Kerstpakket kado

Kerstpakket kado – Maak de feestdagen extra speciaal met een kerstpakket kado van Kerstpakkettenplaza.nl. Ontdek ons uitgebreide assortiment kerstpakketten met unieke en verrassende cadeaus. Lees verder om te ontdekken hoe u uw medewerkers of geliefden kunt verwennen met een bijzonder kerst kado.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kado kerstpakket – een unieke verrassing

Een kado kerstpakket is een geweldige manier om uw waardering en dankbaarheid te tonen tijdens de feestdagen. Het is een unieke verrassing voor uw medewerkers, collega’s, vrienden of familie. Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een breed scala aan kerstpakketten die perfect passen bij de kerstsfeer en de voorkeuren van de ontvangers. U kunt kiezen uit verschillende thema’s, stijlen en prijsklassen. Zo zorgt u ervoor dat uw kerstattentie perfect aansluit bij uw bedrijfscultuur. Door kundig te kiezen bewaakt u uw merkidentiteit en budget. Vraag onze klantenservice naar de uitgebreide mogelijkheden of plan een afspraak in onze showroom. Kerstpakket als Kado bestellen is bij Kerstpakkettenplaza.nl super eenvoudig!

Gemakkelijk en Persoonlijk

Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u ook een kerst kado sturen naar uw dierbaren, zelfs als ze ver weg zijn. Met onze handige verzendservice kunt u eenvoudig een kerst laten bezorgen op het gewenste adres. Of het nu gaat om familieleden, vrienden of zakelijke relaties, een persoonlijk kerstpakket kado zorgt voor warme en blije momenten tijdens de feestdagen. Kies uit een scala aan prachtige geschenken die passen bij de smaak en voorkeuren van uw ontvangers. Verwen uw dierbaren met heerlijke delicatessen, luxe wellness producten of laat ze genieten van een onvergetelijk culinair avontuur met een kerstdiner bon.

Kado kerstpakketten

Kado kerstpakket op maat

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we ook de mogelijkheid om een kado kerstpakket op maat samen te stellen. U kunt uw eigen unieke kerstcadeaus kiezen en combineren om een persoonlijk pakket te creëren dat perfect past bij de interesses en voorkeuren van de ontvangers. Met onze ruime keuze aan geschenken en flexibele opties kunt u een kerstpakket kado samenstellen dat indruk maakt.

Veelgestelde vragen

Wat is een kado kerstpakket?

Een kado kerstpakket is een speciaal samengesteld pakket met unieke en verrassende cadeaus. Het is een geweldige manier om uw waardering te tonen tijdens de feestdagen.

Hoe kan ik een kerst sturen naar iemand?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u gemakkelijk een kerst kado sturen naar iemand door gebruik te maken van onze verzendservice. Plaats eenvoudigweg uw bestelling en vul het gewenste afleveradres in. Wij zorgen ervoor dat het kerst kado op tijd wordt bezorgd.

Kan ik een kerstpakket op maat laten samenstellen?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om een kado kerstpakket op maat samen te stellen. Dit kan al vanaf 100 stuks. Neem contact met ons op en bespreek uw wensen, zodat we een gepersonaliseerd pakket kunnen creëren dat perfect past bij de ontvanger.

Bestel uw kerstpakket bij Kerstpakkettenplaza.nl

Bij Kerstpakkettenplaza.nl maken we het eenvoudig om uw kerstpakket te bestellen. Ontdek ons assortiment kerstpakketten, kies uw favoriete pakket en plaats uw bestelling online. Wij zorgen ervoor dat het kerstpakket kado op tijd wordt bezorgd, zodat u uw waardering kunt tonen tijdens de feestdagen.

Heeft u vragen over een kerstpakket als kado?

Als u vragen heeft over een kerstpakket of hulp nodig heeft bij het kiezen van de perfecte kerstattentie, staan wij voor u klaar om u te helpen. Neem contact met ons op via e-mail (klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl) of telefonisch (+31 (0)24 303 1166). Ons deskundige team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Graag wat inspiratie op doen met goede kerstpakket ideeën?

Kerstpakket kado