit kerstpakket zeker de moeite waard om te overwegen.

Kerstpakket met een speaker, het perfecte cadeau om je kerstfeest compleet te maken!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld een kerstpakket met een etagère of een kerstpakket met een bakplaat! We hebben het allemaal!

Kerstpakket met speaker bestellen